Pateicoties aculiecinieku sniegtajai informācijai, policija aptur divus stipri iereibušus automašīnu vadītājus (+ VIDEO) 6

 
18.jūnijs 2021 17:54

Pateicoties aculiecinieku sniegtajai informācijai, policija aptur divus stipri iereibušus automašīnu vadītājus

Pateicoties aculiecinieku operatīvajai rīcībai, izsaucot policiju, tika apturēti divi autovadītāji, kuri pie transportlīdzekļa stūres bija sēdušies stiprā alkohola reibumā. Valsts policija izsaka pateicību iedzīvotājiem, kuri nepalika vienaldzīgi un ziņoja par autovadītājiem, kuri ar savām darbībām apdraudēja citus satiksmes dalībniekus.

Vakar, 17. jūnijā, Valsts policija saņēma aculiecinieka zvanu par kādu “BMW” šoferi Smiltenes novadā, kurš, iespējams, sēdies pie stūres alkohola reibumā. Izbraucot policijas norīkojumam, minētā automašīnas tika pamanīta autoceļa Rīga – Sigulda – Igaunijas robeža 120. kilometrā.

Apturot automašīnu, ar vīrieti uzsākta saruna, kuras laikā apstiprinājās aculiecinieka sniegtā informācija. Veicot alkohola koncentrācijas pārbaudi, konstatēts, ka automašīnas vadītājs pie stūres sēdies alkohola reibumā – 2,31 promiles, un bez jebkāda veida transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Par notikušo policijā sākts kriminālprocess.

Savukārt pēcpusdienā tika saņemts zvans no iedzīvotāja Cēsīs, kurš informēja, ka pamanījis kādu vīrieti, kurš streipuļojot iznācis ārā no veikala ar grādīgo dziru rokās un iesēdies savā mašīnā. Pateicoties aculiecinieka operatīvajai rīcībai, izsaucot policiju, vīrieša vadītā automašīna “Škoda” tika apturēta Cēsīs, Gaujas ielā.

Veicot pārbaudi, policisti konstatēja, ka šoferis sēdies pie spēkrata stūres stiprā alkohola reibumā – pēc otrā pūtiena izelpā konstatētas 3,98 promiles. Par notikušo policijā sākts administratīvais process.
Valsts policija izsaka pateicību iedzīvotājiem, kuri nepalika vienaldzīgi un ziņoja par autovadītājiem, kuri ar savām darbībām apdraudēja gan sevi, gan citus satiksmes dalībniekus.

Ja transportlīdzekļa vadītājam ir aizdomas, ka kāds no apkārtējiem autovadītājiem piedalās ceļu satiksmē alkohola vai citu vielu reibumā, aicinām nekavējoties par to informēt policiju, zvanot pa tālruņa numuru 110. Zvanītājam jāinformē policija par aptuveno ceļa posmu, kur pārvietojās aizdomīgais autovadītājs, kā arī būtu vēlams norādīt transportlīdzekļa marku un valsts reģistrācijas numurzīmi.

Vienlaikus Valsts policija informē, ka svētku brīvdienās policija strādās pastiprinātā režīmā, lai kontrolētu, vai transportlīdzekļu vadītāji pie stūres nav sēdušies alkohola, vai citu apreibinošo vielu ietekmē. Tāpat tiks uzraudzīta atļautā braukšanas ātruma ievērošana un tiks pievērsta uzmanība arī mazāk aizsargātajiem satiksmes dalībniekiem – velosipēdistiem, mopēdu vadītājiem un gājējiem.

 
Visi komentāri
 
Motorists 18.jūnijs 2021 18:10
7 2 Atbildēt

Alkānus pie stūres vajag sodīt par slepkavības mēģinājumu. Punkts.

LMT 18.jūnijs 2021 19:00
1 5 Atbildēt

Ko darīt ar stukačiem?

M 18.jūnijs 2021 19:11
5 2 Atbildēt

Varbūt Tev būtu pēdējais laiks apskatīties apkārt un saprast ka mēs vairs nedzīvojam padomju savienībā kur valdīja cietuma kultūra, un tādu "stukaču" vairs nav? Tas ka cilvēki pamana likumpārkāpumu (pie kam nopietnu) un par to ziņo, ir pilnīgi normāli civilizētā sabiedrībā. Laiks izaugt no pagātnes stereotipiem

? 18.jūnijs 2021 21:08
4 0 Atbildēt

LMT, sajauci tēmas. Vai arī esi, kā saka iauto komentāros, tāds glupiņš

Kanibaals 18.jūnijs 2021 22:15
1 0 Atbildēt

Paveicās, satika policdžuses, tā pa kreisi gan diemžēl Shiira gaumē, bet pa labi gan simpātiska stingrā kundze.

Shiirs 19.jūnijs 2021 13:25
0 0 Atbildēt

Manā gaumē ir plauksta!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti