Pārbiedēja velosipēdistu (+ VIDEO) 60

 
iAuto | 2.novembris 2022 18:01

Redzot zaļo signālu, krosovera vadītājs nemazinot ātrumu tuvojas gājēju pārejai.

 
Visi komentāri
 
es 2.novembris 2022 18:53
3 2 Atbildēt

Tas pedovelopēdists bija Pļurkt! Viņš mērīja cik un kurā auto pusē var vienā joslā braukt velosopedisti.

Jopta 2.novembris 2022 18:57
5 12 Atbildēt

Nav redzams, kāda gaisma ir gājējam (vai tā ir sajūgta ar auto luksaforu pirms tam), bet neskatoties uz to, olu kasītājam auto redzot pāreju bija jāsamazina ātrums.

Tā iet, kad auto tiesības var dabūt jebkurš lohs ar minimālu piepūli....ja velo vietā būtu seniors - aizietu debesīs ka nopland. Par maz apmāca un pārāk viegli pārbaudījumi, lai tiktu pie apliecības. Un pārāk mazi sodi - jo tak nebaidās zaudēt tiesības, maitas gabali tādi.

Joptītim 2.novembris 2022 19:30
24 5 Atbildēt

Kārtējais mūsdienu bezsmadzeņu pajoliņš, kas domā ka viņam ir tikai tiesības un nekādu pienākumu. Tādiem kretīniem būtu jāuzliet pārsimt jevriku sods, jātņem tiesības lietot velosipēdu un jāaizsūta uz veselības pārbaudi...

Sodītājam 2.novembris 2022 19:57
11 16 Atbildēt

Atgādinu CSN:

25.3. darīt visu iespējamo, lai netiktu apdraudēti citi ceļu satiksmes dalībnieki, it sevišķi mazāk aizsargātie (gājēji, velosipēdu un elektroskrejriteņu vadītāji);

Ja māki lasīt - iepazīsties un ievēro. Atsevišķi piezīmēšu, ka tur nav atrunas "drīkst braukt virsū gājēiem un velosipēdistiem, ja tiem ir aizliedzošais signāls".

Tātad, neskatoties uz velosipēdista potenciālo kļūdu/neuzmanību, A.V. bija jāsamazina ātrums jo tā nosaka CSN p25. apakšpunkts 3

Protams, gadās ka neuzmanīgi ir abi un tad notiek CSNg - jā, arī tā notiek.

Vernons 2.novembris 2022 21:10
2 5 Atbildēt

Atgādinu, kad katrs auto vadītājs ir vērtīgāks par šo velosipēdistu! Un viņa pasažieri, ģimenes locekļi vēl jo vairāk!

Jurista Staķa ģimenes locekļus notrieca Jūrmalā, Dzintaros! Nu un kā beidzās?

Pleķ 2.novembris 2022 21:53
6 2 Atbildēt

Nacistam Vernonam, kam jau pa gabalu ir skaidrs kurš sabiedrības loceklis ir vērtīgāks, gribu vaicāt pēc kāda kritērija tu šķiro cilvēkus? Pēc transportlīdzekļa? Var gadīties, ka velosipēdists maksā nodokļos vairāk kā auto vadītājs ar pelēkajiem ienākumiem.

Vernons 2.novembris 2022 23:32
1 2 Atbildēt

Pēc kādiem kritērijiem Tu mācies Noteikumus?

uupis niknais 3.novembris 2022 11:57
1 1 Atbildēt

Tāta auto drīkst pamest notikuma vietu?

Es pareizi sapratu?

Un raksts šajā portolā par to ka autovadītājs stundas laikā fiksē 50 autovadītājus pārkāpējus ir feiks? Es pareizi sapratu?

WALA 3.novembris 2022 16:10
0 0 Atbildēt

Raksts par 50 pārkāpumiem stundā "aizmirsa" pieskaitīt vēl vismaz 2 paša pārkāptas lietas sakompilēta īsa video ietvaros, un tas ir vēl nemaz nesākot piesipties !!!

P.S. nav tādu likumus un noteikumus "nepārkāpjošu" cilvēku ...

Ūpim debilajam 4.novembris 2022 17:42
0 0 Atbildēt

Debilais pāķi!

Paskaidro - kas ir notikuma vieta.

CSN ir termins Ceļu satiksmes negadījums, kas šoreiz nenotika, neskatoties velosipēdista debilismu un pateicoties autovadītāja reakcijai. ja notikums ir Tavas pieļūtītās apenes, tad pašam vien būs jāmazgā. Kaut gan vari arī nemazgāt - tava smaka no tā nemainisies...

WALA 2.novembris 2022 19:27
20 0 Atbildēt

Nu ja vien satiksmes plānotāji nav appīpējušies narkomāni, tad lisapēdam bija sarkans !

Vernons 2.novembris 2022 21:07
5 4 Atbildēt

Nav tāda "Mazāk aizsargāta" satiksmes dalībnieka! Nav un punkts!

CSL 19. pants "Pienākumi un tiesības" 1., 3. un 4. punkti noteic kārtību un secību, kā katrs uz ceļa rīkosies! Tālākais atvasināts CSN. Kur veiksmīgi un šajā gadījumā neveiksmīgi!

Nobraucams "kā Spainis"!

CSN 2.novembris 2022 21:57
3 2 Atbildēt

Kā nav? Izlasi CSN p25.3 - tur ir uzskaitīti.

Ja būtu CSNg ar Tavu dalību, CP vadītos pēc CSN, nevis Taviem iesīkstējušajiem uzskatiem kas veidojušies DOSAAF autoskolā.

Vernons 2.novembris 2022 23:31
2 3 Atbildēt

Tu izlasi un iegaumē CSL 19. pantā rakstīto!

rt 3.novembris 2022 13:48
1 0 Atbildēt

Ko ta, šoreiz nesanāca zem "priekšā braucošajam jāgarantē" palīst?

Vernons 3.novembris 2022 18:55
0 1 Atbildēt

Jā! Priekšā esošais garantē un priekšā esošais rada bīstamu situāciju! Apzinoties šo formulu var izdzīvot un sadzīvot ar idiotiem.

rt 3.novembris 2022 19:33
0 0 Atbildēt

Kurš šajā gadījumā ir priekšā braucošais?

Vernons 3.novembris 2022 20:46
0 1 Atbildēt

Velosipēdists!

CSN 100. punkts!

Vernonam 4.novembris 2022 10:18
0 0 Atbildēt

Neizrādi savu nezināšanu. Priekšā braucošais ir tikai gadījumā, ja abi TL pārvietojas vienā virzienā. Šajā situācijā nav nekāda priekšā braucošā. Ir auto, gājēju pāreja un velosipēdists. Un neuzmanīgs autovadītājs.

WALA 4.novembris 2022 10:31
1 0 Atbildēt

Nē velosipēdists ir prasts pārkāpējs un tikai !!! JO ja ir tava iedomātā situācija, tad šī satiksmes objekta projektētājs ir kirmināli sodāms, turklāt par slepkavību ar iepriekšēju nodomu, un atkarībā no situācijas iepsējams, ka pat tā ir slepkavība grupā, kas ir viens no visbargāk sodāmajiem gadījumiem atbilstoši kriminālikumam (vai kas nu tur tagad tas aktuālais sodu likums, jo man šķiet ka nesen ko pamainīja, bet nu neesmu tik dziļi līdis, kur tas tagad ir aprakstīts.)

WAWA 4.novembris 2022 11:30
0 1 Atbildēt

Tā vietā, lai apstātos pirms pārejas, tu nobrauksi gājēju un tad brauksi tiesāties ar ceļa uzturētāju?

WALA 4.novembris 2022 11:51
1 0 Atbildēt

Tu tak esi gan vienkārš dumjš, gan arī nevērīgs ... lai izbeigtu šo bezjēdzīgo diskusiju paskasties video 0:06 uz gājēju paŗejas luksafiru pa kreisi !!!

Un jā ja situācija tik tālu nonāks,un nebūs iespējas izvairīties, tad es nobraukšu tādu gājēju, un iesūdzēšu tiesā to kas šādu "tavu iedomāto" satiksmes mezglu ir projektējis un uzbūvējis, un pacentīšoes pierādīt, ka tā ir noziedzīga slepkavība grupā, ar iepriekšēju nodomu !!!

Ir izvēle... 3.novembris 2022 17:49
1 0 Atbildēt

Ir izvēle vai braukt nost velosipēdistu vai strauji bremzēt un griest stūri uz malu ar iespējamību gūt neatgriezeniskus miesas bojājumus savai ģimenei ar bērniem! Aizdomājieties citrez, pārgudrie atradušies! Arī man braukšanas instruktors, pie zaļās gaismas es izdomāju bremzēt lai dotu gājējam ceļu kurš bija izdomājis iet pāri. Viņš pateica sekojoši, ja bremzēšu, es izraisīšu avārijas situācijā kurā var ciest automašīnā sēdošie un kā arī automašīnas saneses gadijumā vel var kādu noslaucīt uz ietves. Tādēļ pirms ko Jūs gudri runājiet padomājiet kaut nedaudz uz priekšu, kas var notikt. Pārsvarā šie gājēji un gudrinieki kuri iet pie sarkanā, psiholoģiski ir gatavi skriet ja nu gadijumā kas!

Instruktors 3.novembris 2022 18:39
1 1 Atbildēt

Bļa, es tevi audzināju par cilvēku bet tu tā arī paliki tāds pat cirvis, kā atnāci pie manis. Tu maz dzirdēji, ko es tev mācīju? Pirmkārt, ja ir šķērslis - tu bremzē taisni, nevis izgriez riteņus. Skaidrs, neatceries. Tālāk ejam. Ko es tev teicu par gājēju pārejām? Ieraudzīji to un uztver kā zīmi "Dot ceļu" jo var parādīties gājējs. Esi gatavs apstāties pilnībā, lai dotu tam iespēju šķērsot pāreju. Iepriekš samazini ātrumu - tik daudz, lai nebūtu pirms pašas pārejas jābremzē grīdā. Arī to tu neatceries. Vārdu sakot, pa vienu ausi iekšā, pa otru laukā. Un kāpēc ti domā ka šeit bija sarkanais? Tu redzi pārejas zebru un tev uz to jāstrādā, nevis uz gaismām, ko tu neredzi un kas uz tevi neattiecas. Notrieksi gājēju uz ietves, uz tevi uzmeklēšu un personiski atņemšu vadītāja apliecību, pēc tam staigāsi to atjaunodams.

To instruktors 3.novembris 2022 21:11
1 1 Atbildēt

Intelekta līmenis Jums griestos! Bremzē un izvairies no gājēja, ja tikai bremzēšu tā arī gājējs labākajā gadijumā būs uz motora pārsega. Un nerunāsim par situāciju kas var būt auto aizmugurē. Man patīk šie izglītotie autovadītāji! Ieslēdz savu smadzeņu darbību, nē man liekas ka Jūs esat gājējs bet ne autovadītājs. Loģiku arī varējāt ieslēgt ja deg zaļš drīkst braukt un sarkans nedrīkst. Ja nu vienīgi bija zaļš visiem! Uz zebrām jastrādā🤣 un autovadītājiem luksafora signāli nav jaievēro🤣😂. Samazināt ātrumu ja luksaforā deg zaļā gaisma. Tādas gudrības neesmu dzirdējis.

Instruktors 3.novembris 2022 21:50
0 2 Atbildēt

Nu, kādus tik brāķus netaisa autoskolas...reku, te viens lielās ka redzot zaļo gaismu nekam citam nav nozīmes, pat ja tā ir gājēju pāreja. Cilvēks pat neapjēdz, ka luksofors ir kas cits un pāreja - kas cits. Pāreja šeit ir jau AIZ luksofora, līdz ar to zaļā gaisma luksoforā nenozīmē ka pirms pārejas nav jāapstājas. Luksofors attiecas tikai uz iebrauktuvi blakusteritorijā - tiešām tas nav saprotams? Teicu jau, ka tiesības esi nopircis.

walacc 3.novembris 2022 22:07
0 1 Atbildēt

Ko tu pīpē, ja tādus ka tevi pielaiž pie satiksmes organizācijas tad varbūt arī var dabūt tādu pilnīgi stulbu "gājēju pārbrauktuvi", taču normāli cilvēki tad uzliek luksaforu "uz gājēju pārejas" ar piemēram stop liniju pirms krustojuma un sarkano auto, tad kad gajējiem zaļš. Un tikai kāds kurš ne tikai neko nejēdz, bet arī domāt nespēj, var pieļaut šādu "konstruktīvu risinājumu" ...

malacis 3.novembris 2022 22:59
0 0 Atbildēt

Kā nu ir uztaisīts - tā ir jāievēro. Nevar tak ignorēt zīmes jo "es nepiekrītu ceļu uzturētājam".

walacc 3.novembris 2022 23:12
1 0 Atbildēt

Nopietni ??? Tev acis nerāda vai tev tiesību vadit jebkādu transportu nav un nekad nav bijis ??? Celu satiksmē eksistē tikai 2 varianti, regulējama gājēju pāreja, vai neregulējama ...

Kāda ir šī pāreja ???

Fpzd 4.novembris 2022 0:18
0 1 Atbildēt

Priekš automobilista - neregulējama. Tātad jāstājas jebkurā gadījumā.

walacc 4.novembris 2022 7:21
0 0 Atbildēt

Vēl viens kurš neko nesaprot no CSN, no drošības uz ceļiem utt. Nav tādas gājeju pārējas kas "saycas automobilistiem neregulējamas. Gājēju pārejas vispār ir domātas gājeju drošībai, regulējamas tās ir tur kur ir nepieciešama vēl papildus drošība(intensīva satiksme, vairāk par vienu joslu vienā virzienā, neredzīgi/nedzirdīgi gājēji lielākā skaitā - al pansionāta vai ārstniecības iestādes tuvumā, skolu tuvums un intensīva satiksme utml.).

Ja gājējam tiek uzlikts luksafors tad tāds 100% ir arī auto, un zaļu vienlaicīgi gan gājejam gan auto, tie nekad nerādīs, jo neviens satiksmes plānotājs (izņemot avīmredzot tevi Fpzd) nav slepkava !

AV 4.novembris 2022 7:57
0 0 Atbildēt

Man kā autovadītājam nav jāskatās kādas gaismas ir gājēja luksoforā. Ja man pie pārejas man luksofora ar zaļo gaismo - tad ir jāstājas un jālaiž gājēji. Un visiem pārējiem autovadītājiem jārīkojas tāpat. Nevajag tie dirst zaļu tik tāpēc ka tev liekas vai gribās.

walacc 4.novembris 2022 7:23
0 0 Atbildēt

Pie kam tavs piedāvātais "risinājums" aytomobilistam neregulējama pāreja - ir slepkavība ar iepriekšēju nodomu !

Vernons 3.novembris 2022 18:52
0 0 Atbildēt

Normāls braucējs satiksmes negadījumos nepiedalās!

rt 3.novembris 2022 18:56
0 0 Atbildēt

Kad Nordekā sāks pieņemt darbā normālos braucējus?

walacc 4.novembris 2022 9:01
0 0 Atbildēt

Tu pats vispār saprati ko esi uzrakstijis ?

Atkārtošos taču tāda iedomāta "satiksmes" objekta nosaukums nav atrodams CSN, bet esmu diezgan drošs ka to var atrast krimināllikumā, ar nosaukumu kas "atgādina" slepkavība ar iepriekšēju nodomu ...

walacc 4.novembris 2022 9:08
0 0 Atbildēt

srry, tas uz AV komentāru !

AV 4.novembris 2022 10:15
0 0 Atbildēt

Kas tev ir iedomāts satiksmes objekts? Gājēju pāreja? Nu nesmīdini gaili, kam lūpu nav! Marš uz autoskolu!

WALA 4.novembris 2022 10:27
0 0 Atbildēt

Tas tavs satiksmes objekts, kur gājējam ir luksafors, bet auto nav - TAS ir iedomāts satiksmes objekts, ja tev būtu kaut kripata izpratnes par CSN un/vai CSL, tad pats aizietu uz auto skolu, vai sameklētu instruktoru kurš tev paskaidros uz pirkstiem, kāpēc tāds satiksmes objekts dzīvē nevar eksistēt.

LALA 4.novembris 2022 11:29
0 1 Atbildēt

Ideālistam paskaidrošu - dzīvē ir iespējami dažādi satiksmes objekti, luksofori mēdz arī sabojāties. Ko tu dari situācijā, ja gājējam luksors neaizliedz šķērsot pāreju, bet tev pirms pārejas nav luksofora kā šajā video? Arī nestāsies, brauksi nost gājēju?

WALA 4.novembris 2022 11:59
1 0 Atbildēt

Saki jau nu godīgi, tev jebkāda tr-ta vadītāja tiesības vispār ir ??? Uzdāvināja ???

Par elektroniku sajēga kaut kāda ir ???? Nu tad padomā kāds ir tas vien gadījums pie kura var regulējamai pārejai būt teorētiska situācija kad gājējam ir "zaļš" un vadītājam "nav nekā".

Bet ņem vērā, ka es kategoriski iebilstu pret pilnīgām muļķībām a la - gājejam luksafors ir, bet vadītājam to mistiski "nozaguši" ... no regulējams gājēju pārejas, jo pretējā gadijumā tā būtu pavisma vienkārša neregulējama gājeju pāreja - BEZ "mistiska" luksafora gājejiem.

Papildus konkrētajai situācijai, var u tikai piebilst, ka te ir visas pazīmes tam ka pāreja ir regulejama krustojuma sastāvdaļa, un video 0:06 ir skaidri redzams sarkanais gājējiem ....

Jautājumi ir ???

BABA 4.novembris 2022 12:30
0 1 Atbildēt

Tas, ka gājējs pārkāpj, nav iemesls pārkāpt arī AV jo īpaši dēļ CSN 25.3

Apstājies, palaid, vienlaikus filmējot gājēju un pēc tam vērsies policijā. Braukt nost gājēju ir noziegums, skolot vari vari savus bērnus, bet tev šādu pilnvaru attiecībā uz gājējiem nav.

CP šajā situācijā būtu jāsoda abi, ABI pārkāpēji.

Vai jautājumi vēl ir?

WALA 4.novembris 2022 12:40
0 0 Atbildēt

CP nevienu šeit nesodīs, un gājējs/ riteņbraucējs jau būs saņēmis diezgan pelnītu "nāvessodu".

Pat ja tu to nesajēdz, tad likumi, CSL un CSN nav rakstīti "katram otrajam", un to nezināšana neatbrīvo no atbildības pat tad ja pats esi lielākais cietējs ...

Cits AV 4.novembris 2022 12:43
1 2 Atbildēt

Ierakstu no kameras iesūtītu poličiem un tie sodītu lohu krosoverā par apzinātu gājēja apdraudēšanu. Tieši tik vienkārši.

WALA 4.novembris 2022 13:52
1 0 Atbildēt

Video gājējam/velosipēdistam ir labi saskatāms sakanais, kur tagad spruksi ???

AV 4.novembris 2022 17:02
1 2 Atbildēt

Pilnīgi vienalga, kas ir gājējam. AV kā paaugstinātas bīstamības objekta vadītājam ir paredzēts izpildīt CSN p25.3 un tajā nav teikts nekas par to, ka AV drīkst apdraudēt gājēju, pat ja tas pārkāpj CSN. Kā tagad izlocīsies?

WALA 4.novembris 2022 17:47
1 0 Atbildēt

Esi tik laipns pirms tukšu "klabināt" iepazīsties minimums ar Ceļu satiksmes likuma 19. pantu. Jebkurš LR likums stāv daudz augstāk par noteikumiem.

WALA 4.novembris 2022 18:01
1 0 Atbildēt

P.S. un jāņem vērā vēl viena būtiska nianse, ja tu pats pārkāp (kaut vai tikai CSN), tad TEV nav vairs nekāda pamata paļauties uz to ka kāds cits ievēros kaut vai tikai likuma burtu, un vēl mazāk tā garu ... un tur jau paliek intersantas piemēram krimināllikuma nianses ...

Dzintarzeme 4.novembris 2022 11:05
2 0 Atbildēt

KĀ ARĪ ATGĀDINU:

Un jebkuram satiksmes dalībniekam ir tiesības uzskatitt ka citi satiksmes dalībnieki ievēro CSN.

walacc 4.novembris 2022 12:50
0 0 Atbildēt

Video no kameras ir skaidri redzams ka velo brauc pie sarkanā, tad kurš saņemtu sodu ??? Īpaši ja auto tiktu sasists,vai trakāk, ciestu kāds cits, nevainigs cilvēks

CSN 4.novembris 2022 12:54
0 1 Atbildēt

Video skaidri redzams ka auto nesamazinot ātrumu brauc virsū gājējam. Izlasi p25.3 un pasaki, vai AV ir tiesības to neievērot.

walacc 4.novembris 2022 13:01
0 0 Atbildēt

Likumi un noteikumi nebalstas uz vienu vienigu punktu, tas ir pirmkārt, otrkārt, kamēr vien pats ka minimums neatlaid gazes pedali,vai neparstāj mities (ar velo) pirms katras un jebkuras gajeju parejas - tavi vārdi ir tuksa diršana ....

CSN 4.novembris 2022 13:26
0 0 Atbildēt

Kamēr tu neievēro p25.3 tikmēr tavi prātuļojumi ir tukša diršana. Tāpēc jau pilsētās vajag max (30) - lai idiņi krosoveros nebrauktu ātrāk kā tie spēj apturēt auto.

WALA 4.novembris 2022 13:51
0 0 Atbildēt

Tev tāds "kluss hints" vai nesķiet ka 25.3 norāda uz to ka tas pirms sevis satur 25.2, 25.1, 25, 24, 23 ... un visbiedzot 1. punktu, kas "apraksta veselu lērumu citu svarīgu noteikumu", un tā kārtība nav nejauša.

Tāpat tāds "papīru kopums", kā CSL, LR likumi utml. ir stipri "augstāka instance" par CSN. Bet citādi lai veicas aizstāvēt savu muļķību, jo īpaši tiesā !!!

LAVA 4.novembris 2022 17:28
0 0 Atbildēt

Konstitūciju aizmirsi!

WALA 4.novembris 2022 17:51
0 0 Atbildēt

Satversme saprotams ir vēl augstāk, bet nu ja gribas smērēt vienu no "viszemāk stāvošiem" likuma paveidiem, ar uzsvaru uz tikai vienu no punktiem, tad nu nāksies apbēdināt ... tas tā nestrādā, ka viens vienīgs CSN punkts būs pāri visam citam LR likumdošanā saražotam ...

rt 4.novembris 2022 14:49
1 0 Atbildēt

Velosipēda vadītājs paļāvās uz šo punktu:

129. Transportlīdzekļa vadītājam, kas iebraucis krustojumā, kad to atļāva luksofora signāls, no krustojuma iecerētajā virzienā jāizbrauc neatkarīgi no tā luksofora signāla, kas uzstādīts pirms izbraukšanas no krustojuma.

walacc 4.novembris 2022 15:22
0 0 Atbildēt

šis vismaz ir gudrs arguments, taču ir ļoti viegli dabūt luksaforu darbibas shēmu, ar laika "iestatijumiem" katram signālam, un 5 sekundēs pierādit, ka velosipēdists iebrauca krustojumā jau pie "stipri sarkanā" nevis tikai pie "tumši dzeltenā" un ka lai uzpildītis jebkadi citi pamatoti velosipēdista iebildumi tam bija jāpārsniedz minimums skaņas, maksimums gaismas ātrums ...

Ezis UK 4.novembris 2022 16:18
0 0 Atbildēt

Pirms pāris gadiem bija trends čakarēt vaditānus piebraucot ar riteni no aimugures un kad sak kustibu izbraukt priekšā.Policija šos smagi nolika pie vietas ar realu kruminalatbildibu un viss beidzās.Ceļš ir viens un atbildība ir visiem.Varbut piedirstas bikses liks būt atbildīgam?Vēl variants konfiscēt transportlīdzeklus šādiem alternatīvajiem braucejiem?

Opis 10.februāris 2023 15:44
0 0 Atbildēt

Regulējama gājēju pāreja, riteņbraucējam sarkanā gaisma!

Kā saka, velosipēdistam smagi noveicās, bet varēja arī nepaveikties! Šoferis ne pie kā nav vainīgs, šoreiz velosipēdists gribēja pipariņu un to arī dabūja!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 21

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti