Policija sāk pārkāpuma procesu par Šeflera firmas apvidus automašīnu agresīvu braukšanu Jūrmalā (+ VIDEO) 28

 

Foto: iAuto.lv

iAuto | 3.maijs 2023 18:49

Valsts policija sākusi administratīvā pārkāpuma procesu un veic pārbaudi par sociālajos tīklos izplatīto video, kurā redzamas divas agresīvi braucošas apvidus automašīnas Jūrmalā, aģentūrai LETA apstiprināja policijā.

Policija sāk pārkāpuma procesu par Šeflera firmas apvidus automašīnu agresīvu braukšanu Jūrmalā
 

Video redzami divi apvidus auto "Mercedes Benz", kas pārvietojas agresīvi. Vienam no spēkratiem numurzīme ir "LB", bet otram "LB 20".

Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) dati liecina, ka abas automašīnas pieder SIA "Meierovica 35", kuras īpašnieks saskaņā ar "Firmas.lv'" informāciju ir miljardieris Jurijs Šeflers. Kā rāda Zemesgrāmatas dati, šim uzņēmumam pieder arī blakus Valsts prezidenta Jūrmalas rezidencei esošais īpašums Zigfrīda Meierovica prospektā 33, kurp abas video redzamās automašīnas braukušas.

Šefleram piederošās alkoholisko dzērienu ražošanas un izplatīšanas kompānijas "Amber Beverage Group" pārstāve aģentūrai LETA norādīja, ka video redzamās automašīnas nepieder nevienam no "Amber Beverage Group" grupas uzņēmumiem, tādēļ nekādi komentāri netikšot sniegti.

"Amber Beverage Group" ir izveidota, starptautiskajai alkoholisko dzērienu kompānijai "SPI Group" apvienojot Baltijas uzņēmumus - "Amber Latvijas balzams" (iepriekš "Latvijas balzams"), dzērienu izplatītājus "Amber Distribution Latvia", "Amber Distribution Estonia" un "Bennet Distributors" Lietuvā, specializēto dzērienu veikalu ķēdi "Latvijas balzams veikali" Latvijā un "Darija" Lietuvā.

"Amber Beverage Group" vienīgā īpašniece ir Luksemburgas "Amber Beverage Group Holding", liecina "Firmas.lv" informācija. Savukārt "Amber Beverage Group" patiesais labuma guvējs ir miljardieris Šeflers. Kompānija reģistrēta 1991.gadā, un tās pamatkapitāls ir 10 495 660 eiro.
 

 
28 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
R(8) 4.maijs 2023 11:57
10 3 Atbildēt

Tapec jau Latvija organizeta noziedziba var ta brivi uzvesties , jo saeit viniem neko piesiet nevar , ja vinus seit tupinatu tapat ka rietumeiropa , tad gada laika Latvija organizeta noziedziba saruktu pa 90% un atlikusie butu nolidusi pagride un neplatitos , sedetu kada vienkarsa divistabu dzivokli un brauktu ar 10 gadus vecu Renault Clio , lai tik vinus nenokertu

0pis 3.maijs 2023 20:01
9 2 Atbildēt

Ja izrādīsies ka auto tomēr pieder Šeflera uzņēmumiem vai kādam no cilvēkiem kas saistīti ar viņu, vajag to mušu pūst augšā līdz sūdi iet pāri ekrāna malām. Apnicis ka vakardienas ulras šodien uzvedas kā dzīves saimnieki - tam ir domāta Rašastāna, čemodāns - autobuss - viss kārtībā.

Grāds 4.maijs 2023 11:56
8 0 Atbildēt

Baidos, ka visi uzrakstītie iesniegumi policijai tika atcelti, un tāda braukšana turpināsies, jo no publiskas informācijas mēdijos ir skaidrs ka viņu sargā tie kuri ir likuma pusē.

nra.lv/latvija/28116...gstinajumu.htm

www.apollo.lv/6687223/pie-a...azu-darbinieki

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 5

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 26

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti