Karro Itālijas posmā gūst mikrotraumu

 

Foto: Bavo Swijgers

Mārtiņš Jankovskis | 17.jūnijs 2014 9:30

Pasaules motokrosa čempionāta desmitajā posmā Itālijā latviešu sportists Matīss Karro prestižajā MXGP klasē divu braucienu summā ierindojās 21. vietā.

Kvalifikācijā Matīss Karro uzrādīja 15.vietu. Abos braucienos pēc starta Karro bija vadošo braucēju pulkā, taču šoreiz veiksme nebija Karro sabiedrotā, jo abos braucienos nācās piedzīvot kritienus. Diemžēl pēc otrajā braucienā piedzīvotā kritiena Matīss izmežģīja rokas locītavu, taču labā ziņa ir tā, ka šis savainojums neliegs iespēju Karro startēt nākamajā posmā.

“Šī trase man bija zināma, tāpēc sajūtas pirms sacensībām bija labas,” iesāk Matīss Karro, kurš pasaules čempionātā startē ar MX Moduls komandas atbalstu. “Kvalifikācijā neizdevās starts, taču braucienā izdevās izcīnīt 15.vietu, lai arī bija grūti apdzīt.”

Foto: Bavo Swijgers

“Pirmā brauciena starts bija labs, jo aizgāju kā devītais. Diemžēl otrajā aplī pieļāvu kļūdu un kritu. Atkritu uz beigām, taču vēlāk spēju aizcīnīties līdz 15.vietai. Otrais starts bija vēl labāks, kas man deva ceturto vietu. Tobrīd bija gan labs ātrums, gan arī sajūtas bija ļoti labas. Šajā braucienā gribēju sasniegt finišu, taču vēlāk sanāca smagāks kritiens, kā rezultātā samežģīju roku. Pēc šīs neveiksmes braucu malā, jo rokai vairs nebija spēka,” abus braucienus komentē Matīss.

“Kopumā šī bija smaga nedēļas nogale, kurā pieļāvu kļūdas un kritu. Taču galvenais nepadoties un turpināt iesākto, jo tas ir motokross, kur šādas kļūdas un kritieni mēdz būt. Jau drīz (22.jūnijā) būs Vācijas posms, kurā iziešu uz starta, jo ticu, ka ar roku viss būs kārtībā. Paldies visiem atbalstītājiem. Nākamreiz ceru, ka rezultāts būs daudz labāks,” nobeidz Karro, kurš pēc desmit posmiem ar 122 punktiem kopvērtējumā ieņem 16.vietu.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 4

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 17

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti