Karro izcīna augsto 11.vietu pasaules čempionāta posmā

 

Foto: Bavo Swijgers

Nozare.lv | 14.jūlijs 2014 10:00

Latvijas labākais motobraucējs Matīss Karro svētdien izcīnīja augsto 11.vietu Somijā notikušajās pasaules čempionāta motokrosā 13.posma sacensībās prestižākajā MXGP klasē.

Pirmajā braucienā "Wilvo Forkrent KTM" komandu pārstāvošais Karro noslēdza pirmo desmitnieku, savukārt otrajā viņš ierindojās 11.vietā, kas šādu rezultātu viņam deva arī posma kopējā ieskaitē.

Divu braucienu summā Karro tika pie 21 punkta.

Tikmēr otrs Latvijas motobraucējs Dāvis Ivanovs ("MX Moduls"), kurš sestdien bija labāks par Karro kvalifikācijas sacensībās, pirmajā braucienā finišu nesasniedza, bet otrajā ierindojās 18.vietā, kas posma kopējā vērtējumā viņam deva 19.pozīciju un trīs punktus.

Par šo sacensību uzvarētāju kļuva septiņkārtējais pasaules čempions itālis Antonio Kairoli, būdams labākais abos braucienos.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā MXGP klasē pēc 13 posmiem līderpozīcijā ar 577 punktiem atrodas Kairoli. Tikmēr Karro ar 167 punktiem pakāpies uz 14.vietu, kamēr Augusts Justs, kurš pārtraucis savu karjeru, sešos posmos tika pie desmit punktiem un ir 37.pozīcijā.

Savukārt Ivanovs ar nopelnītiem trim punktiem kopvērtējumā ir 46.vietā.

Tikmēr MX2 klases sacensībās Pauls Jonass pirmajā braucienā bija 14.vietā, bet otrajā izdevās par vienu pozīciju pakāpties, kas viņam ļāva šajā posmā izcīnīt 14.pozīciju un 15 punktus.

Savukārt Roberts Justs pirmajā braucienā bija 18.vietā, bet otrajā finišu nesasniedza, tiekot pie trim punktiem un 21.vietas posmā.

Čempionāta kopvērtējumā R.Justs ar 54 punktiem ieņem 25.vietu, kamēr piecos posmos startējušais Jonass ar 38 punktiem ir uzreiz aiz viņa.

Savukārt Eiropas čempionāta (EMX) pirmajā posmā 65 kubikcentimetru klasē augsto piekto vietu izcīnīja Kristians Freimanis tiekot pie 32 punktiem, bet Kristers Krists Suna nevienā no abiem braucieniem pie punktiem netika, ierindojoties 30.vietā.

Tikmēr 85 kubikcentimetru klasē divu braucienu summā 22.vietu ieņēma Rainers Žuks tiekot pie trim punktiem, kamēr Ralfs Edgars Ozoliņš bija 28.vietā, paliekot bez punktiem.

Sezona līdz septembrim risināsies 18 posmu garumā. Pēc sezonas septembra beigās Ķeguma trasē "Zelta zirgs" risināsies prestižais pasaules Nāciju kauss motokrosā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti