Karro atveseļošanās pēc operācijas norit ļoti veiksmīgi 1

 
23.marts 2015 8:08

MX Moduls komandas pilots Matīss Karro veiksmīgi turpina atveseļoties pēc nesen pārciestās krustenisko saišu operācijas.

Jau vēstījām, ka, gatavojoties jaunajai motokrosa sezonai, Matīss Karro, kurš šajā sezonā pārstāv Anglijas motokrosa komandu MVR-D Honda un sacensībās Latvijā MX Moduls komandu, kādā no treniņiem Francijā guva nepatīkamu savainojumu. Vēlāk ārsti konstatēja, ka sportistam ir konstatēts ceļgala krusteniskās saites plīsums, tāpēc nepieciešama operācija.

Operācija tika pārciesta veiksmīgi, un nu jau Matīss smagi strādā pie fiziskās sagatavotības. Kā stāsta Matīss, tad, ja būtu sezonas beigas, tad, iespējams, viņš turpinātu braukt ar sāpošu celi, bet, ņemot vērā, ka tas bija pats sezonas sākums, tik nolemts pēc iespējas ātrāk veikt operāciju.

“Pēc gūtās traumas bija daudz un dažādas pārbaudes, pēc kurām tika nolemts, ka būs jātaisa operācija. Šeit es gribētu teikt lielu paldies MX Moduls komandas vadītājam Mārim Martinsonam, kurš palīdzēja ne tikai noorganizēt, lai man šeit Latvijā tiktu veikta ātra un veiksmīga operācija, bet arī finansēja to,” iesāk Matīss Karro.

Foto: Publicitātes foto

“Pēc operācijas kādu laiku staigāju uz kruķiem, bet tagad pārvietoties varu pats. Vēl nedaudz ir jāpiestrādā, bet jau drīz atgūšu pilna ceļa locītavas kustību. Skriet man vēl neļauj, bet ar riteni gan varu braukt. Šobrīd daudz strādāju kopā ar fizioterapeitu Raivi Aršauski, kur šobrīd galvenais uzsvars tiek likts uz kājas muskulatūras nostiprināšanu, lai saites būtu stingras. Šobrīd viss norit veiksmīgi, par ko esmu priecīgs,” savu šī brīža situāciju komentē Matīss, kurš piebilda, ka dienā ir vismaz divi, bet dažreiz pat trīs treniņi.

Protams, daudzus interesē, kad Karro varētu atgriezties trasē. Ja sākotnēji tika izteiktas prognozes, ka tas varētu būt vasaras vidū, tad tagad sportists ir noskaņots trasē atgriezties ātrāk. “Mērķi, uz kurām sacīkstēm varētu atgriezties, vēl nevaru teikt, bet ļoti ceru, ka tas būs ātrāk, nekā visi domā. Taču, protams, atgriezīšos tikai tad, kad jutīšos labi, jo negribas neko sasteigt. Turpinu iet uz baseiniem un darīt daudz citas lietas, lai stiprinātu celi un savu fizisko,” turpina MX Moduls braucējs.

Ja sākotnēji pēc traumas Matīss bija ļoti vīlies, tad jau šobrīd, laikam ritot uz priekšu,  var just, ka Karro ir noskaņots pozitīvi, jo vēlme atgriezties trasē ir ļoti liela. “Jā, sākumā bija liela škrobe un dusmas, bet nu jau ar katru dienu garastāvoklis uzlabojas un esmu noskaņots kaujinieciski, jo gribas trasē atgriezties pēc iespējas ātrāk. Skatos visas sacensības, un jāsaka, ka grūti noskatīties, ka viņi brauc, bet es sēžu malā. Taču, redzot daudzu braucēju rezultātus, tas man uzliek papildus motivāciju strādāt vēl vairāk, jo zinu, ka varu ar viņiem cīnīties un apsteigt.”

“Gribu pateikt lielu paldies veikalam Sportland, kas sācis atbalstīt motorsportu un personīgi mani, nodrošinot ar visu pareizo ekipējumu, kas man ļauj pilnvērtīgi strādāt,” nobeidz Karro.   

 
Visi komentāri
 
LMT 23.marts 2015 15:52
0 0 Atbildēt

Ka tik ir ar ko paplātīties!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti