Solo klašu Latvijas čempionāta motokrosā atklāšana Aizputē jau šonedēļ

 
LaMSF | 19.aprīlis 2016 14:36

Šogad ar mainītu formātu Aizputes “Misiņkalna” mototrasē tiks uzsākta pirmā solo klašu cīņa par Latvijas čempionu tituliem motokrosā.

Pašlaik norit aktīvi sagatavošanās darbi – sacensībām gatavojas kā posma organizators, tā sportisti un komandas, taču līdzjutēji jau tagad aicināti kalendāros atzīmēt 24.aprīli, lai izbaudītu azartiskās motokrosa cīņas.

Netipiski aizvadītajām sezonām, šogad Latvijas čempionātu Aizputē atklās tikai solo motociklu klases un līdz ar to sacensības norisināsies tikai vienas dienas – svētdienas – garumā. Krasās izmaiņas nebūt nepasliktinās sacensību kvalitāti – tieši pretēji – klātesošajiem līdzjutējiem būs iespēja trasē redzēt gan pašus mazākos motokrosa pārstāvjus, kuru cīņassparu un pārdrošumu trasē grūti aprakstīt, gan pieredzes bagātākos un ekstrēmākos motokrosa meistarus, kuru lēcieni liks aizrauties elpai. Paralēli Latvijas čempionāta sacensībām, kurās startēs MX65, MX85, MX125, Veterānu, MX2 un MX1 klases, sportisti aizvadīs arī Latvijas Junioru čempionāta un Latvijas kausa ieskaiti.

Motociklu rūkoņa Aizputes apkārtni pieskandinās jau no agra rīta, jo pirmie treniņi norisināsies 8:00, bet pirmie finālbraucieni, kad sportisti liks lietā visas ziemā uzkrātās iemaņas un prasmes, sāksies ap plkst.: 11:00. Sacensību noslēgums paredzēts ap plkst.: 18:00

Šogad Latvijas čempionāta solo klašu ieskaitē paredzēti pieci posmi, no kuriem pēdējais būs Superfināls Dobelē. Atgādinām, ka „Misiņkalna” trase ir ļoti labi piemērota dažādiem laika apstākļiem un tā zināma kā plaša un labi pārskatāma trase, kas klātesošajiem ļaus sekot līdzi iecienītākajiem sportistiem un viņu sniegumam no finiša līdz beigām.

Ar šo arī vēlamies atgādināt, ka šogad Latvijas čempionātā solo klasēm (izņemot kopējo posmu Igaunijā) ir kardināli mainīta ieejas un dalības maksas kārtība, un tā tiek noteikta sekojoša – jebkurš sacensību vietas apmeklētājs (sportists, mehāniķis, pavārs, skatītājs u.t.t.) sacensību teritorijā tiek ielaists kā skatītājs, pie ieejas nopērkot biļeti par organizatora noteikto cenu.

Izņēmums ir bērni līdz 12. gadu vecumam, 1.grupas invalīdi un pensionāri, kuriem ir bezmaksas ieeja. Apmeklētājs par sacensību dalībnieku/sportistu kļūst tikai tajā mirklī, kad tas reģistrējas sacensībām, turklāt BEZ PAPILDUS DALĪBAS MAKSAS. Lūdzam sportistus ņemt šo jaunumu vērā un laicīgi sagatavoties tam, ka iebraukšana dalībnieku nometnē būs tikai ar šādiem noteikumiem.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti