Latvijas čempionāta 2.posms un „Vaidavas Kauss”motokrosā gatavi startam

 

Foto: publicitātes attēls

LaMSF | 13.maijs 2016 19:23

Jau nākamajā svētdienā, 22.maijā Apē, Arvīda Levana vārdā nosauktajā mototrasē norisināsies ilgi gaidītais 2. Latvijas čempionāta posms motokrosā solo motociklu klasēm.

Šoreiz vēl aizraujošākas cīņas nodrošinās arī paralēli notiekošā 43. „Vaidavas Kausa” izcīņa – uz sacensībām solījušies ierasties daudzi spēcīgākie pašmāju un kaimiņvalstu sportisti.

Pēc ilgāka pārtraukuma „Vaidavas Kauss” atkal apvienojas ar Latvijas čempionātu solo klasēm un līdz ar to skatītājiem būs iespēja baudīt iespaidīgas motokrosa meistaru cīņas MX1, MX2, MX125, kā arī Veterānu, Senioru un Mini MX motociklu klasēs. Neiztrūkstoša sacensību daļa būs daudzu skatītāju un sportistu tik ļoti iemīļotais „Zelta mopēds”, kam tieši šeit, Apē tiks dots pirmais šīs sezonas starts.

2011.gada 14.- 15.maijā "Vaidavas Kauss 38." notika kopā ar Latvijas čempionāta 2.posmu un uz starta stājās dalībnieku rekordskaits- gandrīz 400 sportistu.

„LaMSF Zelta mopēda čempionāta” motokrosā iniciators ir talantīgā braucēja Matīsa Karro tēvs un motokluba „Karro MX” pārstāvis Ainars Karro. Sacīkstēs būs iespēja startēt piecās dažādās klasēs: Jauniešu, Dāmu, Standarta, 2A un Sporta klase, turklāt piedalīties aicināts ikviens interesents, kurš vēlas atdzīvināt kādreizējo spēkratu sacensības.

Šobrīd Apē tiek prognozēts spēcīgs dalībnieku sastāvs, jo ierasties plāno arī meistarīgākie Igaunijas motokrosa braucējiem, kuriem šajā datumā Igaunijā nevienas nozīmīgas sacensības nenotiek.

Pērn „Vaidavas Kausu” izcīnīja prasmīgais latviešu sportists Dāvis Ivanovs, taču pēc tā tīko gana daudz citu sportistu, tādēļ noturēt kausu savās rokās ir gana liels izaicinājums.

Atgādinām, ka arī šogad tiek turpināta tradīcija un „Vaidavas Kausa” uzvarētāji sacensības varēs apmeklēt bez maksas. Pirmais starts tiks dots plkst.: 11:30. Uz tikšanos Apē!

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 5

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 26

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti