Cross Country Liepāja 2019 atklāšana 30. martā

 

Foto: Publicitātes attēls

Luīze Vīksna | 20.marts 2019 9:31

30.martā, Liepājā, „Motoparks Lauma” moto kompleksā notiks Baltijas kausa pirmais posms un Latvijas kausa pirmais posms Cross Country. Pagājušajā gadā šajā trasē pulcējās liels dalībnieku skaits, teju divsimt dalībnieki no Baltijas valstīm.

Sacensību organizatori uz sacensībām aicina visus braukt gribētājus enduro sportistus, motokrosa braucējus, kā arī citu motosporta veida piekritējus un, protams, skatītājus un atbalstītājus, lai kopā atklātu 2019. gada enduro sporta sezonu!

Un kas gan ir sacensības bez noderīgām balvām? Organizatori ir īpaši padomājuši un sarūpējuši vērtīgas balvas sacensību uzvarētājiem no firmas “STIHL” un “STOKKER”. Absolūtā vērtējuma uzvarētājs balvā saņems “STIHL RE88” augstspiediena mazgātāju un naudas balvu no “REVOR” 300 eiro apmērā. Pārējiem sacensību uzvarētājiem vērtīgas un noderīgas balvas no “STOKKER” un “STIHL”. Kopējais balvu fonds 2000 eiro.

Dienas kārtība:

Pirmais starts solo klasēm 1h braucienam plkst. 11.30

Otrais starts solo klasēm 2h braucienam plkst. 11.30

Trešais starts kvadriciklu klasei 1.5 h braucienam plkst. 14.30

Apbalvošana ~ plkst.17.00.

Ja motociklu klasēs būs pieteikušies vairāk par 160 dalībniekiem, tad ar sacensību galvenā tiesneša lēmumu motociklu klases var tikt sadalītas divos atsevišķos braucienos ar startu:

Motociklu klasēm ar 60 min brauciena ilgumu – plkst. 11:30

Motociklu klasēm ar 90 un 120 minūšu brauciena ilgumu – plkst. 13:00

Kvadriciklu klasēm – plkst. 15:45 (attiecīgi var tikt mainīti arī kvadriciklu, iepazīšanās apļa un dalībnieku sanāksmes laiki).

“Motoparks Lauma” atrodas Pulvera ielā 9, Liepājā. Ieeja skatītājiem bez maksas!

Skatītāji un līdzjutēji laipni aicināti pavadīt brīvdienas motosporta noskaņās.

Atceries, ka motosports ir paaugstinātas bīstamības sporta veids, un aicinām būt uzmanīgiem, ievērot norobežojošās lentas un tiesnešu norādījumus, kā arī īpaši pieskatīt savas jaunākās atvases un suņus. Esam par drošu motosportu!

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

No 84 100 eiro: Porsche pastāsta par jauno Macan

Vācijas sportisko luksusa automobiļu ražotājs atklājis informāciju par jauno Macan, kas tagad būs pieejams kā pilnībā elektrisks transportlīdzeklis, divās divmotoru pilnpiedziņas versijās. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 24

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti