Netālu no Cēsīm avārijā gājis bojā motociklists 4

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 1.marts 2020 10:28

Vakar Latvijā reģistrēti 55 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens, bet cieta vēl pieci cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Negadījums ar traģiskām sekām vakar ap plkst.17.30 noticis Pārgaujas novada Raiskuma pagastā, kur kāds motocikla vadītājs nav ticis galā ar transportlīdzekļa vadību un kritis, kā rezultātā viņš notikuma vietā gāja bojā. Policija skaidro notikušā apstākļus.

Sestdien vēl divi cilvēki cieta avārijās Rīgā un tās apkārtnē, bet pa vienam - Latgalē, Vidzemē un Kurzemē. Viens no cietušajiem bija velosipēdists.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi 13 autovadītājus: četrus - Latgalē, trīs - Vidzemē, bet pa diviem - Zemgalē, Kurzemē un Rīgas apkārtnē.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 253 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 62 autovadītāji, Zemgalē - 89, Vidzemē - 47, Kurzemē - 43, bet Latgalē - 12 autovadītāji.

Kopumā policija vakar noformējusi 506 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

 
Visi komentāri
 
Kanibaals 1.marts 2020 13:35
4 1 Atbildēt

Močiem jau ziemas riepas nevajag . No ziņas saprotu ka nav pat noskaidrots ne motociklista dzimums ne vecs.

msh 1.marts 2020 20:05
0 0 Atbildēt

Kas ar močiem pārvietojas un kam nav "sezona", ziemenes liek. Man ir kolēģis, vīrelis pusmūža gados, kurš, kā pats stāsta, jau piekto gadu pārvietojas ar Wonjan 50 - teica ka uz ziemu ziemenes uzliek.

Kanni 2.marts 2020 13:18
0 0 Atbildēt

Ko maina dzimums un vecums? Motocikls ir cilvēks, kas pārvietojas uz moča. Ja pazīstams cilvēks - uzzināsi, ja nav - tad kam zināt, lai pašausminātos?

Kanibaals 4.marts 2020 14:53
0 0 Atbildēt

Tātad nav pēc avārijas atpazīstams.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti