“Žiguļu Kauss 2015” laikā Salas novada Biržos notiks “Rallija Šovs”

 

Elviss Hermanis Foto: Publicitātes foto

RA EVENTS | 22.jūlijs 2015 8:06

Sestdien, 25. jūlijā, Salas novada Biržos notiks “Žiguļu Kauss 2015” sestais posms, kura laikā paredzēts arī “Rallija Šovs”. Skatītājiem atraktīvajā pasākumā piedalīsies Latvijas rallija čempionāta dalībnieks Elviss Hermanis, vairākkārtējais Latvijas rallija čempions Ivars Vasaraudzis, kā arī divkārtējais Lielbritānijas rallija čempions Gajs Vilkss.

Latviešu rallija pilots Elviss Hermanis “Rallija Šovā” piedalīsies ar Mitsubishi Lancer Evolution VIII automašīnu, ar kuru autosportists startē arī Latvijas rallija čempionātā (LRČ). “Rallija Šovā” brauks arī Ivars Vasaraudzis, viņš uz starta izies ar Mitsubishi Lancer Evolution IV automašīnu – to pašu spēkratu, ar kuru, braucot LRČ posmā “Rally Talsi”, Vasaraudzis izcīnīja otro vietu LRC1 ieskaites klasē. Savukārt brits Gajs Vilkss, kurš tikai pirms pāris dienām pieteicās “Žiguļu Kauss 2015” sestajam posmam, “Rallija Šovā” brauks ar “Baltic Motorsport Promotion” sagatavoto Mitsubishi Lancer Evolution VI automašīnu.

Rallija šova dalībnieki:

Elviss Hermanis Latvija Mitsubishi Lancer Evolution VIII

Gajs Vilkss Lielbritānija Mitsubishi Lancer Evolution VI

Ivars Vasaraudzis Latvija Mitsubishi Lancer Evolution IV

Ivars Vasaraudzis Foto: Publicitātes foto

“25. jūlijā paredzēts ne tikai Žiguļu Kausa braucieni, bet arī citas aktivitātes – viena no tām būs autogrāfu sesija, kas ieplānota plkst. 16:00 – tajā piedalīsies gan pašmāju spožākās zvaigznes Reinis Nitišs un Jānis Baumanis, gan pasaules atpazīstamību guvušie ārvalstu viesi. Tāpat, šogad esam paredzējuši vēl vienu jaudīgu aktivitāti – Rallija Šovu, kurā startēs latvieši Elviss Hermanis un Ivars Vasaraudzis. Tāpat Rallija Šovā piedalīsies arī divkārtējais Lielbritānijas rallija čempions Gajs Vilkss, kurš brauks ar Baltic Motorsport Promotion sagatavotu automašīnu. Dalībnieki veiks divas kvalifikācijas kārtas, pēc kurām sekos arī fināls!” par sacensību laikā paredzētajām papildus aktivitātēm informē to rīkotāji.

Pensionāriem, invalīdiem, kā arī bērniem, kuru augums nepārsniedz 1,50 metrus, ieeja sacensībās būs bez maksas.

“Sacensību apmeklētājus aicinu laicīgi izlemt par ieejas karšu iegādi, tādējādi “nošaujot” uzreiz vairākus zaķus – būsiet rezervējuši sev spilgtām emocijām piepildītu sestdienu, ietaupījuši pāris eiro, kā arī sacensību rītā vairs nebūs jāstāv rindā pēc ieejas kartēm!” iegādāties ieejas kartes pirms došanās uz autotrasi “Baroni” aicina sacensību rīkotāji.

Foto: Publicitātes foto

Provizoriskā dienas kārtība:

9:00 Treniņbraucieni

10:30 Atklāšanas parāde

11:00 Žiguļu Kauss – 1. kvalifikācijas kārta

12:15 Žiguļu Kauss – 2. kvalifikācijas kārta

13:30 Žiguļu Kauss – 3. kvalifikācijas kārta

14:35 Rallija Šovs – 1. kvalifikācijas kārta

14:45 Žiguļu Kauss – 4. kvalifikācijas kārta

16:00 Autogrāfu sesija

16:10 Rallija Šovs – 2. kvalifikācijas kārta

16:40 Žiguļu Kauss - pusfināli

Rallija Šovs – finālbrauciens

Žiguļu Kauss – finālbrauciens

17:30 Apbalvošanas ceremonija

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pasaules pirmizrāde elektroauto Škoda Elroq Prāgā! No 33 000 eur, no 380 km distance (+ VIDEO) 11

iAutolv ir klāt pilnīgi jaunā Škoda Elroq elektriskās piedziņas krosovera prezentācijā. Lasīt vairāk

 

No šodienas Rīgā daudz jaunu maksas autostāvvietu (+ VIDEO) 14

Rīgā ieviestas jaunas maksas autostāvvietas vairākos ielu posmos, kur ir liels pieprasījums pēc iespējas novietot transportlīdzekli. Tās izveidotas, lai mazinātu automašīnu stāvēšanu ielu malās, jo iepriekšējā kārtība radījusi neērtības gan tuvāko māju iedzīvotājiem, gan citiem šoferiem. Izmaiņas lielākoties skārušas galvaspilsētas centru. Lasīt vairāk

 

Divi "dala ceļu", citiem problēmas - bīstama situācija uz A4 autoceļa Polijā (+ VIDEO) 29

Video autors uzskata, ka "sižets aizsākās" brīdī, kad Opel vadītājs nobloķēja Cupra vadītāju. Pēdējais nolēma atdarīt, izbrauca Corsa priekšā un nobremzēja, liekot vadītājam izmanevrēt uz otru joslu - tieši Land Rover priekšā. Lasīt vairāk

 

Stūrēšana pretēji pagrieziena virzienam - obligāta! (+ VIDEO) 13

Ņemot vērā, ka šāds manevrs nereti jāizpilda arī lielā ātrumā, būtu interesanti uzzināt, cik ilgi trenējas šie puiši un, kā pēc tam izdodas braukšana ar pašu personīgo auto. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti