Kalnciems Racing Team balva Nikitam Lijcam

 

Foto: Areks Rejs

Kalnciems Racing Team | 23.novembris 2013 10:49

"Kalnciems Racing Team" par labāko 2013.gada ūdens motosportistu atzinis jauno jūrmalnieku Nikitu Lijcu, kurš šogad ir izcīnījis savu otro Pasaules čempiona titulu un piedalījies daudzās Formula 4 sacensībās, kur ir izcīnījis divas ceturtās Pasaules un Eiropas čempionātos.

Nikita Lijcs

Latvijas čempionāta kopvērtējumā Nikita Lijcs („Jurmala Racing”) izcīnīja 2.vietu, atzīstot sava komandas biedra lietuviešu sportista Edgara Riabko pārsvaru. Paralēli minētajām sacīkstēm, sportists piedalījās arī Vācijas ADAC Formula Masters sērijā, kur Edgars Riabko bija pārliecinoši labākais, bet Nikita Lijcs ieņēma 3.vietu sērijas kopvērtējumā.

Komandas "Akvashelf Racing" sastāvā Ņikita Lijca pārstāvētā ekipāža izcīnīja 1.vietu Pasaules čempionātā 8 stundu izturības braucienā, tādējādi nodrošinot Nikitam Lijcam jau otro pasaules čempionāta zelta medaļu viņa 6 gadu ilgajā ūdens motosportista karjerā.

Sezonas laikā Ņikita Lijcs tika uzaicināts startēt F1 komandas "MAD-CROC Baba Racing Team" sastāvā F1 sērijas ietvaros un pārstāvēt komandu Formula 4 laivu braucienos, jeb „Eurofin Trophy”. Sacīkstēs Kijevā Nikita Lijcs svinēja uzvaru, taču priekšā vēl 3 posmi.

„Ar augstāk minēto rezultātu uzskaitījumu Nikitas Lijca sezona vēl nebeidzas, jo šobrīd viņš atrodas Katarā un piedalās „Eurofin Trophy” sacensībās F1 sērijas ietvaros. Tam sekos vēl divi posmi Apvienotajos Arābu Emirātos decembrī, ar ko arī noslēgsies 2013.gada sezona Formula 4 klasē. Tāpēc novēlu viņam veiksmi un uzvaras Tuvajos Austrumos,” saka Agris Kalnciems Kalnciems Racing Team vadītājs.

„Kalnciems Racing Team" arī turpmāk veltīs uzmanību Latvijas jaunajiem un perspektīviem sportistiem, bet vēl jo vairāk prieks, ka otro gadu pēc kārtas mūsu balvu saņem jūrmalnieks,” uzsver „Kalnciems Racing Team" dibinātājs Modris Kalnciems.

"Kalnciems Racing Team" balva tika dibināta pēc 2012.gada sezonas un tiek pasniegta labākajam Latvijas ūdens motosportistam par rezultātiem, investīcijām, darbaspējām, attieksmes un citiem sportā nepieciešamiem faktoriem.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti