Jaunie Huawei viedpulksteņi un FreeLace bezvadu austiņas aktīvam dzīvesveidam

 

Foto: Publicitātes attēls

Huawei | 5.aprīlis 2019 12:28

Līdz ar jauno P30 sērijas flagmaņu iznākšanu, tehnoloģiju uzņēmums Huawei marta beigās prezentējis arī Huawei Watch GT jaunākos modeļus - Active Edition un Elegant Edition, kā arī FreeLace bezvadu austiņas.

Uzlabota treniņu pieredze ar Huawei Watch GT

Jaunais Huawei Watch GT viedpulkstenis izmanto inovatīvu divkāršo čipsetu un viedu enerģijas taupīšanas režīmu, kas atkarībā no lietotāja aktivitātēm ļauj pulkstenim pārslēgties starp dažādiem režīmiem, tādējādi palielinot akumulatora darbības laiku.

Huawei Watch GT Active, Sport un Classic modeļi piedāvā divu nedēļu ilgu akumulatora darbības laiku bez uzlādes, ieskaitot pulksteņa nēsāšanu visas dienas garumā ar aktivizētu sirdsdarbības un miega režīma funkciju, 90 minūšu vingrinājumiem nedēļā un paziņojumiem. Elegant modeļa akumulatora lietošanas laiks ir viena nedēļa, ņemot vērā, ka šis ir vairāk tradicionāls pulksteņa modelis, kas sportojot tiek izmantots retāk.

Triatlona režīms īstiem sporta entuziastiem

Lai gan Huawei Watch GT atbalsta virkni iekštelpu un āra sporta aktivitāšu, jaunais Active un Elegant Edition piedāvā arī pavisam jaunu Triatlona režīmu. Šajā režīmā atbalstīti trīs dažādi treniņu veidi - peldēšana, āra riteņbraukšana un skriešana. Viedais pulkstenis spēj ierakstīt visas triatlona aktivitātes, ieskaitot pārejas laiku.

Pateicoties ilgajam akumulatora laikam un Huawei TruSeen 3.0 sirdsdarbības monitoringam, Huawei Watch GT atbalsta nepārtrauktu 24 stundu sirdsdarbības monitoringu, kas ļauj izsekot līdzi sirdsdarbības ātrumam. Savukārt TruSleep 2.0 zinātniskā miega izsekošanas funkcija ļauj pārraudzīt miega kvalitāti, identificējot tipiskākās problēmas un piedāvājot vairāk nekā 200 ieteikumus miega kvalitātes uzlabošanai. Ieteikumi tiek izveidoti, izmantojot katra lietotāja individuālos datus - sirdsdarbības monitoringu, elpošanas intensitāti miegā un citu lielo datu analīzi.

Klasisks, bet mūsdienīgs dizains

Active Edition modelim ir tāds pats 46 mm pulksteņa ietvars kā iepriekšējiem Classic un Sport modeļiem, savukārt Elegant Edition pulkstenim ir mazāks 42 mm keramikas ietvars. Huawei Watch GT Active Edition ir aprīkots ar 1.39 collu AMOLED HD krāsaino skārienekrānu, kuram ir 454 x 454 pikseļu izšķirtspēja, savukārt Elegant Edition ir nedaudz mazāks 1.2 collu AMOLED HD krāsainais skārienekrāns ar 390 x 390 izšķirtspēju. Huawei Watch GT Elegant Edition būs pieejam divās krāsās - pērļu baltā (Magic Pearl White) un melnās pērles krāsā (Tahitian Magic Black Pearl).

Huawei Parīzē tāpat prezentējis jauno Huawei Band 3 viedpulksteni, kas aprīkots ar 0.95 collu AMOLED HD krāsaino ekrāna joslu. Jauniešiem pielāgotajā ierīcē iestrādāts arī reāllaika sirdsdarbības monitorings, funkcija, kas atpazīst insultu, zinātniskā miega kontrole un citas veselības aprūpes funkcijas.

Huawei Watch GT pārdošanas cena Eiropā būs 249 EUR (Active Edition), 229 EUR (Elegant Edition), savukārt Huawei Band 3 cena būs 59 EUR.

Izsmalcinātās FreeLace bezvadu austiņas

Viens no jaunākajiem Huawei aksesuāriem, kas prezentēts pasākumā Parīzē, ir FreeLace bezvadu austiņas, kas nodrošina īpaši viedu savienojumu, iespaidīgu audio kvalitāti un ilgu akumulatora darbības laiku. Bezvadu austiņas atbalsta Huawei HiPair, tādēļ tās var viegli savienot un uzlādēt - atliek tās vienkārši pievienot ierīcei. Ar Huawei FreeLace lietotājiem tiek sniegta pilnīga brīvība bezvadu režīma izbaudīšanai. Austiņas izgatavotas no īpaša memory metāla, kas atrodas silikona ietvarā, piešķirot FreeLace dekoratīvu izskatu un maigu, ādai patīkamu tekstūru.

Bezvadu austiņu savienošana ar ierīci ir vieglāka un intuitīvāka nekā jebkad agrāk - atdalot pareizo austiņu un tās kabeli no skaļuma pogām, parādās USB Type-C savienotājs, ko var ievietot jebkura Huawei viedtālruņa USB Type-C portā, kas darbojas ar EMUI 9.1.

Huawei FreeLace tāpat var pievienot jebkuram viedtālrunim, planšetei vai datoram, kas atbalsta USB Type-C tipa portu, lai tās ātri uzlādētu - piecu minūšu uzlāde nodrošinās līdz pat četrām stundām ilgu atskaņošanas laiku.

Huawei FreeLace bezvadu austiņu pārdošanas cena būs 99 EUR.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti