Sagaidot rudeni, vietējais zīmols JUST5 laiž klajā spilgtu un krāsainu telefonu sēriju 7

 

Foto: Publicitātes attēls

"Just5" Latvijas birojs | 23.septembris 2016 8:43

Sekojot krāsu pārmaiņām dabā, Latvijas zīmols JUST5 laidis klajā krāsainu tālruņu sēriju Just5 FREEDOM un JUST5 FREEDOM X1.

Tagad šīs sērijas viedtālruņi būs pieejami košās un dzīvespriecīgās krāsās FREEDOM PINK, FREEDOM MENTHOL, FREEDOM YELLOW, FREEDOM DEEP, kas ļaus ikvienam izcelties, sekot līdzi jaunākajām modes tendencēm un gūt uzmundrinājumu tumšajās rudens dienās.

Telefonu sērijas Just5 FREEDOM jau ir izpelnījušies lietotāju atzinību, taču tagad šie modeļi ir pieejami košās un dzīvespriecīgās krāsās.

 Jaudīgākais, ar 3GB RAM un 32GB iebūvētas atmiņas, FREEDOM X1 viedtālrunis piedāvāts divās versijās - STONE un BRICK. Kas interesanti, katrai tālruņa krāsai ir arī attiecīga korpusa materiāla struktūra, Stone neparastā krāsa veidota iedvesmojoties no jūras krastā atrodamiem akmeņiem, savukārt sekojot modes tendencēm un lietotāju vēlmēm BRICK modelis veidots brūnā krāsā ar ādai līdzīgu korpusa struktūru. Lai kuru no viedtālruņiem izvēloties tā lietotājs, tas kā moderns aksesuārs pieskaņosies ikvienam apģērbām un ikdienas nodarbei.

 Kā atzīst JUST5 zīmola valdes loceklis Dmitrijs Maceraļiks, krāsām, ko ikdienā izvēlamies sev apkārt, ir lielāka nozīme, kā pašiem sākumā šķiet: „Krāsas mūsu labsajūtā spēlē lielu nozīmi – tās dod mums enerģiju un ļauj arī relaksēties. JUST5 FREEDOM košie telefoni ir kā atgādinājums, ka dzīve mums apkārt ir krāsu un prieka pilna.”

 Jaunie modeļi pieejami pie visiem mobilo tīklu operatoriem, lielākajās elektronikas tirdzniecības vietās un Just5 Showroom, Brīvības ielā 40.

 Just5 telefoni Latvijā ir vispirktāko telefonu sarakstā jau 3 gadu garumā, bet, saskaņā ar tirgus un sociālo pētījumu kompānijas GfK datiem, 2015. gadā Just5 bija pats pirktākais telefons Latvijā. 

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Māris 23.septembris 2016 11:43
3 0 Atbildēt

Labas krāsas!

Čau 24.septembris 2016 16:43
2 0 Atbildēt

Cik tas košums maksā? Grūti rakstā cenu iepīt

anonimikis 23.septembris 2016 9:31
1 0 Atbildēt

brick ir labs nosaukums telefonam :)

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti