Iereibis vadītājs ar automašīnu ietriecas stabā 2

 
Leta | 21.maijs 2013 9:41

Vakar Siguldā kāds 30 gads vecs vīrietis, alkohola reibumā vadot vieglo automašīnu, ietriecās apgaismes stabā.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Dārza ielā 1983.gadā dzimis vīrietis, būdams 1,7 promiļu alkohola reibumā, vadīja automašīnu "Audi", kura ietriecās apgaismes stabā. Pēc sadrusmes ar stabu automašīna ietriecās sētā ar betona stabiem un apgāzās. Ceļu satiksmes negadījumā cieta un ar dažādām traumām alkohola reibumā slimnīcā nogādāta 1996.gadā dzimusi jauniete un 1992.gadā dzimis vīrietis. Avārijā cieta arī automašīnas vadītājs, kurš no hospitalizācijas atteicies.

Savukārt Mārupes novada Skultē, Druvas ielā, pagaidām neidentificētas personas vadīta automašīna "Škoda" nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Slimnīcā ar dažādām traumām alkohola reibumā nogādāts 1989.gadā dzimis vīrietis, 1991.gadā dzimis vīrietis, 1993.gadā dzimis vīrietis un 1994.gadā dzimis vīrietis. Patlaban policijas darbinieki noskaidro personu, kura vadīja avarējušo automašīnu.

Jelgavā, Kārļa ielā, 1980.gadā dzimis vīrietis, bez vadītāja apliecības vadot automašīnu "Subaru Impreza", netika galā ar tās vadību un notrieca 1980.gadā dzimušu sievieti, kura ar politraumu nogādāta slimnīcā.
Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 54 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 14 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 18 avārijas, kurās cieta divi cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 33 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem desmit bijuši autovadītāji, 23 - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 14 transportlīdzekļu vadītāji - četri autovadītāji un desmit velosipēdu un motorolleru vadītāji.

 
Visi komentāri
 
290405. viesis 22.maijs 2013 20:12
0 0 Atbildēt

Notriektā sieviete slimnīcā nomira, 3 bērnu māte bija. Un visādiem caurkritušiem tulkotājiem kā Šīris protams Subaru ir visabākā mašīna, tikai smadzeņu nav , lai tādu mācētu novaldīt.

290438. viesis 24.maijs 2013 12:16
0 0 Atbildēt

Laikam dzimeni svinēja.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti