Ženēvas starptautiskais motoršovs sola 110 pirmizrādes! 1

 
Tavs Auto TV speciāli iAuto.lv | 5.marts 2018 19:26

Kā jau katru gadu marta sākumā pasaules autobūves varenie dodas uz Ženēvu, lai piedalītos vienā no nozīmīgākajiem autošoviem uz šīs planētas.

Nu jau 88-tais Ženēvas starptautiskais motoršovs ir pirmais šī gada nozīmīgais notikums Eiropas auto industrijas kalendārā. Šogad Šveicē mēs redzēsim 110 pasaules un Eiropas auto pirmizrādes!

 
Visi komentāri
 
viencexperc 5.marts 2018 22:04
2 0 Atbildēt

Audi piedāvās - A4, A4 sport, a4 supersport, a4 cabrio, a3, a3 limuzīns, a3 sprt, a3 nesport, a2, a2 sport, a6, a6 sport, a6 premium line, q3, q3 sport, q5, q7.

Sanāk, kā minimums 17 audi. Pieliekot vēl klāt 17 jaunumus no BMW, 10 jaunumus no Volvo, 17 jaunumus no VW, 17 jaunumus no mersedesa, citu marku jaunumu paliek pavisam maz.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti