31. augustā - radio vadāmo Offroad modeļu sacensības 2

 
28.augusts 2008 9:09

Radio vadāmo modeļu offroad kaislības nerimst! Augusta pēdējā dienā, Jelgavas rajona Nākotnē ierīkotajā trasē notiks priekšpēdējais vasaras sezonas bezceļa posms „Lumeks / Rasa Cup”.

Sacensībās ieskaite notiks četrās klasēs – 1/8 mēroga bagiji ar četru riteņu piedziņu, 1/6 mēroga bagiji ar divu riteņu piedziņu, Open (viss, kas neiederas citur) un 1/6 bagiji ar četru riteņu piedziņu -, no kurām pēdējā klase ir LR kauss, nevis čempionāta ieskaite.



Lai arī tiešsaistes reģistrācija atvērta tikai dažas dienas, jau pieteikušies vairāki vadošie braucēji, kas sacensību skatītājiem sola nodrošināt tehnisku braukšanu un saldā ēdiena cienīgu skatīšanās baudījumu. Kopvērtējuma tabula ir nesaudzīga un liek aktīvajiem sportistiem pieteikties principa pēc – par čempionāta līderi ikvienā klasē var kļūt ne tikai tabulas augšgalā esošie sportisti. Tā piemēram, visplašāk pārstāvētajā 1/8 bagiju klasē (34 dalībnieki) teorētiski kopvērtējuma uzvaru izcīnīt var viss pirmais desmitnieks, savukārt Open klasē no 14 dalībniekiem 6 vēl pretendē uz uzvaru.



Par trasi
„Centra Jaunzemji” trase atrodas Jelgavas rajonā, apmēram 22 km no pilsētas centra, apmēram 65 kilometrus no galvaspilsētas. Tā ir viena no ātrākajām un garākajām bezceļa trasēm Latvijā un Eiropā – 430 metrus garā trase ietver gan garas taisnes lielam ātrumam, gan sarežģītus līkumus un tramplīnus galvu reibinošiem lēcieniem.

Ērtākais veids, kā nokļūt līdz trasei, ir ar privāto transportu, taču lielas grūtības nesagādās arī sabiedriskā transporta pakalpojumu izmantošana – līdz Jelgavai ar vilcienu un tālāk ar Jelgava-Dobele autobusu līdz Nākotnei!

31.08.2008 dienas kārtība:
8:30-9:30 – brīvais treniņš un dalībnieku reģistrācija
09:45-10:00 – dalībnieku sapulce
10:00-14:30 – kvalifikācijas braucieni
14:30-15:00 – pusdienas pārtraukums
15:00-16:00 – pusfināli
16:00-19:00 – fināli
19:20 – uzvarētāju apbalvošana

Atkarībā no dalībnieku skaita, var tikt veiktas nelielas izmaiņas dienas kārtībā!
 
Visi komentāri
 
261158. viesis 29.augusts 2008 11:15
0 0 Atbildēt

Kursh var uzrakstiit trases atrashanaas vietu, vai ielikt linku uz karti, jo vareetu aizbraukt, tomeer vadoties peec apraksta diez vai izdosies aizbraukt ar pirmo reizi!! ;-)

"apmēram 22 km no pilsētas centra, apmēram 65 kilometrus no galvaspilsētas"

p.s.trauceet organizeetaajus - gan jau vinjiem citas ruupes

261169. viesis 29.augusts 2008 19:00
0 0 Atbildēt

Nav tā labākā karte, bet tomēr:

www.cjracing.lv/trase.htm

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti