Subaru Power Club piedāvā - Enima Auto Ziemas kauss 2009 8

 
19.janvāris 2009 0:00

Tie, kuri ir sekojuši līdz subarupower.lv gaitām un notikumiem, noteikti atcerās pērn aizvadīto un rīkoto Ziemas kausu, kurā tika noskaidroti labākie un ātrākie Subaru automašīnu vadītāji. Ir atkal jauns gads, jauna, savādāka ziema (vai vismaz tās mēneši) un jaunas iespējas un idejas. Tāpēc šogad, nu jau otro gadu pēc kārtas, Subaru Power Club atkal piedāvā Ziemas kausa izcīņu ar standarta automašīnām.

subarupower

Kas jauns?

Kā jau jebkurā lietā ierasts, turpināt iesākto, tas nozīmē arī attīstību. Šogad esam pacentušies par to, lai dalībniekus motivētu ne tikai ar adrenalīna un sacensību garšas devu, bet arī iespēju iegūt vērtīgas balvas. Pateicoties mūsu sponsoriem un atbalstītājiem, katram dalībniekam būs iespēja piedalīties vairākos posmos un cīnīties par vietu katrā posmā un kausa kopvērtējumā. Arī šogad, lai intriga palielinātos līdz ar notikušo posmu skaitu, ir paredzēts aizvadīt vismaz 4 šādus posmus, tāpēc, lai piedalītos cīņā par galveno balvu, nenokavē jau pašu pirmo!

Kas tad ir galvenā balva?

Pateicoties mūsu sponsoriem, par ko liecina arī virsraksts, šogad par izcīnīto pirmo vietu savā ieskaites klasē dalībnieks saņems - vasaras riepu komplektu no SIA "Enima Auto"! Pie šīs vērtīgās balvas būs iespēja tikt katras klases kopvērtējuma uzvarētājam. Savukārt, posma uzvarētāju pirmajam trijniekam katrā klasē, balvās eļļa un suvenīri no MOTUL. Atsevišķi veicināšanas balvas tiks pasniegtas arī no SIA "Extreme Auto". Ir par ko pacīnīties!

Dalībnieki - aicinam Latvijas auto klubus!

Šogad subarupower.lv aicina piedalīties ikvienu. Tas nozīmē, ka mēs gribam redzēt skaistas cīņas trasē starp visu automašīnu markām. Cīnīties par uzvarām un kopvērtējuma balvu var jebkura rīcībspējīga persona, kurai ir iemaņas vadīt auto. Lai cīņa būtu pēc iespējas godīgāka un pa spēkam ikvienam, esam izveidojuši 3 ieskaites klases: automašīnas ar visu riteņu piedziņu un turbo motoriem (AWD+), automašīnas ar visu riteņu piedziņu bez turbo motoriem (AWD), kā arī automašīnas ar vienas ass piedziņu (F-RWD). Visām klasēm ir tikai viens kopīgs noteikums - drīkst izmantot riepas BEZ radzēm.

Pasākumu norise

Lai arī ziema lēnām atkāpjas, tomēr spītīgi turpinam šo saukt par Ziemas kausu. Kaut vai tikai tāpēc, ka visi posmi notiks ziemas mēnešos. Katra posma princips ir pavisam vienkāršs un noteikti jau kaut kur redzēts. Dalībnieki vietas sadalīs, riņķojot pa apli, speciāli tam paredzētās trasēs. Daudziem noteikti ir pazīstami tādi vārdi kā Ādiņas, Brīvkalni, 333, Biķernieki utml. Vadoties pēc laika apstākļiem, katrs posms tiks organizēts trasē, kura uz to brīdi būs atvērta un pieejama.

1. posms - 25. janvārī, Sporta Aģentūras Biķernieki kartodroma trasē

Ņemot vērā to, ka laika apstākļi ir neparedzami un prognozēm vairs reti kurais tic, lai dēļ tā nebūtu jāpārceļ pasākums, tieši pirmo posmu esam izvēlējušies drošā un stabilā vietā - Biķernieku kartodromā. Reģistrācija vienas ass piedziņas automašīnām jau no plkst. 10:00 rītā. Starts plkst. 12:00!

Sīkāka informācija, t.sk. nolikumi un pasākuma dokumenti foruma http://www.subarupower.lv attiecīgajā sadaļā.

Kāpēc gan ne?

Kā jau iepriekš minējām, šī kausa izcīņa faktiski ir arī ģenerālmēģinājums Latvijas auto klubu sacīkstei savā starpā, līdz ar ko arī sadraudzības kauss. Kas zin, varbūt tālākā nākotnē šāda projekta attīstība ieies iecerētajās sliedēs, tāpēc mēs aicinam piedalīties ikvienu, neatkarīgi no auto markas vai kāda konkrētā kluba piederības.

Uz tikšanos trasē!

Organizē - Subaru Power Club, sponsorē - MOTUL, Enima Auto, Extreme Auto, atbalsta - iAUTO, Forsāža, Motorsprint, SABI

 
Visi komentāri
 
265799. viesis 13.janvāris 2009 14:08
0 0 Atbildēt

Tauta vispār zin ko nozīmē Enima? Moš pareizāk būtu Enema ? en.wikipedia.org/wiki/Enema :D

265811. viesis 13.janvāris 2009 17:43
0 0 Atbildēt

:D Enema šajā gadījumā nebūs īsti pareizi. ;) Enima Auto ir serviss, kuri veic a/m remontu.

Standarta a/m šeit ir domāta a/m, ar kuru tu pārvietojies normāli ikdienā. ;)

265833. viesis 14.janvāris 2009 18:01
0 0 Atbildēt

Kā ir ar Niishpu, matadoru????

265834. viesis 14.janvāris 2009 21:57
0 0 Atbildēt

Morgen! lasi nolikumu un iepazīsties ar tā saturu ;)

5.2. Drīkst lietot tikai rūpnieciski ražotas riepas bez radzēm, uz kurām redzams oriģināls „E” simbols. Profesionālajam sportam paredzētās riepas (t.sk. slick tipa riepas), kā arī ar riepas ar radzēm ir aizliegtas.

itogo - "E" burtinjsh attiecīgajā vietā i?

265947. viesis 20.janvāris 2009 9:36
0 0 Atbildēt

:))) Ir Hanza līzings kartadroms, un re, arī sporta aģentūra pie tāda tikusi...:)

266128. viesis 23.janvāris 2009 2:36
0 0 Atbildēt

Dzirdēts, ka grasās pielavīties ļaunie "kārtības ieviesēji" un šo nelegālo štelli ( saskaņā ar LR likumiem un LAF normatīviem) aizklapēt ciet. Lai arī kāds būs iznakums atticībās ar likumiem, neatkarīgi no tā cietīs tie LAF sportisti, kuri uzticēsies šī pasākuma orgiem un piedalīsies pēc LAF kodeksa "nesaskaņotā" pasākumā. Ir dzirdēts, ka pat Rīgas pašvaldības policija varētu tikt piesaistīta. Būs interesanti. :)

Ak jā - un SABI iekš biķerniekiem jau kādu nedēļu nav pilnīgi nekādas teikšanas......

Divos vārdos - lai veicas!

266145. viesis 23.janvāris 2009 15:21
0 0 Atbildēt

Man piemēram neskauž, ka Subaru Power Club rīko savus lauku tūninga čempoionātus. LAF'am savi pasākumi, bērniem ar šrotmobīļiem - savi, lai tik dala skārda kausus un kartona diplomus. Kas nu kuram autosports :)

266268. viesis 30.janvāris 2009 13:27
0 0 Atbildēt

Lai rīko visi pēc kārtas. Kas LAF`am par daļu? Skaidri un gaiši likumā ir noteikts par pasākumiem, kas notiek slēgtās teritorijās - tie nav jāsaskaņo ne ar vienu! Vai tad licenzētie autosportisti nevar braukt uz slēgtu trasi trenēties? Jāizņem vai tad ir atļauja un nez kas vēl? Lai jau piesaista kādas pašvaldības policijas grib, nevienam nav aizliegts pa savu sētu dragāt cik tik iekšās, lai vai tam prezidenta licenze!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 4

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti