«Audi» un «Prada» – divi spēcīgi zīmoli, viena vīzija 4

 
19.janvāris 2009 14:36

Divi spēcīgi zīmoli tagad apvieno spēkus un radošo potenciālu. Dizaina, inovāciju un tradīciju jomā Audi un Prada savās nozarēs ieņem vadošās pozīcijas. Tagad šie divi uzņēmumi vēlas apvienot spēkus kopīgos sporta un kultūras projektos.

Pirmais notikums, kurā abi zīmoli sadarbosies, ir sporta pasākums 2009. gada februārī – kopīgi sponsorētā jahta „Luna Rossa” piedalīsies Louis Vuitton Pacific Series sacensībās. Uz jahtas buras, kā arī uz komandas uniformas būs redzami Audi un Prada logo. Kopīgais vēstījums ir – zem jahtas estētiski pievilcīgā, dinamiskā eksterjera tiek izmantotas tikai modernākās tehnoloģijas un izmeklēti materiāli. Prada un Audi zīmolu produkti šādus standartus simbolizē vienlīdz lielā apmērā – tie abi ir ekskluzīvu materiālu un meistarības iemiesojums. Šis ir tikai sākums vairāku projektu kopīgai sponsorēšanai sporta un kultūras jomā.
 
Audi un Prada atzīst, ka gan modes, gan automobiļu pasaulē luksus līmeni var sasniegt ar labu dizainu un augstākajiem kvalitātes standartiem. Abi uzņēmumi savos produktos, kas bieži vien pielāgoti individuālām vajadzībām, izmanto tikai augstākās kvalitātes materiālus. Abiem zīmoliem mantojumā nāk ilgstošas tradīcijas, bet vienlaikus tie demonstrē savu kompetenci kā mūsdienīgi modes noteicēji. Ņemot vērā šos apstākļus, šogad uzņēmumi plāno strādāt kopā: „Audi un Prada ir spēcīgi zīmoli. Mūsu mērķis ir šos spēkus apvienot un izveidot ilgtermiņa sadarbību,” saka Pēteris Švarcenbauers (Peter Schwarzenbauer), AUDI AG valdes loceklis, kas atbildīgs par mārketingu un tirdzniecību. „Mēs ceram, ka šīs sadarbības rezultātā radīsies lieliski augstākās kvalitātes projekti.”
 
Audi AG pastāv sena tradīcija atbalstīt kultūras norises, tā ieņem centrālo lomu uzņēmuma filozofijā. Prada nostāja ir līdzīga: 1995. gadā Itālijas uzņēmums izveidoja Fondazione Prada – fondu, kas atbalsta mūsdienu māksliniekus, arhitektus, filmu veidotājus un filozofus. 1995. bija gads, kad arī Audi paplašināja savu līdzdalību kultūrā un kļuva par Zalcburgas festivāla galveno sponsoru. Audi atbalsta ne tikai vairākus reģionālus mākslas un kultūras pasākumus, bet uzņemas arī lielākus projektus, piemēram, uzvedumus Bavārijas Valsts operā Minhenē. Latvijā Audi ir Latvijas Nacionālās operas orķestra patrons kopš 2005. gada. Kopā ar Prada Audi vēlas dažādos veidos veicināt šādus pasākumus.
 
Burāšana ir jaunākais AUDI AG plašā sporta aktivitāšu klāsta papildinājums. Kopš 2007. gada Audi ir TP 52 Breitling MedCup, kas 2008. gadā tika pārdēvēts par Audi MedCup, sacīkšu galvenais sponsors. Tagad vācu-itāļu partneriem ir laiks pacelt buras Louis Vuitton Pacific Series sacīkstēs.
 
Visi komentāri
 
265928. viesis 19.janvāris 2009 17:17
0 0 Atbildēt

Vispār jau drusku velk uz krievu šņabi! :)

liquorama.biz/images/Stolichnaya%201.75.jpg

265945. viesis 20.janvāris 2009 9:27
0 0 Atbildēt

2 265928

Kas ko velk? Brīvdienas aizķērušās? :D

Aicis

265965. viesis 20.janvāris 2009 15:10
0 0 Atbildēt

OOOO/Prada isteikti urliski zīmoli palikuši...man jau sāk škist ka uz žurkām mazāk gopņiku valē ja nekā uz visādiem 2.5 tdi c4 un a6. taka rs4/rs6 bļembuku tirgotājiem steidzami japapildina savi krājumi....dzīz visi audi būs rs vai s sērijas:)

265969. viesis 20.janvāris 2009 19:25
0 0 Atbildēt

Neesmu redzejis nevienu izskatigu audi, visi tadi aplaiziti.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti