Mūziķi Gustavo un Dons dodas jaunajā 1000 jūdžu ekspedīcijā uz Indiju 7

 
6.marts 2009 11:23

2009.gada 7.martā sāksies studijas „Q filma” par nu jau ceturto piedzīvojumu ekspedīciju „1000 jūdzes Indijā”.

No Rīgas ekspedīcija dosies uz Indijas pilsētu Čenaju, no kuras divos speciāli aprīkotos apvidus automobiļos ceļotājiem būs jāveic vairāk kā 2000 kilometru garš maršruts, kura laikā jāpārvar sarežģīti kalnu ceļi Austrumgatu kalnu masīvā, necaurejami džungļi gar Bengālijas līča piekrasti, bet, pats galvenais, ekspedīcijas dalībnieki nokļūs pie tā saucamā Ādama tilta, jeb ceļa uz paradīzi, kas pirms vairākiem tūkstošiem gadu savienoja Indiju un Šrilanku. Līdz mūsdienām zinātnieki mēģina saprast, vai zemes strēle vairāk kā 40 jūdžu garumā ir dabas vai cilvēka veidota.

Piedzīvojumu ekspedīcijā „1000 jūdzes aiz polārā loka„ kopā ar pieredzējušo ceļotāju Edgaru Zaķi dosies arī mūziķi Dons un Gustavo, kā arī radio dīdžejs Egons Reiters un Karaliskā improvizācijas teātra aktieris Jānis Skutelis.
 Egons Reiters (radio SWH): „Ja tu dodies uz Indiju ar domu tur atrast dzīves īstenību, tad visdrīzāk tas arī izdosies.”
Dons (dziedātājs) : „ Bailes šeit ir pilnīgi nevietā, ja kaut kam ir jānotiek, tad tas arī notiks.”
Gustavo (mūziķis)„Es zinu, ka Indijā ir tik daudz kā interesanta, ko mēs pat nevaram iedomāties, dzīvodami šeit.”

Šo projektu atbalsta uzņēmumi - Cēsu alus, Turtle Wax un WD40, kā arī Krievijas kompānija „Ekspedition”, kura jau vairākus gadus palīdz realizēt šo projektu Latvijā.

Atis Balodis (Q filma producents): „Indijas ekspedīcija kardināli atšķirsies no iepriekšējiem 1000 jūdžu projektiem, jo sastādītais maršruts ir ne tikai sarežģīts un grūts, bet šoreiz ceļotājiem būs daudz vairāk jākontaktējas ar vietējiem iedzīvotājiem un  ar viņu palīdzību jānokļūst līdz mērķiem.”
 
Visi komentāri
 
267449. viesis 6.marts 2009 11:46
0 0 Atbildēt

Šitie raidījumi patiešām ir skatāmi, safilmēts un izstāstīts kvalitatīvi, pie tam tie 3 iepriekšējie tēli - Reiters, Škutelis un Rutulis piesaistīja ar nepārspīlētu pozitīvu humoru! Gobziņš tāds nedaudz dīvains palicis jau, bet Silakaktiņš vispār tur neiederējās. Šaubos par Donu, bet Gustavo arī varētu būt OK.

Lai izdodas!

P.s.šitais LC kādā no iAuto pasākumiem arī šķiet bija redzēts, tik nesapratu, kas to pilotēja. Interesanti, kam tie auto pieder , kas ar tiem braukā ikdienā- nejau filmu studijai?

267450. viesis 6.marts 2009 11:57
0 0 Atbildēt

dons jau nu ir ļoti ambiciozs puisītis-kādreiz plātījās ar Pasaules mūzikas tirgus iekarošanu,tagad ņemas smilkstēt Fredija dziesmas-smieklīgi!

267456. viesis 6.marts 2009 13:08
0 0 Atbildēt

Gustavo jau o.k. bet tas losis Šingerejs/Dona uzvārds/ jau tur galīgi neiederas.Nomainot uzvārda beigu daļā burtu r uz g jau var saprast kas vinjs ir.Tāds stulbs lauku gailis kas no sevis iztēlojas baigo mūziķi .Nesaprotu kā vinjs vispār vel turas mūzikas apritē???? Varbūt kaut kādas mazgadīgās vecumā līdz 12.gadiem par viņu fano???

267457. viesis 6.marts 2009 13:23
0 0 Atbildēt

nav īstā vieta persōnīgiem apvainojumiem...

...turās Indijas iekarotāji...

ar nepacietību gaidīšu Q filmas reportāžas TV vai tīklā... kā arī Reiteru pozitīvistu atpakaļ radio ēterā ;)

Vineta...

267478. viesis 7.marts 2009 13:09
0 0 Atbildēt

ikdienā šķiet tie ir Expedition kantora autiņi, bieži redzami uz kalnciema ielas, tie trakie paši ar šitiem kāriem ir puspasauli apbraukuši, šitais projekts vairāk sabiedriski lietderīgais darbs. Lai veicas Indijā.

267484. viesis 7.marts 2009 21:36
0 0 Atbildēt

A kā līdz Indijai šie nokļūs? Tur jau ar auto gandrīz nedēļu jābrauc!

267529. viesis 9.marts 2009 18:15
0 0 Atbildēt

rezervesdalas.blogs.lv

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 27

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 2

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti