BTA Rally Talsi organizators Strokšs Talsu posmu nebrauks

 
29.aprīlis 2009 12:28

Autosportists Raimonds Strokšs, kas šogad uzņēmies arī BTA Rally Talsi organizēšanu, objektīvi novērtējot situāciju un iespējas, nolēmis pats šajās sacīkstēs nepiedalīties. „Pasākums plānojas būt vērienīgs un man vienkārši visam nepietiek laika”, saka Strokšs.

„Rallija organizēšana paņem visu brīvo laiku un enerģiju – neatliek laika treniņiem un es skaidri saprotu, ka arī koncentrēties uz braukšanu rallija dienās būs neiespējami”, stāsta Raimonds Strokšs. „Neesam pārstājuši ģenerēt jaunas idejas - lai gan šobrīd savu dalību BTA Rallijā Talsi akceptējuši jau piecu valstu N4 grupas čempioni, mēs turpinām strādāt un ceram sagādāt vēl kādu patīkamu pārsteigumu saviem skatītājiem”.



Šogad Talsu rallijā paredzēta daudz plašāka programma, nekā ierasts un tiek domāts, lai tas būtu ne tikai rallijs Talsos, bet arī svētki visai ģimenei. Šobrīd, papildus rallija aktivitātēm, tiek organizēts gan zemnieku un amatnieku tirdziņš, gan EuroBasket Streetball, kas ir Eiropas čempionāta basketbolā sievietēm ietvaros, gan vēl nebijis pasākums – iespēja skatītājiem noteikt savu „Skatītāju simpātiju”. „Darba ir ļoti daudz, un lai realizētu visas idejas, kaut kas ir jāziedo – šoreiz tas ir Latvijas čempionāta Talsu posms man kā autosportistam”, atzīst Strokšs.

Latvijas čempionāta posmos „Sarma” un „Joensuu ralli” „RA Motosport” rallijkomandā punktu gūšanai tikai nominētas ekipāžas Raimonds Strokšs/ Anrijs Jesse N4 grupā un Ivo Priedītis/ Mārtiņš Vitkovskis N3 grupā. Tā kā Strokša/Jesses ekipāža nebrauks, uz BTA Rally Talsi komandā atkal startēs Lietuvas čempionu ekipāža Vytautas Švedas/Žilvinas Sakalauskas ar N4 grupas automašīnu Mitsubishi Lancer Evolution IX. Švedas „RA Motosport” rallijkomandas sastāvā cīnījās par ieskaites punktiem arī Latvijas čempionāta pirmajā posmā „Winter Rally 2009”.

„Talsi ir mana dzimtā pilsēta un „RA Motosport” rallijkomandai ir ļoti būtiski šajā rallijā labi nostartēt, lai arī es esmu aizņemts ar organizatoriskajiem darbiem. Tā nav pirmā reize, kad komandu pārstāv arī Lietuvas rallija braucēji – šādi sadarbojāmies arī pagājušajā gadā”, skaidro Raimonds Strokšs.  

Atgādinām, ka BTA Rallijs Talsi notiks 16. un 17.maijā. Plašāku pasākumu programmu meklējiet www.rallytalsi.lv
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti