Latvijas Drifta čempionāta I posms – SABI Drift Show 16.maijā Biķerniekos

 
1.maijs 2009 0:03

Sākot ar šo gadu drifta sacensībām Latvijā oficiāli ir piešķirts Latvijas čempionāta statuss un piecos čempionāta posmos tiks noskaidrots pirmais Latvijas čempions driftā.



Sezonas atklāšanas posms sestdien, 16. maijā Biķernieku kompleksās sporta bāzes motobola stadionā. Pirmā Latvijas čempionāta posma oficiālais organizators ir Sporta aģentūra Biķernieki – SABI.

Pirmais posms sola pulcēt visus spēcīgākos autosportistus, kas pa ziemu cītīgi strādājuši, lai varētu mūs pārsteigt ar pārbūvētiem, spīdīgiem autiņiem un, protams, savu noslīpēto braukšanas meistarību. Šis pasākums priecēs visus auto entuziastus, kuri alkst baudīt augstākās klases sacensības, riepu kūpēšanu un sportistus, kas spēj vadīt savus auto ar milimetru precizitāti. Īpaša specbalva pienāksies sportistam, kurš ieturēs vistuvāko intervālu starp drifta mašīnām.

Lieliskā 2008. gada sezona ir pierādījusi, ka drifts ir viens no skatāmākajiem auto šosejas veidiem un spēj aizraut kā jaunus, tā vecus līdzjutējus. Šogad, iegūstot čempionāta statusu, drifts kļūst vēl populārāks un izaicina arvien jaunus dalībniekus censties pārspēt jau rūdītos sportistus.

Laba atpūta, plašs emociju klāsts, bezkompromisu cīņa un auto daiļslidošana – tas viss jūs sagaida SABI drift šovā. Iespējams, tieši tev paveiksies un tu tiksi izvizināts drifta mašīnā pa trasi! Tiekamies 16. maijā Biķerniekos, lai savām acīm redzētu šo neaizmirstamo pasākumu. 

Biļešu cena iepriekšpārdošanā 5Ls (DUS Statoil, Reklamarket un pārējās Biļešu servisa kasēs) un 7Ls pasākuma dienā. Skatītājiem ieeja no plkst. 15.30 un sacensību atklāšana 16.00. Sākot no 21:30 pasākuma afterparty izklaides centrā „Fantasy Park” (t.c. Riga Plaza).

SABI Drift show atbalsta: Rubbers, Cramo, Datnex, Torgi.lv, StarFM, JCDecaux, TV3, TV6 un Fantasy Park.

Sīkākā informācija www.sabi.lv un www.latviandrift.lv 
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 22

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti