Atklāts lielākais tehnikas portāls NEXT.LV 4

 
22.maijs 2009 10:15

www.next.lv ir pirmais visu veidu tehnikas portāls Latvijas internetā. Vienā portālā publicēti dažādu ierīču – mobilo telefonu, televizoru, fotoaparātu, videokameru, datoru, sadzīves tehnikas un, protams, automobiļu apskati.

Zīmols NEXT Latvijā pazīstams astoņus gadus kā uzticams palīgs tehnikas izvēlē! Tagad tīmeklī esam izveidojuši portālu next.lv, kur visu tehnoloģiju apskati ir pieejami tiešsaistē 24 stundas diennaktī 7 dienas nedēļā, turklāt bez maksas. Portāla apmeklētāji varēs ne tikai ātri sameklēt vajadzīgā produkta aprakstu, bet arī savstarpēji salīdzināt tehniku. Jau tagad portālā next.lv iespējams izlasīt ap 1 500 dažādu produktu aprakstus un testus.

Liela loma portālā atvēlēta arī servisa jautājumiem, lai noskaidrotu, kā pieslēgt un ko darīt, ja iegādātā ierīce nestrādā. Visus jautājumus skatītāji varēs uzdot tiešsaistē. Portālā papildus vēl iestrādātas arī sevišķi interaktīvas opcijas: lietotas tehnikas tirdzniecība, forumi, blogi, lejupielādes un citas.

NEXT galvenais redaktors Juris Karlinskis stāsta: «Šobrīd Latvijas internetā nav universālas tīmekļa vietnes, kurā tehnoloģiski attīstīti cilvēki un tie, kuri vēlas uzzināt par jaunāko tehnoloģiju lomā, varētu iegūt visu nepieciešamo informāciju. Tieši tādēļ arī izveidojām next.lv. Bez karstākajām ziņām un tehnikas apskatiem portāla next.lv lietotāji varēs piedalīties diskusijās, saņemt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem. Zinošai auditorijai vajag kaut ko vairāk par parastiem jaunāko modeļu aprakstiem, tādēļ vēlamies piedāvāt arī videoapskatus un testus, kuros profesionāli būs apskatīta labākā tehnika».
 
Visi komentāri
 
268934. viesis 22.maijs 2009 11:56
0 0 Atbildēt

žurnāls tūlīt izlaidīs garu, tad nu skrien beidzot internetā. arkaša tiešām cer, ka kādam tas viss šobrīd interesēs?

268939. viesis 22.maijs 2009 13:22
0 0 Atbildēt

Ugis:

Opā, ta jau nu nav, ka nav nevienas vietas... Boot??? ZParks??? Kas tās tādas??? Ai, ai - Juri, ar tik sliktam LV zināšanām labak neplāties!

268962. viesis 26.maijs 2009 9:23
0 0 Atbildēt

Man skiet ka tas ir labi un estampiekritu!!un kaparejie doma???

269090. viesis 1.jūnijs 2009 18:58
0 0 Atbildēt
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 2

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Briškens: Latvijā ceļu drošības infrastruktūras investīcijām ir kritiska nozīme

Latvijā biežākie smago ceļu satiksmes negadījumu veidi uz valsts ceļiem ir saistīti ar sadursmēm, tāpēc ceļu drošības infrastruktūras investīcijām ir kritiska nozīme, un tā noteikti saglabāsies kā prioritāte no Satiksmes ministrijas (SM) puses, ceturtdien ikgadējā Latvijas ceļu nozares konferencē sacīja satiksmes ministrs Kaspars Briškens (P). Lasīt vairāk

 

Auto asociācija piedāvā risinājumu auto servisu legālas darbības veicināšanai 10

Katru gadu valsts budžets zaudē aptuveni 200 miljonus eiro, ko rada "ēnu tirgus", kas valda auto servisu nozarē. Tāpēc, lai veicinātu auto servisu legālu darbību, augstāku pakalpojumu kvalitāti un veicinātu nodokļu maksājumus, Auto asociācija rosina Latvijā ieviest autoservisu brīvprātīgas sertificēšanas sistēmu. Lasīt vairāk

 

Komisijā neatbalsta piedāvājumu liegt pārdot alkoholu degvielas uzpildes stacijās 25

Alkohola tirgošana degvielas uzpildes stacijās (DUS) arī turpmāk netiks ierobežota, šādu pozīciju otrdien atbalstīja Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas vairākums. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti