Baltijas ātrākie auto - Latvijas Dragreisa Čempionāta un DrinkMe Cup 2.posmā

 
3.jūnijs 2009 14:42

Pirmajās šī gada Latvijas Dragreisa Čempionāta 402 metru sacensībās, kuras notiks 13. jūnijā Jēkabpils lidlaukā, savu dalību jau apstiprinājuši Latvijas, Lietuvas un Igaunijas ātrākie braucēji, kā arī skatītājiem būs sniegta neatkārtojama iespēja vērot sacensības un īpašā viesa – dragstera ar lidmašīnas dzinēju – startus no helikoptera.

Turklāt no Rīgas uz lidlauku kursēs speciāli autobusi, kuros jau tagad iespējams rezervēt vietas!

Pasākums notiks īsti sportiskā garā, un tajā par ieskaites punktiem cīnīsies paši ātrākie un veiksmīgākie Baltijas braucēji. Ar braucēju sarakstu, kurš nepārtraukti tiek papildināts, sacensību nolikumu un dienas kārtību variet iepazīties interneta lapā www.forsaza.lv.

Skatītāji aicināti ierasties jau no plkst. 14.00, bet finālbraucienu sākums – plkst. 16.00. Biļetes iespējams iegādāties visās „Biļešu Servisa” tirdzniecības vietās un DUS „Statoil”, kā arī internetā www.bilesuserviss.lv. Biļešu cena 5 lati, bet pirmsskolas vecuma bērniem ieeja bez maksas.

Jebkurš lidojums ir vilinošs piedzīvojums, bet ja tas ir papildināts ar aizraujošiem skatiem uz sacensībām vai ir vienkārši vēlēšanās paskatīties uz Latviju no vislabākā skatu punkta, tad tāda iespēja būs tieši 13. jūnijā Jēkabpils lidlaukā „DrinkMe Cup” laikā.

Ja Jums ir ideja par speciālu maršrutu, tad būs arī tāda iespēja. Izdomājiet laicīgi un zvaniet +371 67185771 vai rakstiet office@helicopters.lv. Novēlot visiem labvēlīgus laika apstākļus, „Baltijas helikopters”.

Atgādinām, ka Dragreisa Čempionāta un „DrinkMe Cup” 2. posma īpašais viesis – superauto īpašnieks no Lietuvas Aivars Štikelis, kurš pirmo reizi Latvijas publikai atrādīs dragsteru ar lidmašīnas dzinēju, kuram, traucoties trasē, liesmas izšaujas pat piecus metrus aiz automašīnas.

Vēl kāds jaunums – uz pasākumu no Rīgas kursēs speciāli autobusi, kuri skatītājus aizvedīs tieši līdz lidlaukam, kā arī pēc pasākuma nogādās Rīgā. Pakalpojumu sniedz SIA „Bermundo” un vietu autobusā rezervēt iespējams, piezvanot uz tālruni 29776962. Ar rezervācijas noteikumiem iepazīstieties interneta lapā www.forsaza.lv.

Pasākuma ģenerālsponsors – enerģijas dzēriens DrinkMe. Sacensības piedāvā www.forsaza.lv, Latvijas Mūzikas Kanāls un Divu Krastu Radio. Atbalstītāji: Narvesen, Eko Polise, TV24, Easyget.lv, Travelnews.lv, OHO.lv, Postfactum.lv, VIPI.lv, SEMS, Motopower.lv, BMWPower.lv, AutoDelfi.lv, Getaway.lv, Motors24.lv, publika.lv, dāvanuserviss.lv, Cinamon, Brīvā Daugava, Radio SWH Valmieras studija, laikraksts STARS, www.bermundo.lv, Capital FM, ūdens relaksācijas centrs Citrus, Corporate, Brēķu studenti, Mobil Plus ADV.
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 21

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti