Drifts: HGK dodas uz Igauniju

 
2.jūlijs 2009 10:25

Kāpēc 4. Jūlijā dosimies uz Igauniju? Pērnavas auto trasē norisināsies„ Super race„ Igaunijas trešais Drifta posms sadarbībā ar Somijas Radalle.com, kur dalību ņems daudzi Somijas Drifta čempionāta spēcīgākie drifteri, protams, Igauņu drifteri un HGK Motorsporta komanda.

Tātad HGK motorsporta komanda diemžēl neņems dalību Latvijas Drifta Čempionāta trešajā posmā. Iemesls - vēlme piedalīties ātruma Drifta sacensībās, cīnīties spēcīgā konkurencē un nest Latvijas vārdu ārvalstīs.



Pērnavas trase Driftam ir ļoti ātra un skatāma, skatītāju un fotogrāfu iecienīta, jo ir iespēja labi pārredzēt visu trasi. Pati pilsēta ir iecienīta apmeklētāju vidū, iespēja savienot patīkamo ar lietderīgo. Liela kūrortpilsēta un drifta trase tikai dažus metrus no jūras.

Ko mēs sagaidām no šīs sacensības? Protams, saprotam, ka cīņas būs spraigas, liels ātrums trasē, dažos iemetienos pat līdz 140km/h. Bet mēs ceram uz veiksmi un visu to labāko, sagaidām spraigu un azartisku cīņu, lielu un sīvu konkurenci un, protams, labus rezultātus.

Labums latviešu drifta cienītājiem? Nodibinot jaunus un labus kontaktus, ceram sagaidīt lielāko daļu somu labāko drifteru un Igaunijas braucēju jau 25. Jūlijā NEDS čempionātā, kas ir arī Latvijas Drifta čempionāta 4. posms Vaiņodes lidlaukā.
Mazliet vairāk un fotoreportāžu par to kā mums gāja sagaidīsiet jau nākamās nedēļas sākumā.

Vēl? Protams, novēlam visiem latviešu sportistiem veiksmi Latvijas drifta čempionāta 3.posmā, kurš noteikti neiztiks bez spraigām cīņām un azarta. Čau.

www.hgksport.com
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 27

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 2

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti