HGK Speed drift notiks 25. jūlijā Vaiņodes lidlaukā

 
14.jūlijs 2009 0:00

25. jūlijā Vaiņodes lidlaukā, Liepājas rajonā, Latvijas drifta čempionāta ceturtais posms „HGK Speed Drift” un vēl jaudīgākas sacensības sadarbībā ar Radalle.com NEDS( North European Drift Series) PRO un STREET klases ieskaitēs.

Sacensībās piedalīsies 4 valstu pārstāvji- Latvija, Lietuva, Igaunija, Somija. Kurš no viņiem būs visprecīzākais un ātrākais, kura valsts visbiežāk kāps uz pjedestāla? Tas viss noskaidrosies šajā posmā , kurš būs viens no pirmajiem, kurā būs vairāku veidu trases vienā dienā. Nopietnu konkurenci sastādīs Somu braucēji ar jaudīgajiem turbo PRO drift auto, kuri priecēs skatītājus ar garām, ātrām sānslīdēm braucot sacensību trasē. Ieejas ātrums pirmajā līkumā PRO klases automašīnām sasniegs 130km/h!



Šogad Latvijas čempionāts ir izvērties ļoti interesants, it sevišķi cīņas par pirmajām vietām, un katrs posms šajā cīņā ienes izmaiņas, tāpēc, pārsteigumi un negaidīti pagriezieni ir vēl priekšā. Pašlaik kopvērtējumā pirmais ar 72 punktiem it R1 komandas pārstāvis Raivo Mužiks, kuram seko Ervins Ērglis(R1) ar 66 punktiem un trešajā vietā Gvido Elksnis(HGK) ar 64 punktiem.

HGK komanda ir parūpējusies par izklaides iespējām katram no pasākuma apmeklētājiem. Aizraujošs pasākums - paralēli driftam vēl vienas sacensības-RC Drift Chalange (radio vadāmie drift modelīši), skaistas mašīnas, ārvalstu braucēji, spriedzes pilnas sacensības, interesantas trases konfigurācijas, pārsteigumi starplaikos, iespēja vinnēt biļetes uz netālu notiekošo Tele2 Baltic Beach Party, Annels atrakcijas bērniem, skaistās Rockstar enerģijas dzēriena meitenes, kuras priecēs skatītājus un vēl daudz interesantu lietu sagaida tieši Jūs Vaiņodes lidlaukā 25.jūlijā.

Biļešu cena gan iepriekšpārdošanā gan uz vietas HGK Speed Drift:
•5Ls DUS Statoil un visās Biļešu servisa kasēs
•3 Ls bērniem no 7g.v. līdz 16.g.v.

Ieeja pasākumā no 13:00, sacensību atklāšana 14:00. After party pludmales festivālā Tele2 Baltic Beach Party Liepājā.
 Uz tikšanos!

„HGK Speed Drift” atbalsta: Rockstar enerģijas dzēriens, DC, LATAKKO, Hankook, Motul, Viktora noslēpums, O bārs, Cramo, Auto Bild, LAF, Ikšķiles autostiklu centrs, Cēsu alus, Draugiem.lv, Kurzemes radio, „Ātruma cilts”, Apbalvojumu darbnīca- kausi-balvas.lv, www.hobijauto.lv, www.davanuserviss.lv, www.PKP.lv.
Informatīvi atbalsta: www.BMWPower.lv, www.Kurzemniekiem.lv, www.Iter.lv, www.Balticrace.lv Nightlife.lv , Esports.lv, Easyget.lv, iAuto.lv, Tvnet.lv, Delfi.lv, Apollo.lv, Travelnews.lv, Draugiem.lv, Motors24.lv/ee, BMWAuto.lv, Autonet.lv, Getaway.lv, Autonews.lv u.c.

Sīkākā informācija gan sportistiem, gan apmeklētājiem www.hgksport.com un www.latviandrift.lv
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti