Rīgas svētkos notiks ūdens motociklu sacensības

 
14.augusts 2009 8:17

22.augustā no plkst. 14:00 līdz 17:00 Daugavā starp Akmens un Vanšu tiltiem pirmo reizi Rīgas svētku ietvaros notiks RĪGAS ŪDENS SVĒTKI ar būvfirmas RE&RE atbalstu. RĪGAS ŪDENS SVĒTKU aktivitātes no plkst. 16:00 būs arī 11. Novembra krastmalā uz lielās skatuves.

Rīgas Grand Prix sacensības ūdens motocikliem notiks vairākās klasēs. Apmeklētājiem būs iespēja redzēt ūdens motociklu spēcīgākos pilotus no Krievijas Aleksandru Kuramšinu un Jekaterinu Toloknovu, kā arī Latvijas ātrākās dāmas uz ūdens Nelliju Šlēgelmilhu un Lieni Alleri. Sacensībās un paraugdemonstrējumos piedalīsies Baltijas un Skandināvijas valstu, Krievijas un Latvijas ūdens motosportisti, kuriem ir augsti rezultāti starptautiskās sacensībās, tajā skaitā pasaules čempioni un čempionātu līderi.

Sacensību noslēgumā būs „Freestyle Show”, kuru izpildīs Eiropas labākie ūdens motociklisti. Latvijas vēsturē šāds šovs notiks pirmo reizi un būs redzams tieši Rīgas svētku laikā rīdziniekiem un Rīgas viesiem.

"Man ir prieks, ka Rīgas svētku programma ir daudzveidīga un saistoša rīdziniekiem un pilsētas viesiem ar visdažādākajām interesēm. Cilvēki varēs piedalīties gan mūzikas, gan sporta, gan izklaides pasākumos, arī RĪGAS ŪDENS SVĒTKI noteikti izraisīs lielu pilsētnieku interesi," norāda Rīgas Domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs.

RĪGAS ŪDENS SVĒTKU organizatori Latvijas Ūdens motosporta federācijas valdes priekšsēdētājs Modris Kalnciems un Latvijas Ūdensmotociklu sporta asociācijas valdes priekšsēdētājs Arvīds Šteinbergs ir gandarīti par kopīgiem spēkiem izveidoto ieceri un tās īstenošanu Rīgas svētku laikā. M.Kalnciems atzīst: "Rīga ir īpaša ar saviem ūdeņiem un RĪGAS ŪDENS SVĒTKI ir īstais pasākums, lai šos ūdeņus apdzīvotu ar sportisku garu, azartu un sportiskiem panākumiem. Iespēja redzēt pašā Rīgas centrā labākos ūdens motosportistus ir notikums, kas piesaistīs ne tikai sporta līdzjutējus, bet arī ikvienu pilsētas iedzīvotāju un ciemiņu." Organizatori uzsver RĪGAS ŪDENS SVĒTKU nozīmi un katra pasākuma apmeklētāja iespēju vērot ūdens motosporta profesionāļu sniegumu un sāncensību tepat Daugavā.

Skatītājiem, kas vēlas vērot RĪGAS ŪDENS SVĒTKUS no AB DAMBJA, tikties ar sportistiem, klausīties sportiskus komentārus, piedalīties konkursos, redzēt jaunākos ūdens motociklus, motorlaivas un aksesuārus, ir iespējams iegādāties VIP ieejas kartes. VIP biļešu īpašniekiem ieeja AB DAMBĪ jau no plkst. 12:00. Ieejas kartes var iegādāties "BIĻEŠU SERVISA" kasēs visā Latvijā. Ieejas kartes cena – Ls 10, bērniem līdz 16 gadiem ieeja bezmaksas.

RĪGAS ŪDENS SVĒTKI top sadarbībā ar Rīgas Domi, būvfirmu RE&RE, pasākumu operatoru UNTITLED un informatīvajiem atbalstītājiem – Radio SWH, Sporta Avīzi, žurnālu ŽZL un interneta portāliem www.tvnet.lv,  www.orb.lv,  www.fhm.lv,  www.parsportu.lv.
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 19

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti