Neste organizētajā loterijā laimē hibrīdauto «Honda Insight» 7

 
9.oktobris 2009 9:02

8.oktobrī SIA Neste Latvija apbalvoja uzvarētāju Arvīdu Ceļmali loterijā “Trāpīgais Džonijs izaicina tevi!”, kurš balvā ieguva Latvijā pagaidām mazpazīstamo jaunākās paaudzes 2009.gada hibrīdauto Honda Insight un velosipēdu Panther XR444.

Uzvarētājs tika noskaidrots loterijā starp trāpīgākajiem, kuri no šī gada 1.maija līdz 30.septembrim gandrīz 200 tūkstošus reizes bija precīzi iepildījuši 31 litru jebkuras degvielas kādā no Neste A24 degvielas uzpildes stacijām (DUS) Latvijā.

Laimīgā uzpilde veikta Neste A24 Daugavgrīvas DUS Rīgā, Kuldīgas ielā 1, šī gada 14.jūlijā. Uzvarētājs ir Neste kartes īpašnieks.

„Mēs dzīvojam laikā, kad pret vidi atbildīga domāšana un rīcība vairs nav luksus lieta, bet gan higiēnas faktors. Īpaši, ja tā iet roku rokā ar finansu līdzekļu ekonomiju. Uzskatām, ka mūsdienās arī autobraucējiem ir jāsāk arvien vairāk apzināties savu ietekmi uz vidi, tādēļ arī SIA Neste Latvija par loterijas galveno balvu izvēlējās jaunākās paaudzes hibrīdauto, kas nodrošina autovadītāju ar visām jaunākajām tehnoloģijām atbildīgai pret vidi braukšanai,“ komentē SIA Neste Latvija ģenerāldirektors Kristians Hallunds (Hallund).

{page}

„“Trāpīgais Džonijs izaicina tevi!” ir pirmā šāda apjoma loterija, kādu organizējām Neste Latvija pastāvīgajiem un pagaidām vēl ne tik pastāvīgajiem klientiem. Mums ir liels prieks un gandarījums, ka atsaucība ir bijusi necerēti liela – piecu mēnešu laikā gandrīz 200 tūkstošus reižu bija veikta precīzi 31 litra degvielas uzpilde. Tāpat esam saņēmuši daudz labas atsauksmes, jo īpaši no mūsu pastāvīgajiem klientiem – Neste karšu īpašniekiem – par kampaņas ideju, izpildījumu un, protams, vērtīgo galveno balvu. Plānojam arī turpmāk organizēt šāda vai līdzīga veida kampaņas,“ papildina Ilze Pērkone, SIA Neste Latvija mārketinga un klientu attiecību vadītāja.

„Ziņu par laimēto automašīnu saņēmu esot Romā. Tā nāca kā patīkams pārsteigums, īpaši tāpēc, ka pēc pāris nedēļām ar jauno auto varēšu vest mājās jaundzimušo meitiņu un sievu,“ stāsta laimīgais automašīnas Honda Insight ieguvējs Arvīds Ceļmalis.

Neste Latvija pasniegtā galvenā balva ir Latvijā pagaidām maziepazītais Honda Insight hibrīdauto – jauns, inovatīvs un pret apkārtējo vidi atbildīgs auto. Tās akumulators uzlādējas bremzējot, dzinējs automātiski izslēdzas stāvot pie luksoforiem, kā arī Honda Insight ir aprīkots ar borta datoru, kas izrēķina katra brauciena efektivitāti un ekonomiju un informē par to ar īpašu apgaismojumu priekšējā panelī.

 
Visi komentāri
 
271785. viesis 9.oktobris 2009 9:37
0 0 Atbildēt

Vistīrākā šmaukšanās! Man bija jāvinnē tas auto!! :D

Lai labi ripo! :)

271797. viesis 9.oktobris 2009 13:45
0 0 Atbildēt

es jau arī cerēju, bet nekā...Lai jaunais auto labi ripo!!!

271800. viesis 9.oktobris 2009 16:54
0 0 Atbildēt

vīnogas ir skābas!

271811. viesis 9.oktobris 2009 21:08
0 0 Atbildēt

neste ir praideri.... 50% pārgāju uz Statoil... huli viena liela balva.... vel viena tāda tizla akcija - un principiāli pildīšos tikai Statoilā...

271815. viesis 9.oktobris 2009 22:58
0 0 Atbildēt

271811. viesis 09.10.2009 21:08

labaak uzmet kiegeli uz kakla un lec Daugavaa :D :D :D

271820. viesis 10.oktobris 2009 13:59
0 0 Atbildēt

2 DeaDMoroZZZ

kur tev tādi apaļi ķieģeli ir?

271830. viesis 11.oktobris 2009 22:38
0 0 Atbildēt

Mēs darbā parēķinājām to Statoil akciju - nu tā tiešām ir krāpšna, somas sanāk pa dārgo. Pa pamatu ņemot Neste cenas!!

Es pildos nestē, bet akcijā nepiedalījos, jo vienmēr leju pilnu bāku. Varētu pildīt divas reizes pa 31 bet negribas čakarēties un veidot rindu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti