24.oktobrī - visi uz Ēdoli! 2

 
13.oktobris 2009 10:04

Tieši tā! Un ne citādi! Šā gada 24.oktobrī īpaši Tevi gaida Latvijas trofi riedu čempionāta noslēdzošais posms. Laicīgi rezervē naktsmītni, jo pasākums ilgs divas dienas! Un tieši otrajā dienā noskaidrosies šī gada paši labākie un stabīlākie dubļu braucēji.

Rezultāti ir blīvāki kā jebkad, un sīva cīņa par punktiem būs no pirmā līdz pēdējam metram. Redzēsim visas pašmāju „neceļu raķetes” un būs vēl viesi no Somijas un Krievijas! Par tuvākajiem kaimiņiem igauņiem un leišiem nemaz nerunājot. Jo šis ir arī FIA NEZ Cup noslēdzošais posms. Un nākamgad mums draud jau FIA NEZ čempionāts, tāpēc ir saprotama somu un krievu interese.

Ir dzirdēts, ka vēl Austrālijā ļaudis šo to saprot no bezceļa braukšanas, bet tas ir pārāk tālu. Toties visi pārējie būs klāt! Tādas dzīres dubļu braukšanas gardēžiem vienkārši nedrīkst palaist garām!

Jums neinteresē sports? Lūdzu – paralēli notiks tūrisma kausa izcīņa. Varēsiet jauki pavadīt laiku, līdzīgi domājošu ļaužu pulciņā. Jums liekas, ka vienkārša vizināšanās pa meža ceļiem pazemo dubļu ērgļa pašcieņu? Lūdzu – būs arī dubļu aplis jebkādiem četrriteņu aparātiem, no formalitātēm pilnīgi brīvā gaisotnē.

Vai visi dzirdēja? Klusums. Droši vien visi devušies meklēt gumijas zābakus. Tad nu tiksimies Ēdolē. Laika nav palicis nemaz tik daudz!

Sīkāka informācija www.mazozoli.lv

Indulis Vīdušs

 
Visi komentāri
 
271895. viesis 14.oktobris 2009 10:01
0 0 Atbildēt

Labs tekstiņš, sasmīdināja :D

Lai jums tur labi izbraucās :D, mēs gan pa Jelgava 2009 pasākumu :)

272084. viesis 23.oktobris 2009 22:20
0 0 Atbildēt

Izkatāš ka rīt būšu... skatīties ;)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti