«Neste Latvija» pievienojas «BalticMiles» lojalitātes programmai 8

 
9.februāris 2010 8:58

Šonedēļ Latvijas nacionālās aviokompānijas airBaltic lojalitātes programmai BalticMiles pievienojās jauns partneris – otrs lielākais degvielas mazumtirdzniecības uzņēmums valstī Neste Latvija.

airBaltic komercdirektors Tero Taskila: „BalticMiles ir pirmā lojalitātes programma, kas aptver visas Baltijas valstis. Nepilnu četru mēnešu laikā tai ir pieteikušies teju simttūkstoš klientu. Neste ir lielisks papildinājums BalticMiles partneru pulkam, kas jauno valūtu – BalticMiles punktus – no šodienas ļauj krāt degvielas uzpildes stacijās.”

„Esam patiesi gandarīti pievienoties apjomīgākajai lojalitātes programmai Baltijas valstīs un būt viens no tās partneriem. Dalība programmā ir papildu ieguvums mūsu klientiem. Tagad degvielas uzpilde Neste A24 degvielas uzpildes stacijās ir ne tikai ātra, ērta un par labāko cenu tirgū, bet arī peļņu nesoša - autobraucēji vienlaikus arī pelna, iegūstot 1 punktu par katru litru,” komentē Neste Latvija ģenerāldirektors Kristians Hallunds (Hallund). 

Atzīmējot jaunā partnera pievienošanos BalticMiles programmai, airBaltic pirmajiem lojalitātes programmas izmantotājiem Neste A24 degvielas uzpildes stacijās (DUS) dāvinās bezmaksas lidojumus pa Eiropu – akcija sāksies ceturtdien, 11.februārī, pulksten 9.00 Neste A24 Lucavsala (Lucavsalas iela 1, Rīga) DUS. Pirmie piecdesmit autovadītāji, kas iepildīs degvielu par LVL 20,- un uzrādīs derīgu BalticMiles karti, saņems ne tikai BalticMiles punktus, bet arī bezmaksas lidojumu uz jebkuru airBaltic galamērķi Eiropā.

BalticMiles ir pirmā kopīgā vairāku Baltijas valstu patneruzņēmumu lojalitātes programma. Tā tika atklāta 2009.gada oktobrī. Pašlaik BalticMiles ir iesaistīti četrpadsmit partneri – Neste Latvija, airBaltic, Nordea, Latvijas Mobilais Telefons, Reval Hotels, ESPA Riga, Islande Hotel, SAS, Sixt, Eurolines, LSG Sky Chefs, airBalticTravel.com, Līvu Akvaparks un Forum Cinemas. BalticMiles ir atvērta lojalitātes programma – tajā var iesaistīties neierobežots skaits partneru no dažādām nozarēm.

BalticMiles dalībnieki punktus var pelnīt un tērēt, lidojot ar airBaltic, pērkot degvielu Neste degvielas uzpildes stacijās, norēķinoties ar Nordea izdoto BalticMiles MasterCard, Latvijas Mobilais Telefons telekomunikāciju pakalpojumus, uzturoties Reval Hotels vai Islande Hotel viesnīcās, izbaudot ESPA Riga procedūras, nomājot auto no Sixt, izmantojot Eurolines/LUX Express autobusus vai SAS piedāvātos lidojumus, pasūtot ēdienu airBaltic reisos no airCafe ēdienkartes, kā arī iegādājoties ceļojuma komplektus airBalticTravel.com. Forum Cinemas piedāvā punktus izmantot, iegādājoties kinoteātra biļetes, savukārt aktīvākai atpūtai tos iespējams tērēt Līvu Akvaparkā.

Klienti var pieteikties BalticMiles, aizpildot pieteikuma veidlapu. Tā ir pieejama Baltic Outlook žurnālā lidmašīnā, airBaltic biļešu kasēs, pie reģistrācijas letēm vai airBaltic biznesa klases pasažieru atpūtas telpā starptautiskajā lidostā Rīga. Pieteikumu var aizpildīt arī tiešsaistē www.balticmiles.com un zvanot uz airBaltic zvanu centru.

 
Visi komentāri
 
274638. viesis 9.februāris 2010 10:21
0 0 Atbildēt

Neiebraucu, kā mana Neste karte pievienojas manai BalticMiles kartei? Man tas ir kkur jānorāda?

274649. viesis 9.februāris 2010 11:21
0 0 Atbildēt
274650. viesis 9.februāris 2010 11:22
0 0 Atbildēt

Kad pildies Nestes automātā, ieliec vispirms BalticMiles karti, pēc tam maksā vai liec Nestes karti kā parasti.

274652. viesis 9.februāris 2010 11:53
0 0 Atbildēt

274650. viesis pirms 30 minūtēm

Kad pildies Nestes automātā, ieliec vispirms BalticMiles karti, pēc tam maksā vai liec Nestes karti kā parasti.

-------

un punktus skaitīs avansā? cik?

274665. viesis 9.februāris 2010 14:42
0 0 Atbildēt

pļac! -> Pēc pirmā veiktā lidojuma ar airBaltic, mēs pa pastu nosūtīsim Jūsu BalticMiles dalībnieka plastikāta karti.

:D

274669. viesis 9.februāris 2010 15:09
0 0 Atbildēt

Neinteresē.

274671. viesis 9.februāris 2010 15:11
0 0 Atbildēt

Var sanākt tā kā šajā anekdotē: "Mums darbā bija loterija, koleģis vinnēja ceļojumu uz Ķīnu- Tagad viņš ir Ķīnā un mēģina vinnēt ceļojumu atpakaļ."

274691. viesis 9.februāris 2010 21:39
0 0 Atbildēt

Kā var tā muldēt nepasakot visu - "Nepilnu četru mēnešu laikā tai ir pieteikušies teju simttūkstoš klientu." Tas ir tāpēc ka cilvēki tika no stādīti fakta priekšā, vainu piesakies tai programmai vai arī maksā 10EUR par reģistrāciju. Protams, cilvēki jau stāvot rindā aizpildīja tās anketas. Un tad viņas izmeta. Vai aizmirsa, un nākamreiz lidojot atkal aizpildīja. Tā arī tie grandiozie cipari savācās, ne jau tāpēc ka kāds baigi mīlētu airBaltic...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti