Latvijas Dragreisa čempionāta atklāšana - 25.aprīlī

 
17.marts 2010 9:05

Jau tradicionāli Latvijas Dragreisa sacensību sezonu atklās Forsāža.lv rīkotās un enerģijas dzēriena „Battery” atbalstītās sacensības „Battery Drag Meeting 2010”.

Pasākums notiks 25. aprīlī Biķernieku kompleksajā sporta bāzē, Rīgā, Eizenšteina ielā 2. Šī gada pirmie ātruma svētki pulcēs gan Latvijas čempionu 1000 zirgspēku jaudīgos superauto, kas aprīkoti pat ar bremzēšanas izpletņiem, gan arī pirmo reizi – „Street” klases braucējus, kuriem skatītāju un fanu atbalsts būs ļoti nepieciešams!

Lai attīstītu un veicinātu dragreisa popularitāti Latvijā, šogad pirmo reizi organizatori braucējiem piedāvās izmēģināt spēkus „Street” klasē. Tās noteikumi ir tādi paši kā Handikapā, bet vienīgā atšķirība – tiek dots kopīgs starts. Gan Handikapa, gan „Street” klases sportistiem ir samazināta dalības maksa, turklāt 10 pirmie handikapa klases braucēji, kas sacensībām on-line pieteiksies Forsāža.lv mājas lapā, startēt varēs par velti – bez dalības maksas! Savukārt pilnīgi visi on-line piereģistrētie braucēji saņems izdevīgu piedāvājumu no autodaļu un aksesuāru e-veikala eparts.lv. Tāpat Forsāža.lv lapā jau savlaicīgi ir iespējams iepazīties ar sacensību nolikumu, un visas sezonas garumā tur varēs lasīt Latvijas Dragreisa čempionāta aktualitātes un jaunumus, kā arī uzzināt par konkurentiem, kas jau ir pieteikušies sacensībām. Braucēju azartu noteikti palielinās ziņa, ka Biķerniekiem tradicionāli gatavojas gan Igaunijas, gan arī Lietuvas braucēji, tāpēc droši var teikt – cīņas būs karstas.

dragrace dragreiss bikernieki 2010

Jāpiebilst, ka arī skatītājiem sezonas atklāšanu būs iespējams apmeklēt par samazinātu samaksu – visiem, kas „Statoil” un Biļešuserviss.lv biļetes iegādāsies līdz marta beigām, ieeja pasākumā maksās tikai četrus latus. Bērniem līdz sešu gadu vecumam – ieeja bez maksas; no sešiem līdz 12 gadiem – trīs lati, turklāt mazos visu dienu izklaidēs „Lec un minies” atrakcijas.

Pateicoties enerģijas dzērienam Battery, pasākuma starplaikos apmeklētāji varēs baudīt kvalitatīvus un neaizmirstamus šovus, un, kā arī jau ierasti būs pārsteigums no Latvijas Drifta čempionāta meistariem, savukārt skatītāju zonā autošosejas sacensību fani varēs fotografēties pie savu favorītu automašīnām. „Battery Drag Meeting 2010” noslēgumā – trakākā un skatītāju visiemīļotākā atrakcija „KUMHO un Rubbers.lv riepu kūpināšanas šovs”!

Sacensību ģenerālsponsors: enerģijas dzēriens „Battery”, oficiālais radio: European Hit Radio, informē: Platforma.lv.

Pasākumu atbalsta: Latvijas Mūzikas kanāls, TV24, Zebra, SEMS, TVNET.lv, Travelnews.lv, OHO.lv, Atlaides.lv, Vipi.lv, Postfactum.lv, BMWPower.lv, Motopower.lv, Motors24.lv, Autonews.lv, Getaway.lv, Easyget.lv, Discomania.lv, Cafeteria.lv, Auto.Delfi.lv, Riga Spirits & Wine Outlet, WESS Select, eparts.lv, APE Motors, KUMHO, Rubbers.lv, TSC Auto, GENARTS.lv, DāvanuServiss.lv, Ķeizarmežs, Skorpions Apsardze, Auzas.lv, TenerifeForum.lv

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti