Vēl nebijusi party kustība Latvijā - Park&Party

 
7.maijs 2010 9:26

14.maijā, plkst. 19 T/C "Rīga Plaza" autostāvvietā sāksies Park&Party atklāšana, kas vienlaicīgi kļūs par „Rīga Plaza vīriešu nedēļas” akcijas noslēguma pasākumu.

P&P būs tā vieta, kur sapulcēties un vienuviet, bez auto izstādēm, apskatīt saķīlētus spēkratus, kas reizē būs arī regulāra auto klubu saietu vieta, kur dibināt kontaktus, iegūt jaunus draugus un domubiedrus, vai vienkārši labi atpūsties.

Pasākuma vietu apskaņos pašu apmeklētāju spēkrati un speciālas audio automašīnas, raidot savos viļņos 4EX Pirātisko radio 88,1 FM, kur no Black Silver Partybus spēlēs Latvijā pazīstami Dj: Ratz Lukas, Hipp, Viesturs Mašinskis, Chris Cherry, Andy Bassland.

Park&Party pasākuma norises tiešraidi internetā nodrošina PartyDot (varēs skatīties tiešraidi www.partybus.lv), saferiga.com un Baltic Wedding filmēšanas grupa filmēs materiālus P&P īsfilmām.

Pasākumu papildinās dažādi šova elementi

1) Monster Energy drink – Monster show
2) Sexy Car Wash – apmeklētāji varēs pamielot acis, kā viņu spēkratus mazgā daiļās dāmas
3) Car Destruction
4) Ale Auto un Spa auto – Turpat pasākuma norises vietā vienas nakts laikā visu acu priekšā „atgriezīs pie dzīvības” pilnībā nolaistu Volvo S80

Uz vietas tiks izveidots speciāls Fantasy Park & Monster energy bārs. Un nejauši „grādīgo” iedzērušos spēkratu vadītājus kopā ar auto mājās nogādās iedzerisnebrauc.lv.

Pasākumu atbalsta auto klubi: Japcar, 200sx.lv, Honda klubs, Prelude klubs, Bmw M Power, Burnout, Jeep club, Celica club un daudzi citi. Informatīvu atbalstu sniedz Forsāža, Auto Exotica 2010, Riga Plaza, getaway.lv, draugiem.lv, saferiga.com.

Atbalsta: Forsāža, Auto Exotica 2010, Riga Plaza, Monster Energy, Fantasy Parks, Spa Auto, Ale Auto, CarClean.lv, PartyDot, Discomania, Baltic Wedding Film Studio, Decal.lv, PR Autocentrs, saferiga.com.
Pirmie 300 pasākuma apmeklētāji iegūs Monster Energy dzērienu par brīvu.

Park&Party pasākuma apmeklēšana BEZ MAKSAS!

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti