Ātruma cilts piedāvā - Latvian Drift Cup 1.posms!

 
10.maijs 2010 9:01

Sestdien, 15.maijā, Biķernieku sporta bāzes stadionā notiks pirmās šīs sezonas Street drift sacensības - Latvian Drift Cup 1.posms.

Pirmo reizi Latvijas drifta vēsturē Street drift sacensības notiks atsevišķi no Pro drift. Tas nozīmē tikai vienu – jaunajiem talantiem un sānslīžu tīkotājiem būs lieliska iespēja sevi pierādīt un cīnīties par Latvijas drifta kausu. Tiem, kuriem nav sava automašīna, bet ir labs draugs ar auto, nebēdājiet - Drift Cup organizatori parūpējušies, lai ar vienu automašīnu var piedalīties divi dalībnieki.

<250>Latvian Drift Cup 1.posms sāksies 19:00. Pasākuma aptuvenais ilgums līdz 24:00, ieeja skatītājiem no 18:30. Biļetes iepriekšpārdošanā uz pasākumu nopērkamas visās biļešu servisa kasēs visā Latvijā. Bērniem līdz 8 gadu vecumam ieeja bez maksas. Tiem, kuri vēlas atrasties tuvāk dalībniekiem un viņu drifta automobīļiem, ir iespēja iegādāties biļeti tehniskajā parkā, cena 6Ls (biļetes būs nopērkamas uz vietas pasākuma dienā).

Pasākumā skatītājus priecēs dj un dejotājas. Notiks mehāniķu skrējiens, speciāla izloze skatītājiem, konkurss par skaistāko Street Cup automašīnu un drift taxi. Pasākumā paredzēts muzikāls priekšnesums no Latvijā populāras grupas. Tiem, kuri gribēs paēst un pasildīties, būs gan zupa, gan pīrādziņi, gan tēja. Pasākuma noslēgumā - dalībnieku apbalvošana un salūts.

Pasākuma afterparty klubā Kefīrs, kur sportiskā gaisotnē varēs pavadīt vakaru, bet nu jau ārpus trases.

Jaunatklātā Ātruma Cilts kartinga halle, kurā ir atklāta arī kafejnīca, visiem Latvian Drift Cup 1.posma apmeklētājiem piedāvā lielisku iespēju, uzrādot skatītāju ieejas biļeti, saņemt viena lata atlaidi 10 minūšu ilgam braucienam ar kartingu. Tālu jāiet nebūs! Ātruma Cilts kartinga halle atrodas Biķernieku trases 7. vārtos.

Ģenerālsposnsors AD Parts, piedāvā Ātruma cilts sadarbībā ar jauno City Fitness Olympia. Atbalsta Monster Energy Drink, Latvijas Balzāms, DCshoes, Motul, Apdrošināšana Baltikums, Genarts, ALDI, Skorpions apsardze, Cramo, LAK-Y racing team, tipogrāfija Imanta, Bazooka, Mārtiņa beķereja, Discomania, Mols, Kumho Tyres, klubs Kefīrs.

Informatīvie atbalstītāji: www.laf.lv, www.forsaza.lv, www.balticrace.lv, www.bmwpower.lv, www.atrumacilts.lv

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti