Saab klubs rīko «Vēlā Pavasara Izbraucienu» 9

 
10.maijs 2010 11:45

22. maijā SAAB kluba biedri, draugi un foruma dalībnieki atklās sezonu ar „VĒLĀ PAVASARA IZBRAUCIENU”.

Trīs posmos visas dienas garumā SAAB auto īpašnieki kopā ar ģimenēm un paziņām piedalīsies braukšanas eksāmenā, foto orientēšanās braucienā un piknikā. Nenogurdināmākie dienu noslēgs ar after event klubā Mojo Cafe, Pils ielā 7.

<250>Uz pasākuma atklāšanu un braukšanas eksāmenu SAAB automobiļu īpašnieki pulcēsies Latvijas Pasta stāvlaukumā Ziemeļu ielā 10 no plkst. 9.30. Pirms plkst. 11.00 notiks braukšanas eksāmena teicamnieku apbalvošana. Braucējus ar labākajiem rezultātiem braukšanas eksāmenā apbalvos Turtle Wax auto kosmētika, WD- 40 daudzfunkcionālā eļļa un Wunder Baum gaisa atsvaidzinātāji. Līdz ar apbalvošanu SAAB kluba vadība atklās „VĒLĀ PAVARA IZBRAUCIENU”. Pēc pasākuma atklāšanas SAAB klubs ar ģimenēm un draugiem veiks pārbraucienu uz kino pilsētu „Cinevilla”.

Plkst. 12.00 kino pilsēta „Cinevilla” SAAB kluba biedriem, draugiem un viņu ģimenēm piedāvās ekskursiju ar stāstu par kino un tā uzņemšanu pilsētā. Plkst. 12.45 tiks pasniegta uz uguns vārīta zupa. Tomēr pavāri solīja neapvainoties, ja kāds zupu burciņā vai sviestmaižu saišķi ņems līdzi pats. Līdz ar zupas celšanu galdā atklāsim agrīno SAAB ekspozīciju, kas darbosies līdz pat foto orientēšanās starta slēgšanai. Pasākuma dalībniekiem un kino pilsētas „Cinevilla” viesiem būs iespēja redzēt dažādu paaudžu SAAB modeļus un aprunāties ar to īpašniekiem. Pats foto orientēšanās starts no kino pilsētas „Cinevilla” tiks atklāts 14.00. Pirms starta būs instruktāža.

Foto orientēšanās finišs atradīsies atpūtas kompleksā „Zviedru cepure”. Līdz ar pirmo finišējušo dalībnieku ierašanos aptuveni plkst. 15.30 sāksies pikniks. Būs pieejams āra grils līdzpaņemto labumu cepšanai, kā arī maltītes no „Zviedru cepures” ēdienkartes. Par laika apstākļiem nebūs jāsatraucas, jo lietus gadījumā pikniks pārcelsies iekštelpās. Paralēli piknikam SAAB braucēju ģimenēm būs iespēja doties rodeļu izbraucienos, apskatīt atpūtas vietā mītošos dzīvniekus un izstaigāt meža takas. Plkst. 17.30 notiks foto orientēšanās labāko ekipāžu apbalvošana. Labākie foto orientēšanās meistari saņems iespēju atpūsties aktīvās atpūtas centrā „Joker klubs”. Ap plkst. 18.00 „VĒLĀ PAVASARA IZBRAUCIENS” tiks slēgts.

Tomēr ar to diena nebeidzas. Izturīgākie dalībnieki kopā nāks, sākot no plkst. 20.00, after event pasākumā klubā „Mojo cafe”, Pils ielā 7. Eksāmena laikā atsvaidzinātās iemaņas auto novietošanā praktiski pielietot varēs stāvvietā Krastmalā.

Dalībai pasākumā ir nepieciešamas dažas specifiskas lietas. Ar braukšanas eksāmena norisi var iepazīties CSDD interneta vietnē. Eksāmens un foto orientēšanās būs iespējama tikai ar likumīgi satiksmei derīgu un tehniskā kārtībā esošu transporta līdzekli. Ceļu satiksmes noteikumu ievērošana pasākuma laikā ir tā dalībnieku atbildība. Dalībai foto orientēšanās nepieciešams degvielas krājums 200 km veikšanai, digitālais fotoaparāts un kalkulators. Jāparedz papildu izdevumi, ja piedalīsities kopējās maltītēs un vēlēsieties pagatavotu ēdienu, nevis līdzi paņemtās sviestmaizes. Pavāri lūdza reģistrējoties atzīmēt ēdāju skaitu, lai zinātu, cik lielus katlus gatavot.

Latvijas SAAB klubs ir priecīgs sadarboties ar Turtle Wax, WD-40, Wunder Baum un aktīvās atpūtas centru „Joker klubs”. Mēs esam pateicīgi par „VĒLĀ PAVASARA IZBRAUCIENA” norises vietu sagādāšanu uzņēmumam „Mailmaster”, kino pilsētai „Cinevilla”, Jaunmoku pilij, atpūtas kompleksam „Zviedru cepure” un klubam „Mojo cafe”.

Vairāk info un Online reģistrēšanās SAAB kluba mājas lapā.
 

 
Visi komentāri
 
276703. viesis 10.maijs 2010 11:59
0 0 Atbildēt

Nu vot pie manām mājām tas notiekās a mans nemaz mājās nebūs.....žēl , gan, būtu piebraucis ar retro volvo amazoni uz Cinevillu........

276705. viesis 10.maijs 2010 12:52
0 0 Atbildēt

Sretsked - Maija beigās un aukstums. Saabs un nepielekt. Lai arī slēpies zem anonīma nika - neapkauno sevi ar savu stulbumu.

276706. viesis 10.maijs 2010 12:56
0 0 Atbildēt

Nu gan jau Sretsked ir Deksters :) Nu tik primitīvi :)

276707. viesis 10.maijs 2010 13:24
0 0 Atbildēt

tāpēc jau sābisti gaida maija beigas, lai būtu garantija ka pieleks.

276708. viesis 10.maijs 2010 14:08
0 0 Atbildēt

zaapi lec arī 00 grādos.

276709. viesis 10.maijs 2010 14:29
0 0 Atbildēt

Ķīniešu sābi arī drīkst piedalīties?

276711. viesis 10.maijs 2010 15:00
0 0 Atbildēt

Piedalīties drīskt arī NEsaabi un visi citi.. Citās publikācijās jau parādījās tautiešu temperments- SAABs tāds un šitāds.. Nu tad nāk un parā kas un kā- brūķēt muti netā ir viena lieta.

Atnākt un ieraut kaunu no SAABa- pavisam cita. Tā ka visi welcomēti- kopīgi pamērīties un 22rajā plezīrēt pa Kurzemi

276716. viesis 11.maijs 2010 0:56
0 0 Atbildēt

"ieraut kaunu" :D

Pirmais pat būtu gatavs apdomāt iespēju braukt ar deksteru..... ķipa ieraut kaunu no sāba :D

276719. viesis 11.maijs 2010 10:10
0 0 Atbildēt

Cineville...Cineville ...aaaa, CINEVILLE! Vareetu aizlaist ar

paaris Viggeniem, "37" protams ... :-))))))))))

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Neuzmanīgs velosipēdists vai neuzmanīgs autovadītājs? (+ VIDEO) 23

Video autors ierakstam devis nosaukumu "Neuzmanīgs velosipēdists pārāk pārliecinoši uzbrauc uz pārejas". Lasīt vairāk

 

Alūksnē kravas automašīna sabraukusi gājēju (precizēts 15.04, plkst: 10.00) 30

Piektdien Alūksnē kravas automašīna sabraukusi gājēju, aģentūru LETA informēja Valsts policijā. Lasīt vairāk

 

Mazda gatavo CX-80 Eiropas tirgum (+ VIDEO) 3

Japānas autobūves uzņēmums pieteicis krosoveru CX-80, kas Eiropas tirgū pasūtīšanai kļūs pieejams jau pēc dažām nedēļām. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti