Sestdien Biķerniekos - Karstākās sānslīdes Biķerniekos 1

 
14.maijs 2010 10:32

Atgādinājums visiem sānslīžu tīkotājiem. Sestdien, 15.maijā, Biķernieku kompleksās sporta bāzes stadionā Latvian Drift Cup 1.posms.

Lieliska iespēja tiek dota jaunajiem censoņiem, jo Street drift sacensības pirmo reizi notiks atsevišķi no Pro drifta. Tā ir iespēja tieši Tev pierādīt sevi trasē! Cīņu spraigāku padarīs tas, ka sezonas kopvērtējuma līderim tiks galvenā balva no ģenerālsponsora AD Parts - XYZ regulējamo amartizatoru un atsperu komplekts domāts tieši uzvarētāja automašīnai.

Latvian Drift Cup 1.posms sāksies 19:00. Pasākuma aptuvenais ilgums līdz 24:00, ieeja skatītājiem no 18:30. Biļetes iepriekšpārdošanā uz pasākumu nopērkamas biļešu servisa kasēs visā Latvijā. Bērniem līdz 8 gadu vecumam ieeja bez maksas. Tiem, kuri vēlas atrasties tuvāk dalībniekiem un viņu drifta automobīļiem, ir iespēja iegādāties biļeti tehniskajā parkā, cena 6Ls (biļetes būs nopērkamas sacensību vietā pasākuma dienā).

Latvian Drift Cup 1.posmā pieteicies arī autosportists Kārlis Zatlers. Viņš sānslīdēs brauks ar speciāli driftam sagatavotu BMW E30 markas automašīnu, kuras tilpums ir 2.8 litri. Kā atzīst Kārlis – pastāv iespēja, ka turpmāk drifta sacensībās mēs viņu redzēsim daudz biežāk.

Pasākumā notiks mehāniķu skrējiens, speciāla izloze skatītājiem, konkurss par skaistāko Street Cup automašīnu un drift taxi. Pasākumā paredzēts muzikāls priekšnesums no Latvijā populāras grupas. Tiem, kuri gribēs paēst un pasildīties, būs gan zupa, gan pīrādziņi, gan tēja. Pasākuma noslēgumā - dalībnieku apbalvošana un salūts. Muzeju nakts ietvaros varēs aplūkot senus automobīļus – žiguļus, moskvičus, zaparožecus un citus.

Latvian Drift Cup 1.posma apmeklētāji, neaizmirstiet – jaunatklātajā Ātruma Cilts kartinga hallē, kurā atklāta arī kafejnīca, uzrādot skatītāju ieejas biļeti, var saņemt viena lata atlaidi 10 minūšu ilgam braucienam ar kartingu! Tālu jāiet nebūs! Ātruma Cilts kartinga halle atrodas Biķernieku trases 7. vārtos.

Pasākuma afterparty klubā Kefīrs, kur sportiskā gaisotnē varēs pavadīt vakaru, bet nu jau ārpus trases.

Ģenerālsposnsors AD Parts, piedāvā Ātruma cilts sadarbībā ar jauno City Fitness Olympia. Atbalsta Monster Energy Drink, Latvijas Balzāms, DCshoes, Motul, Apdrošināšana Baltikums, Genarts, ALDI, Skorpions apsardze, Cramo, LAK-Y racing team, tipogrāfija Imanta, Bazooka, Mārtiņa beķereja, Discomania, Mols, Kumho Tyres, klubs Kefīrs.

Informatīvie atbalstītāji: www.laf.lv, www.forsaza.lv, www.balticrace.lv, www.bmwpower.lv, www.iauto.lv, www.atrumacilts.lv
 

 
Visi komentāri
 
276792. viesis 17.maijs 2010 9:33
0 0 Atbildēt

Nu pasākums jau daļēji labāks par šī gada atklāšanas dragu.... Vadītājs šoreiz vismaz bija jēdzīgs, un zināja ko runā...

Bet nu stipri garām tā 'peļķu ūdens sūkšanas' procedūra ar to mazo mučeli...ievilka riktīgi visu pasākumu. Nu un zem katras kritikas- tikai viens stends, kur nopirkt aliņu un kaut ko iekožamu -uz VISEM tiem n-tajiem skatītājiem....!!!! Tās rindas bija nereālas...!!!!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 34

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Mazda CX-80: septiņas sēdvietas, hibrīdi un dīzeļi (+ FOTO)

Mazda nesen prezentēja savu pilnīgi jauno flagmani CX-80. Tā virsbūve veidota, domājot par ērtu manevrēšanu ikdienas braukšanas un parkošanās situācijās, taču ar trim sēdvietu rindām tā nodrošina papildu daudzpusību lielākām ģimenēm. Lasīt vairāk

 

Kāpēc jaunais Toyota Land Cruiser ir principiāli cits auto? (+VIDEO) 12

Uz plašās planētas ražošanā vairs nav atlicis daudz tādu automašīnu kā Toyota Land Cruiser. Tāpēc pirmā iepazīšanās ar jaunās jeb J250 paaudzes modeli Skotijā ir īpaši svarīga. Lasīt vairāk

 

Rīgas dome ārkārtas sēdē lems par 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma atjaunošanai 5

Šodien izsludināta Rīgas domes ārkārtas sēde, kurā deputāti lems par vairāk nekā 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma remontiem, liecina ārkārtas sēdes darba kārtība. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti