Ir laiks atklāt vasaru par visiem 100%

 
8.jūnijs 2010 10:02

Skola beigusies, liecības saņemtas, izlaidumi bijuši, kam vēl būs, bet vasara ir sākusies un kāpēc, lai to nevarētu oficiāli atklāt ar ko azartisku.

Tātad jau 12.jūnijā, Biķernieku sporta kompleksā, LATVIAN DRIFT CUP 2.posms!

Kopš pirmā LDC posma ir pagājis gandrīz mēnesis, tātad, kādam kas pārbūvēts, uzlabots, kāds būs vairāk sagatavojies, satrennējies, bet viennozīmīgi jaunumi būs no daudzu sportistu puses.
Sacensības sāksies 14:00 ieeja pasākumā no 13:00. Esiet gatavi karstām cīņām un daudz dūmiem. Pasākuma aptuvenais ilgums līdz 20:00.

Šoreiz trases konfigurācija atkal būs savādāka, interesanta un ne no tām vieglākajām, un pēdējo reizi šosezon drifta sacensības notiks mazā ovāla stadionā. Dalībnieku skaits izvērtējot pirmo posmu šoreiz varētu būt vismaz kādi 40, tātad spraigas cīņas un sīva konkurence viennozīmīgi būs sagaidāma. Cīņu starp sportistiem vēl spraigāku padarīs tas, ka sezonas kopvērtējuma līderim tiks galvenā balva no ģenerālsponsora AD Parts, XYZ regulējamo amartizatoru un atsperu komplekts tieši domāts uzvarētāja automašīnai, un A finālam šajā posmā būs arī naudas balvas 1. vietai 100Eur, 2 vietai 70Eur, 3 vietai 50 Eur un 4 vietai 20 Eur. Tātad papildus tituliem un skatītāju simpātijām ir vēl par ko pacīnīties.

Arī šajā posmā būs un A un B fināli,un būs vēl vairāk tandēmu cīņas, jo šoreiz gan A, gan B grupā, katrā būs pa 16 dalībniekiem- vēl vairāk tandēmu, vēl vairāk dūmu. Par mūzikālo atmosfēru un vasarīgām noskaņām rūpēsies Dj. Papildus sacensību pauzēs notiks mehāniķu skrējiens, būs priekšnesumi no dejotājām, speciālas izlozes skatītājiem ar iespēju vinnēt balvas no atbalstītājiem, kā arī drift taxi turpat trasē- sacensību laikā, dalībnieku parkā iespēja uzspēlēt basketbolu un vēl kas nebijis, SPECIĀLBALVA par lielākajiem dūmiem kādam no sportistiem un TRIĀLA šovs uz vietas Biķernieku sporta kompleksā.

Pasākuma afterparty notiks klubā Kefīrs, kur sportiskā gaisotnē visi laipni aicināti pavadīt vakaru, bet nu jau ārpus trases. Iespēja atpūsties līdz pat rīta gaismai Kefīra jaunatklātajā vasaras terasē.
Jaunatklātā Ātruma Cilts kartinga halle, kurā ir atklāta arī kafejnīca, visiem pasākuma apmeklētājiem uzrādot skatītāju ieejas biļeti, viena lata atlaide 10 minūšu ilgam braucienam ar kartingu.

Biļetes iepriekšpārdošanā nopērkamas visās biļešu servisa kasēs visā Latvijā tikai 3,50 Ls. Biļetes būs iespēja iegādāties arī uz vietas pa 4 Ls, bērnu biļete no 8-14 g.v. 3 Ls un iespēja iegādāties biļeti tehniskajā parkā 6 Ls.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti