2.jūlijā - starptautiskā satiksmes drošības akcija Rēzeknē

 
30.jūnijs 2010 11:01

2.jūlijā Rēzeknē risināsies Starptautiskā satiksmes drošības akcija. Tās ietvaros notiks dažādas aktivitātes.

Notiks velosacensības, veiklības skrējiens skrituļslidās, braukšana zirgu pajūgos, orientēšanās pilsētā, dāmu skrējiens augstpapēžu kurpēs, kā arī pilsētas mēru sacensības.

<250>Akcija notiek Latvijas-Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas (LATLIT TRAFFIC) un Eiroreģiona „Ezeru zeme” projekta „Harmoniska pārrobežu sadarbība satiksmes drošības uzlabošanai Latvijas un Lietuvas pierobežas teritorijās” ietvaros, sacensībās galvenokārt piedalīsies 16 projektā iesaistīto pašvaldību pārstāvji. Kopumā Rēzeknē gaida ierodamies ap 300 projekta dalībnieku no Latvijas un Lietuvas.

Starptautisko satiksmes drošības akciju atklās plkst. 10.30 Rēzeknes pilsētas kultūras un atpūtas parkā, bet sacensības sāksies plkst. 11.00. Sporta pārvaldes stadionā būs veiklības stafete (t.sk. dāmu skrējiens augstpapēžu kurpēs, braukšana zirgu pajūgā) un velosipēdistu sacensības. Savukārt kultūras un atpūtas parkā būs starts atraktīvām orientēšanās sacensībām pa pilsētu. Projektā iesaistīto pašvaldību vadītāji (no Rēzeknes, Ludzas, Līvāniem, Daugavpils novada u.c.) sacentīsies veiklībā, braucot labi zināmās „figūras” laukumā Atbrīvošanas alejā 138 (Atbrīvošanas alejas un K. Valdemāra ielu krustojumā).

Ikvienam pilsētniekam un Rēzeknes viesim laikā no plkst. 12.00 līdz 14.00 būs iespēja arī vērot sportošanu skeitparkā, vizināties ar poniju, kā arī vērot motociklistu paraugdemonstrējumus.

Sacensību uzvarētāju apbalvošanas ceremonija paredzēta plkst. 15.00 pilsētas Kultūras un atpūtas parkā. Pēc tās plkst. 15.45 žurnālisti aicināti uz preses konferenci pilsētas kultūras un atpūtas parkā.

Projektu „Harmoniska pārrobežu sadarbība satiksmes drošības uzlabošanai Latvijas un Lietuvas pierobežas teritorijās” vada Eiroreģions „Ezeru zeme”, tajā iesaistījušās 16 Latvijas un Lietuvas pašvaldības. Projekta ietvaros Rēzeknē notikušas jau vairākas satiksmes drošības akcijas, kā arī uzstādītas pilsētas robežzīmes ar Rēzeknes logo un norādes pilsētas ielās.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti