Tuvojas trofi reids «LUKSTI Trophy 2010»

 
9.jūlijs 2010 11:06

Jau 17. un 18.jūlijā, nedaudz uz Austrumiem no Kantrī mūzikas dzimtenes Smiltenes, - Trapenē - pie atpūtas bāzes LUKSTI norisināsies Latvijas Trofi reidu čempionāta 3.posms.

Vienlaicīgi tas būs arī  Trofi reidu tūrisma kausa izcīņas kārtējais posms, kā arī Dubļu Ērgļa titula izcīņas posms.

Jau sestdien, pulksten 14:00, ar svinīgu startu Trapenes centrā sāksies Lukstu trofejas izcīņa. Šajā gadā gaidāmas interesantas un labi aizmirstas vietas Trapenes apkārtnē. Tūrisma kausa dalībnieki varēs iemēģināt spēkus Rallija reida karuseļa trasē, kā arī iepazīt smilšaināko Trapenes karjeru, neiztikt bez orientēšanās tuvākajā apvidū, apmeklējot ne vien kultūrvēsturiskus objektus, bet arī ievērojamus ģeogrāfiskus apskates objektus.

Sporta klases varēs izbaudīt Trapenes aizmirsto odziņu PS Varbulene. Protams, neiztikt bez Baltiņu pļavām, kurās savu feju satiks pat visuzmanīgākais trofireidists, tik viltīgs segums un reljefs diez vai ir sastopams vēl kādā Latvijas Trofi trasē. Arī neliela orientēšanās kūdras bedrēs tiks atstāta tumšākām vakara stundām, lai padarītu šo orientēšanos vēl interesantāku. Pēc šī saldā ēdiena tik vien kā svētdienas rīta pusē jāveic vēl daži apļi, pa speciāli sagatavotu dubļu trasi.

Šajās sacensībās sagaidāmas arī interesantas cīņas dalībnieku starpā, TR3 kategorijā dalību pieteikuši šī gada “Ladoga Trophy” čempions Vilnis Zeiza un vicečempions Edvīns Vansovičs. Ceļu viņiem negriezīs ne Normunds Bačinskis, ne viens no Lietuvas TR3 līderiem L.Buzius. OPEN kategorijā, kā jau paredzēts pirms sezonas, gaidāma sīvās cīņas turpināšanās starp četrām ekipāžām I.Roze/N.Bernāns, A.Mizga/A.Reinšmits/A.Mizga, I.Freibergs/A.Beķeris/G.Kalniņš, N.Boicovs/R.Jermolajevs. TR1 klasē atklāts jautājums, vai kāds spēs apturēt šīs sezonas līderi S.Žabinu ar stūrmani I.Ozolu, šobrīd sīvāki pretinieki solās būt A.Pētersons un Ē.Eglītis ar saviem stūrmaņiem.

Kamēr sporta kategorijas mals kūdras bedres, lielie un mazie Dubļu ērgļi izcīnīs savu kārtējo titulu, divi iebraucieni, kā jau tas ierasts dubļu cīņas aplī, - kurš veic vairāk apļus, izcīna uzvaru.

Uz tikšanos Trapenē, skatītāju kartes ar precīzu informāciju būs pieejamas no sestdienas rīta - sacensību sekretariātā atpūtas bāzē LUKSTI par mazu, bet taisnīgu ziedojumu.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti