Pilnā sparā notiek vecākās Mazda meklēšana 2

 
14.jūlijs 2010 11:10

Vēl divas nedēļas ikvienam Latvijas iedzīvotājam ir iespēja pieteikt savu, savu kaimiņu un draugu automašīnu konkursam, kura ietvaros tiek meklēta vecākā Mazda Latvijā.

Turklāt, katras nedēļas vecākās Mazda īpašnieks nedēļas nogalē iegūst iespēju braukt ar pilnīgi jaunu Mazda automašīnu un izbaudīt jaunas automašīnas priekšrocības vasaras karstajā laikā.

Šobrīd jau divu nedēļu konkursa uzvarētāji nedēļas nogali ir pavadījuši izbraucienos ar jaunu Mazda. Pašlaik vecākās konkursam pieteiktās Mazda automašīnas īpašnieks ir liepājnieks Mārtiņš, kurš, piesakot savu 1984. gada Mazda 323 automašīnu otrajā konkursa nedēļā, nedēļas nogalē brauca ar jaunu Mazda3. Savukārt, pirmās nedēļas laimīgais uzvarētājs bija 1986. gada Mazda 323 īpašnieks Armands.

„Mani iespaidi par nedēļas nogalē izbaudīto braucienu ar Mazda2 automašīnu ir paši labākie! Prieks braukt ar jaunu automašīnu, it īpaši karstā laikā, kad var izmantot kondicionētāju. Nenoliegšu, ka, manuprāt, Mazda2 ir vairāk piemērota daiļajam dzimumam, taču tā ir arī ir īpaši ērta braucieniem pilsētā, jo ir viegli vadāma,” teic pirmās konkursa nedēļas uzvarētājs Armands, kurš nedēļas nogali ar Mazda2 automašīnu izbaudīja, dodoties braucienā ar ģimeni uz Kolkas ragu.

Mazda atgādina, ka, atzīmējot japāņu automašīnu ražotāja 90 gadu jubileju, Latvijas Mazda klubs sadarbībā ar oficiālo Mazda pārstāvi Latvijā Baltic Motors Ltd. vēlējās šo gadu padarīt īpašu un 21.jūnijā izsludināja konkursu „Vecākā Mazda Latvijā”. Konkurss ilgst līdz 25.jūlijam un Mazda īpašnieki var pieteikt savas automašīnas, sūtot savas automašīnas tehniskās pases* un pašas automašīnas fotogrāfiju uz e-pastu mazda@inchcape.lv. Iespēja uzvarēt konkursā ir ikvienam. Tāpat visi konkursa dalībnieki tiks aicināti uz Mazda īpašnieku salidojumu augusta sākumā Mazda autosalonā Skanstes ielā 4a.

*Konkursa rīkotāji garantē datu izmantošanu tikai un vienīgi konkursa vajadzībām
 

 
Visi komentāri
 
277954. viesis 14.jūlijs 2010 11:47
0 0 Atbildēt

Uzvarētāja mazda būs Tolmetā.

277962. viesis 14.jūlijs 2010 23:30
0 0 Atbildēt

Biju labākās domās par šo marku!

Vispār 626 savā laikā bija nepiebeidzams aparāts, pie tam drīkstēja nezināt pat kur atrodas serviss.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti