Trīs vienā – pa ceļam uz Baltic Beach Party

 
21.jūlijs 2010 11:16

24.jūlijā Vaiņodes lidlaukā DC racing weekend! Vienā dienā vienā norises vietā būs Latvian Drift Cup 3.posms, Latvijas drifta čempionāta 2.posms un Latvijas dragreisa čempionāta 2.posms.

Drifta PRO klasē redzēsiet tādus meistarus kā Ervīns Ērglis un Kristaps Blušs. PRO klasē atgriežas arī kādu laiku nozudušais Raivo Mužiks – ar jauniem spēkiem un mērķiem pievarēt konkurentus. Starp citu, PRO drift auto, kuri priecēs skatītājus, ar garām, ātrām sānslīdēm braucot sacensību trasē, ieejas ātrums pirmajā līkumā sasniegs 130km/h! Street klasē starp daudzajiem dalībniekiem būs gan šī brīža kopvērtējuma līderis Elvijs Kezis, gan Jevgenijs Kuprijanovs, kurš iepriekšējās Street Drift sacensībās ieguva pirmo vietu. Par dūmiem un lielisku šovu sola parūpēties trakie Nissan braucēji.

<250>Cīņu starp Street klases sportistiem vēl spraigāku padarīs tas, ka sezonas kopvērtējuma līderim tiks galvenā balva no ģenerālsponsora AD Parts, XYZ regulējamo amartizatoru un atsperu komplekts. Trešajā sadaļā – dragreiss, starp daudzajiem dalībiekiem būs arī ievērības cienīgie Māris Ozoliņš un Ilmārs Zousājevs.

Pirmo reizi šie trīs čempionātu posmi notiks kopā. Skatītāji varēs vērot automašīnu braukšanu sānslīdēs gan no iesācēju, gan profesionālu meistaru puses. Starp citu, dragreisā varēs vērot gan automašīnas, gan motociklus. Pasākuma pārtraukumā apmeklētājus priecēs dažādi šovi, kūpošas riepas un skaistas meitenes. Apmeklētājiem būs arī placītis telšu būvniecībai. Starplaikā varēs pavizināties ar Drift Taxi. Apmeklētāji varēs laimēt biļetes uz Baltic Beach Party. DC Racing Weekend pasākumā darbosies arī bufete – pusdienas pietiks visiem!

Braucot pa Liepājas šoseju, uz ceļa būs izliktas norādes zīmes, lai jums nevajadzētu maldīties. Bet tie, kuri zina ceļu uz Vaiņodes lidlauku, zina arī to, ka var aizbraukt pa dažādiem ceļiem.

Lai jums nav jātērē savs dārgais laiks, piedāvājam linku ar Vaiņodes lidlauka atrašanās vietu.

Ieeja skatītājiem no 13:00, pasākuma sākums 13:30. Sacensības paredzētas līdz 21:30.

Ieejas biļetes var iegādāties Biļešu servisa kasēs visā Latvijā. Ieejas biļešu cena 4Ls. Pasākuma dienā 5Ls. Bērniem no 8 – 12 gadiem ieejas maksa 3Ls. Bērniem līdz 8 gadu vecumam un invalīdiem ieeja bezmaksas. Ja tomēr jūs vēlaties būt tuvāk dalībniekiem un viņu automašīnām, tiek piedāvāta iespēja iegādāties biļeti tehniskajā parkā – 7Ls.
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti