Rīgā vērienīgi atzīmēs «Mazda» 90 gadu jubileju 3

 
30.jūlijs 2010 8:54

5. augustā Mazda oficiālais pārstāvis Baltic Motors Ltd. kopā ar Latvijas Mazda klubu aicina atzīmēt japāņu autoražotāja deviņdesmitgadi.

- Latvijā vecākās Mazda meklējumu noslēgums;
- sporta automašīnu Mazda 3 MPS un MX-5 testa braucieni
- 90. jubilejas svinības kopā ar Baltic Motors un Latvijas Mazda klubu

Pasākuma gaitā Skanstes ielā 4a no pulksten 16:00 līdz 22:00 paredzēti dažādi izklaidējoši un informatīvi pasākumi, piemēram, Latvijas vecāko Mazda automobiļu parāde, testa braucieni ar ierastiem un retāk sastopamiem Mazda modeļiem, tuvāka iepazīšanās ar japāņu kultūru, kaligrāfijas mākslu, kā arī rotaļas vismazākajiem Mazda faniem.

Savukārt, viņu vecākiem būs iespēja iepazīties ar īpašajiem jubilejas piedāvājumiem jauniem Mazda modeļiem, rezerves daļām un servisa pakalpojumiem.

Visvecākās Mazda meklējumi vēl nav galā

Pasākuma ietvaros noslēgsies Latvijā vecākās Mazda meklējumi, kas noritēja veselu mēnesi. Katras nedēļas konkursam pieteikto vecāko Mazda automobiļu īpašnieki, kuru spēkratiem izrādījās senākais izlaiduma gads un izieta tehniskā apskate, saņēma īpašo balvu – nedēļas nogali ar pilnīgi jaunu Mazda automašīnu. Citi pārsteigumi visiem, kas pieteica savas Mazda automašīnas konkursam, kā arī jubilejas pasākuma apmeklētājiem, pagaidām no organizatoru puses vēl tiek turēti noslēpumā.

Andris Kulbergs, Inchcape uzņēmumu grupas vadītājs Latvijā: "Šis ir pēdējā laikā lielākais Mazda pasākums Latvijā. Priecājos ielūgt visus Mazda īpašniekus, fanus un interesentus ar ģimenēm nosvinēt 90. gadu jubileju kopā ar mums. Pats pasākumu apmeklēšu noteikti kopā ar ģimeni. Turklāt, varu atklāt, ka gadījumā, ja uz pasākumu ieradīsies kāds Mazda īpašnieks, kura automašīna būs vecāka par līdzšinējo konkursa uzvarētāju - 1984. gada modeli, vecākās Mazda īpašniekam piešķirsim jaunu Mazda automašīnu uz nedēļas nogali!"


Testa braucieni ar ugunīgākajiem Mazda modeļiem

Mazda 90. gadu jubilejas svinību viesiem būs ekskluzīva iespēja pašiem izbaudīt divu īpaši sportisku modeļu dinamiku. Jaunā Mazda3 MPS pateicoties 2,3 litru turbodzinējam attīsta 260 zirgspēku jaudu, un ātrumu 100 km/h sasniedz tikai 6,1 sekundē. Aktuālās Mazda3 lieljaudas versija Latvijā būs apskatāma un izmēģināma pirmo reizi.

Otrs Mazda ballītes speciālais automobilis veltīts atvērta brauciena priekam un vasarai – rodstera Mazda MX-5 uzlabotā versija. Japānā ražotais divvietīgais automobilis iekļauts Ginesa rekordu grāmatā kā visvairāk pārdotais rodsters pasaulē. Kopš 1989. gada to par savu izvēlējušies gandrīz miljons ātruma un svaiga vēja cienītāju visā pasaulē. Automašīna izslavēta ne vien teicamo braukšanas īpašību un pieejamās cenas, bet arī dizaina, imidža, kvalitātes, izturības un uzturēšanas izmaksu dēļ. Trešās paaudzes Mazda MX-5 pārspējis VW, Audi un Mercedes sporta automobiļus JD Power klientu apmierinātības aptaujā Lielbritānijā. Līdz šim Mazda MX-5 saņēmusi vairāk kā 160 dažādas godalgas. 90. gadu jubilejas svinību viesiem būs ekskluzīva iespēja pirmajiem ieraudzīt šī modeļa atjaunināto versiju, kas vēl nav bijusi pārdošanā.
 

 
Visi komentāri
 
278119. viesis 30.jūlijs 2010 21:41
0 0 Atbildēt

Tad cik gadu bija vecākajam šrotam?

278125. viesis 1.augusts 2010 2:55
0 0 Atbildēt

Vajadzēs piekāpt!

A_P

278202. viesis 6.augusts 2010 8:26
0 0 Atbildēt

Kur bildes redzēt no pasākuma?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 7

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti