Antīko auto brauciens apkārt Baltijas jūrai iegriežas Rīgā

 
6.augusts 2010 9:31

Šogad, no 1. – 17.augustam, “Classic Car Highlights” uzsāka 17 dienu un 5 000 km garu ceļojumu apkārt Baltijas jūrai, kurā piedalās 31 antīkie auto.

<250>Ceļojums iesākās Vācijā, Usedom, tad Gdaņska, Viļņa, Klaipēda, Rīga un Tallina. No Tallinas ar prāmi plānots braukt uz Helsinkiem, turpināt uz Turku, Stokholmu, Kopenhāgenu līdz Rostokai, un atpakaļ Vācijā plānots būt 17., 18. augustā.

Visa šī unikālā ceļojuma delegācija būs sastopama un apskatāma 9. augustā Rīgā, pie BMW autosalona WESS Select, K.Ulmaņa gatvē 123. Un 10.augustā pie Rīgas Motormuzeja. Laipni lūdzam!

Programmā:

9.augusts (pirmdiena)
14.00 – 16.00 automašīnu sabraukšana pie BMW autosalona WESS Select
14.30 oficiālā preses konference
16.00 izbraukšana uz Doma laukumu policijas eskorta pavadībā
16.30 – 17.30 automašīnas apskatei Doma laukumā

10.augusts (otrdiena)

10.00 automašīnas apskatāmas pie Rīgas Motormuzeja.

Ieeja visos minētajos pasākumos bez maksas. Uzņemšanu Rīga organizē Latvijas Antīko automobiļu klubs, Rīgas Motormuzejs un oficiālais BMW pārstāvis Latvijā WESS Select.

Vairāk par vācijas ceļojuma aģentūru: www.classic-car-highlights.com
Antīko automobiļu klubs Latvijā: www.aak.lv
Rīgas Motormuzejs: www.motormuzejs.lv
BMW Autosalons WESS Select: www.wess-select.lv

Vācijas ceļojumu aģentūra “Classic Car Highlights” specializējas dažādu antīko auto ralliju un ceļojumu organizēšanā. Ceļojumi jau organizēti uz Spāniju, Franciju, Horvātiju, Lielbritāniju, Īriju, Skotiju, Skandināviju, Poliju un Baltijas valstīm.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 4

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti