Piesakies pirmajam SUBARU salidojumam! 4

 
16.augusts 2010 0:00

Pirms aptuveni divām nedēļām lasītājus pirmo reizi informējām par lielāko Vislatvijas Subaru salidojumu „SUBARU Summer Fest 2010”, kurš notiks š.g. 21. augustā, Stopiņu novada „Roņos”.

 

Šobrīd līdz pasākuma dienai ir atlikušas nedaudz vairāk kā divas nedēļas, tāpēc vēlamies pastāstīt vairāk par tā norisi un to, kas ir izdarīts šajā laika posmā.

Nevienam nav noslēpums, ka vārds Subaru vairākumam atgādina autosportu, un jo īpaši ralliju. Mūsu galvenais mērķis ir lauzt šo stereotipu un aicināt visus Subaru automašīnu īpašniekus un lietotājus uz kopīgu un aktīvu atpūtu visai ģimenei ar spēlēm un atrakcijām visas dienas garumā. Nav svarīgi vai tu brauc ar Impreza, Legacy, Outback, Forester, vai Tribeca, mūs visus vieno viena marka, un tas ir - Subaru!

Kā jau iepriekš informējām, jau no plkst. 11:00 dienu sāksim ar pulcēšanos modes un izklaides centra „Rīga Plaza” autostāvvietā, lai tieši plkst. 12:00 vienotā kolonas un parādes braucienā dotos uz pasākuma norises vietu. Šajā dienā norisināsies arī Rīgas svētki, tāpēc pilsētā noteikti būs acis, kurām atrādīt savus spēkratus. Precīza maršruta karte tiks publicēta tuvāk pasākuma dienai.

Pēc ierašanās galamērķī un automašīnu novietošanas speciāli tām paredzētā stāvvietā, notiks oficiāla pasākuma atklāšana ar uzrunu dalībniekiem un viesiem. Zem saukļa - Subaru Olimpiāde, sadaloties pa Latvijas reģioniem, izspēlēsim netradicionālas sporta spēļu disciplīnas, lai starp komandām noteiktu stiprāko. Paralēli un papildus tam būs iespēja piedalīties arī individuālās disciplīnās, kur par labāko sniegumu vērtīgas un noderīgas balvas labākajiem ir sarūpējuši mūsu atbalstītāji. Paredzētas arī pārsteiguma balvas, kā arī konkurss bērniem. Dienas beigās, plkst. 20:00, komandu apbalvošana.

Visas dienas garumā par mūsu labklājību rūpēsies mūzika DJ pavadībā, kā arī bufete, kurā būs iespējams garšīgi paēst un iegādāties dažādus dzērienus, t.sk. alu. Pasākuma laikā būs iespēja tuvāk apskatīt sportam sagatavotas Subaru automašīnas, kā arī jaunākos Subaru modeļus. Pēc oficiālās programmas beigu daļas, sākot no plkst. 21:00 notiks afterparty tajā pašā teritorijā kopā ar DJ Brox. Iespējama nakšņošana teltīs speciāli tam paredzētā vietā.

Mūsu forumā ļoti bieži saskaramies ar dažādiem jautājumiem, kurus uzdod tie, kuriem Subaru vēl nav, bet interesē tā iegāde. Tādā gadījumā tieši šis ir pasākums, kurā Tev ir jābūt, jo tik daudz informācijas un pieredzes vienuviet sastapt būs grūti.

Atgādinām, lai atvieglotu organizatoru darbu, lūdzam obligāti iepriekš pieteikt savu dalību, nosūtot pieteikumu uz e-pastu: info@subarupower.lv. Dalības maksa – Ls 5 no pieaugušā. Maksājot pēc 15. augusta – Ls 8. Sākotnējo informāciju un pieteikuma formu iespējams apskatīt šeit.

SUBARU Summer Fest 2010 atbalsta: AD REM Auto, Latakko, Motul, Havoline Texaco, Subaruart.lv, drukaletak.lv, Latsign, Klondaika Salaspils, auto.Delfi.lv

Nesēdi malā un pievienojies pirmajam oficiālajam Vislatvijas Subaru īpašnieku salidojumam Latvijas pastāvēšanas vēsturē! Šis pasākums ieies vēsturē kā pirmais, bet katrs nākamais jau būs kārtējais.

Uz tikšanos 21. augustā!
 

 
Visi komentāri
 
278211. viesis 6.augusts 2010 21:53
0 0 Atbildēt

Paga, paga, tieši kurā šrotā notiks tas salidojums?

278212. viesis 6.augusts 2010 22:16
0 0 Atbildēt

Tur, uz kurieni deksteram ir bail braukt.

278215. viesis 7.augusts 2010 16:27
0 0 Atbildēt

Norises vieta šeit - maps.google.com/maps?q=56.889...,0.111494&z=14

Pulcēšanās kopīgam braucienam uz vietu, sākot no plkst. 11:00 Rīga Plaza autostāvvietā.

278251. viesis 13.augusts 2010 18:16
0 0 Atbildēt

nebūtu Pirmais, deksters būtu pēdējais

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti