Latvian Drift Cup 4.posmā ātrums palielinās un sagaidāmi pārsteigumi

 
20.augusts 2010 9:53

Tātad jau šo sestdien, 21.augustā, Biķernieku sporta kompleksā, Latvian Drift Cup braucēji pirmo reizi cīnīsies lielajā trasē.

Sacensības sāksies 14:00 ieeja pasākumā no 13:00. Esiet gatavi karstām cīņām un daudz dūmiem. Pasākuma aptuvenais ilgums līdz 19:00.

Latvian Drift Cup piedalīsies ap 50 sportistiem. Šoreiz pārsteigums- daži jauni braucēji Street klasē ar Pro klases braucēju automašīnām. Spraigas cīņās, ātrums, daudz dūmu- to visu būs iespējams redzēt jau 6dien. Un, protams, iespēja piedalīties tiek dota katram, kuram ir sacensībām derīgs auto, tātad visu vēl var paspēt. 20.augustā Biķerniekos pirms sacensību treniņš 19:00.

Vēl daži pārsteigumi- pauzēs izlozēts tiks Drift taxi- braucēja Jāņa Lamberta Pro mašīnā un vēl, šoreiz Street braucējus tiesās arī viens no Pro klases pārstāvjiem- kurš? Atnāksiet, redzēsiet. Pasākumā par jautru atmosfēru šoreiz rūpēsies komentētāji Aldis un Mārtiņš Kalniņi. Un , protams, tandēmu braucieni. 32 labākie braucēji tiks tālāk un viņiem pēc kvalifikācijas būs iespēja sevi pierādīt tandēmu cīņās. 16 labākie A fināla un pārējie 16 B finālā- vēl vairāk tandēmu, vēl vairāk dūmu.

Pasākuma oficiālais afterparty notiks bārā PussyLounge, kur sportiskā gaisotnē visi laipni aicināti pavadīt vakaru, bet nu jau ārpus trases, un uz vietas varēs baudīt iespaidīgu šovu no Eiropā atzītā iluzionista Jura Gavrilova, tematiskajā vakarā - HokusPokus.

Biļetes iepriekšpārdošanā nopērkamas visās biļešu servisa kasēs visā Latvijā tikai 3 Ls. Bērniem līdz 8 g.v. bez maksas. Uz vietas iespēja iegādāties biļetes arī tehniskajā parkā 6 Ls.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti