Tonijs Gārdemeisters brīvdienas pavadīs Liepājā

 
20.augusts 2010 11:22

Labi zināmais somu rallija braucējs Tonijs Gārdemeisters nolēmis brīvdienas pavadīt Latvijā un apmeklēt arī ralliju Kurzeme 2010.


Foto: Zigismunds Zālmanis (Nikon)

Tonijs Gārdemeisters ir rallija pilots, kurš savā karjerā ir paguvis izbraukt ar gandrīz visiem WRC klases automobiļiem, jo savulaik bijis Seat, Mitsubishi, Ford, Škoda un Suzuki rūpnīcas komandu pilots. Viņa kontā ir starti arī Peugeot 206 un 307 WRC automobiļiem, kā arī Mitsubishi Lancer WRC, ko divos eksemplāros redzēsim arī rallijā Kurzeme 2010 Skandi rallija komandas sastāvā.

Gārdemeisters startēs rallija Kurzeme 2010 šova ātrumposmā "Liepājas osta" un ikvienam autosporta fanam tiks dota iespēja iejusties somu rallista stūrmaņa lomā. Un, kas būtiski, lai izbrauktu Gārdemeistera pilotētā īstā rallija automobilī, ir nepieciešams tikai piedalīties Radio 101 un rallija organizētāju kopīgi rīkotajā konkursā.

"Katru dienu Radio 101 ēterā izskan konkurss, kurā lasītājiem ir jānolasa rallija stenogramma. Konkursa uzvarētājs iegūst ieejas kartes uz ātruma festivālu ralliju Kurzeme 2010 un arī tiesības sacensties par iespēju izbraukt kopā ar Toniju Gārdemeisteru," - tā rallija Kurzeme 2010 organizētājs Uldis Hmieļevskis.

Ātruma festivālu ralliju Kurzeme 2010 pavadīs plaša izklaides programma

Jau piektdienas, 27. augusta, agrā rītā, proti, plkst. 10:00 Rožu laukumā sāksies par tradīciju kļuvušais tirdziņš "No rallija uz skolu", kurā varēs iegādāties visu jaunajam mācību gadam nepieciešamo. Turpat plkst. 18:00 sāksies cirkus šovs, pēc kura notiks rallija Kurzeme 2010 svinīgā atklāšana.

Pēc pirmajiem diviem ātrumposmiem un demonstrācijas braucieniem, kuros redzēsim arī supermoto, drifta, autokrosa, motokrosa un supersprinta disciplīnu braucējus, izklaides līdz rīta agrumam turpināsies Fontaine Palace un Fontaine Fire Bar.

Dažādi izklaides pasākumi notiks arī visas ātruma festivāla otrās dienas, 28. augusta, garumā, kad Liepājas Tirdzniecības kanālā notiks arī Latvijas ūdens motosporta čempionāta noslēdzošais posms ātrumlaivām. Galvenās izklaides paredzētas jau pēc rallija Kurzeme 2010 finiša un uzvarētāju apbalvošanas. Ostas Promenādē uz galvenās skatuves plkst. 21 kāps grupa Labvēlīgais tips ar savu koncertprogrammu, savukārt plkst. 23 viņus nomainīs Radio 101 dīdžeji, kas uzstāsies ar vērienīgu šovu un tādējādi atzīmēs Radio 101 ienākšanu Liepājā.
Ātruma festivāla rallija Kurzeme 2010 trešajā dienā, svētdien 29.augustā, savukārt notiks orientēšanās sacensības Iepazīsti Liepāju, bet trīs dienas ilgušās izklaides noslēgs Krievijas dziedātājas Pelagejas koncerts Liepājas Olimpiskajā Centrā.

Ātruma festivāls Rallijs Kurzeme 2010 notiks augusta pēdējā nedēļas nogalē. Tas sāksies ar testa ātrumposmu jeb tā dēvēto shakedown Kalvenē 26. Turpināsies ar diviem ātrumposmiem Liepājas ielās 27. augusta pievakarē un noslēgsies pēc tam kā sestdien, 28. augustā būs aizvadīti atlikušie septiņi grants ātrumposmi.

Ieejas kartes par iepriekšpārdošanas cenu Ls 4,90 uz ralliju un visiem ātruma festivāla pasākumiem var iegādāties Skandi Motors Ģimenes autocentrā (Rīgā, Lielirbes ielā 32 un Liepājā, Brīvības ielā 146c). Savukārt visi, kas veiks remontdarbus Skandi Motors servisos vismaz 50 latu vērtībā, saņems divas ieejas kartes bez maksas (akcija spēkā no 05.08.-26.08.2010).

Vairāk informācijas www.skandimotors.lv un www.skandimotorsliepaja.lv.

Rallija norises laikā divu dienu skatītāju kartes cena būs 7 lati. Ar to varēs apmeklēt visus piektdienas un sestdienas ātruma festivāla pasākumus – rallija ātrumposmus, ātrumlaivu sacensības, noslēguma ceremoniju un koncertus. Ieejas maksa uz atsevišķiem ātruma festivāla pasākumiem – 3 lati.

Ātruma festivālu Rallijs KURZEME 2010 piedāvā: Energoremonts Rīga, Lauma Fabrics, Liepājas pilsēta un Liepājas Osta, Cēsu alus, Canon IB Serviss. Oficiālais auto no Skandi Motors, sakarus nodrošina LMT. Info atbalsts – LNT, TVNET, Radio101 un Rietumu Radio.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti