LMT rallija komanda piedalīsies «1000 km Grand Prix of Riga» rallija šovā 1

 
10.septembris 2010 8:53

Sestdien Biķernieku sporta bāzē risināsies 1000 kilometru izturības sacensības auto šosejā. Pasākumu krāšņāku padarīs vairāki šovi, tostarp Rallija šovs, kurā piedalīsies arī abi „Latvijas Mobilā Telefona rallija komandas” piloti – šī gada N4 čempions Andis Neikšāns, kā arī viņa vecākais brālis Māris Neikšāns.

Lai gan šis tiek dēvēts par šovu, patiesībā tās būs mini sacensības, kurās tiks noskaidroti ātrākie braucēji Biķernieku sporta kompleksa rallijkrosa trasē. Bez brāļiem Neikšāniem šovā piedalīsies arī pēdējo divu gadu Latvijas N4 čempions Aivis Egle, pērnā gada Latvijas vicečempions N4 klasē Mārtiņš Svilis, sen trasē neredzētais Kaspars Šimkus, allaž atraktīvais Zintis Mezītis, kā arī angļi Deivs, Drjū un Miks Hollandi ar Ford Sierra Cosworth.

Lai arī šis ir tikai šovs, brāļi Neikšāni neslēpj, ka vēlas uzrādīt labākos rezultātus no visiem startējušajiem rallistiem. Ja Andis Neikšāns šogad sevi ir pierādījis kā Latvijas ātrāko rallija braucēju N4 klasē, tad Māris Neikšāns šogad lieliski startējis šova ātrumposmos, kāds sportistus sagaida arī Biķerniekos.

„1000 km Grand Prix of Riga” sāksies sestdien, 11. septembrī pl. 9:30, kad trasē dosies īsta F-1 automašīna ar mērķi uzstādīt Biķernieku sporta bāzes autoapļa rekordu. Pl. 11:00 tiks dots starts 1000 kilometru izturības sacensībām, bet rallija šovs norisināsies pl. 16:00 Biķernieku sporta bāzes rallijkrosa trasē.

Komandas ģenerālsponsors jau no 2004. gada ir „Latvijas Mobilais Telefons”. Vēl komandu atbalsta auto apkalpošanas un īres kompānija „AMP Motorsport”, sporta transmisiju ražotāji „Samsonas Motorsport”, būvkomānija „LEC”, „Neste Oil”, drošības sistēmu laboratorija „Guard Lab”, „Gros Auto” un „Juneka”.

 
Visi komentāri
 
278735. viesis 14.septembris 2010 7:27
0 0 Atbildēt

Pilnīgs FUI...

Skatītāji, kuri bija mežā tika aizbaidīti, kad par stāvēšanu mežā prasija 7 LS

Padomājuši būtu,

maksimums simbolisku naudiņu 0,50-1,00 LS, tad vairāk nopelnītu un cilvēkiem būtu ko redzēt

A_P

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti