Antīko automobiļu kluba sezonas noslēgums - nedēļas nogalē Vidzemē

 
23.septembris 2010 9:53

Tradicionālais antīko automobiļu kluba, Padomju Tehnikas Sekcijas organizētais, noslēguma rallijs „Zelta Rudens” norisināsies 25. un 26. septembrī Vidzemes pusē.

Antīkie automobiļi savā noslēguma braucienā viesosies Straupē, Krimuldā, Turaidā, Siguldā, Līgatnē, Gaujas Nacionālajā Parkā, bet noslēguma balle notiks skaistajā Mālpils Muižā. Noslēguma brauciena ietvaros notiks foto sesija, no kuras labākās fotogrāfijas tiks izmantotas Antīko automobiļu kluba 2011. gada kalendāra izveidē.

Tāpat kā citus gadus, arī šajā braucienā ir aicināti piedalīties antīko padomju tehnikas auto īpašnieki no visas Latvijas. Antīko auto sezonas noslēguma brauciena starts tiks dots plkst. 10.30 pie Brīvdabas Muzeja. Interesentiem, kas vēlās apskatīt tuvāk Padomju laika Volgas, POBEDAS,  MOSKVICHUS, ČAIKAS un ZIMUS ir iespēja to izdarīt 25. septembrī pie Latvijas Etnogrāfiskā brīvdabas muzeja rietumu vārtiem no plkst.9.oo-10.30. un Turaidas Muzejrezervātā  no plkst.15.30 – 17.30 Ar šo muzeju labvēlību tajos notiks īpaša „Zelta Rudens 2010” dalībnieku foto sesijas.
Brauciena laikā būs dažādas stafetes konkursi un citi pārsteigumi. Brauciena sauklis – tēma –„Kartupeļu talka pie ČUPA”. Tātad attiecīgi apģērbs 60-tie, 70-mitie gadi, kā jau uz talku.

Antīko automobiļu klubs aicina braucienā pievienoties fotogrāfus – auto cienītājus, lai kopā ar mums apskatītu Vidzemes skaistākās vietas rudenī, baudītu braucienu antīkajos automobiļos un palīdzētu mums radīt elegantas antīko automobiļu kalendāra fotogrāfijas 2011.gadam.

Par Antīko automobiļu klubu

Antīko automobiļu klubs dibināts 1972. gadā ar mērķi popularizēt auto un moto tehnikas vēsturi, kā arī apvienot seno braucamrīku entuziastus, kas atrod un restaurē interesantākos Latvijā un citās valstīs ražotos senos spēkratus kā tehnikas kultūrvēsturiskas vērtības. Nu jau ceturto gadu  Antīko automobiļu kluba paspārnē aktīvi darbojās Padomju Tehnikas Sekcija  kas regulāri rīko un piedalās dažādos seno spēkratu salidojumos, rallijos un citās aktivitātēs gan Latvijā, gan ārpus tās robežām.
Sekcijā darbojās vairāk kā 60 dalībnieku kuru īpašumā ir ap 300 seno spēkratu.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti