Loterijā iegūst jaunu ģimenes auto 2

 
7.janvāris 2011 13:50

„Biju CSDD, lai noņemtu no uzskaites savu veco, neejošo automašīnu, kad man piezvanīja un pavēstīja labās ziņas – es esot ieguvis jaunu automašīnu.

Sākumā gan nespēju noticēt dzirdētajam un nodomāju – kāds no manām paziņām, zinot, kur es konkrētajā mirklī atrodos, nolēmis mani izjokot,” atceras Nikolajs Freščenko no Silakroga. Viņš janvāra sākumā tirdzniecības centra „Domina” akcijas „Svētki iztēlei” loterijā laimēja galveno balvu - pavisam jaunu „Renault Megane”.

N.Freščenko, kurš strādā celtniecības nozarē, kopā ar sievu audzina četrus bērnus, un automašīna gan ģimenes, gan darba vajadzībām ir ļoti nepieciešama. Turklāt jauniegūtais transporta līdzeklis esot arī kā dāvana 21. kāzu jubilejā, kuru N.Freščenko ar dzīves biedri svinēja tieši nākamajā dienā pēc izlozes.

Loterijā varēja piedalīties t/c „Domina” apmeklētāji, kādā no veikaliem iepērkoties vismaz 10 latu apmērā. „Renault Megane” jaunais īpašnieks atceras, ka viņš laimīgo pirkumu veicis veikalā „City Sport”, pateicoties tam, ka dēlam bija nepieciešami jauni sporta apavi. „Loterijās, tostarp t/c „Domina” organizētajās piedalos regulāri, taču nekad neko līdz šim nebiju ieguvis. Šādu veiksmi noteikti varu dēvēt par Ziemassvētku brīnumu, un, iespējams, man laimējās tādēļ, ka esmu dzimis tieši 24. decembrī,” teic četru bērnu tēvs, kurš, lai arī nedzīvo Rīgā, kopā ar ģimeni t/c „Domina” apmeklējot katru otro nedēļu plašā piedāvājuma dēļ.

Akcijas „Svētki iztēlei” ietvaros loterijas dalībniekiem ik nedēļu bija iespēja laimēt arī kādu no mūzikas albumiem „Lullabies from Paris”, kā arī trīs braucienus uz pasaulslavenās kanādiešu cirka trupas „Cirque du Soleil” šovu Francijā.

Akcija „Svētki iztēlei” notika no 2010. gada 10. decembra līdz 2011. gada 3. janvārim. Tās ietvaros t/c „Domina” tika īstenota arī labdarības akcija, kuras laikā sabiedrībā atpazīstamas personas apgleznoja Ziemassvētku dekorus, kā arī ik dienu tirdzniecības centra apmeklētājiem bija iespēja klātienē vērot „Radio 101” darbu izbraukuma studijā „Dominas” centrālajā laukumā.

T/c „Domina” akciju īstenoja sadarbībā ar „Renault” pārstāvi Latvijā.
 

 
Visi komentāri
 
281047. viesis 8.janvāris 2011 22:30
0 0 Atbildēt

Sākot lasīt rakstu ,kur bija minēts CSDD gandrīz sapratu ,ka tas ir organizējis izlozi ........

Vai tad arto bija jāsāk šis vērtīgais raksts ?

281053. viesis 10.janvāris 2011 8:16
0 0 Atbildēt

Apsveicu!

Pričom tur CSDD?

Šis būs īstais vāģis ģimenei ar 4 Bērniem :-D!

Lai veicas :-)

A_P

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 21

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti