„Pavasara rallijs” noskaidrojis uzvarētājus

 
4.aprīlis 2011 0:00

Gandrīz nedēļu pēc astronomiskā pavasara iestāšanās autofotoorientēšanās sacensību piekritēji un fani arī nosvinēja šo notikumu, 26.martā piedaloties „Pavasara rallijā” no Saldus līdz Mažeiķiem.

Sestdienas rītā Rīgas-Liepājas šosejas 140.km - motelī/kafejnīcā „Kalnakrogs” Rudbāržos, garāmbraucēji nevarēja nepamanīt lielo automobiļu daudzumu – 55 komandas bija sapulcējušās savam piedzīvojumam astoņu stundu garumā.  



Fotografēšanās un degustācijas, mešana, skriešana un meklēšana – šoreiz katrs komandas dalībnieks varēja izpaust savas prasmes, spējas un atjautību. Tas viss, protams, kopā ar orientēšanos kartē un dabā.



„Pavasara rallijs” viesojās Saldū, Skrundā, Vaiņodē, ar vienu kāju ieskrienot arī Lietuvā. Ar siltām atmiņām un labiem vārdiem brauciena dalībniekus atcerēsies Nīgrandes pagasta bibliotēkas lasītāji un skolas bērni, jo tieši viņiem dalībnieki atveda un uzdāvināja vērtīgas un interesantas grāmatas, kā arī zīmēšanas piederumus.

SkrundasTV par autofotoorientēšanos



Pēc 8 stundām finišu „Smuku muižā” veiksmīgi sasniedza 52 ekipāžas. Šoreiz ilggadējie sacensību dalībnieki un vairāku posmu uzvarētāji – komandas „Trusis” un „Lidojošā varde”, savā „uzvarētāju klubiņā” ir pieņēmuši arī jaunpienācējus – komandu „Taka”, kura ierindojās godpilnajā pirmajā vietā.

„Pavasara rallija” pirmo trīs vietu ieguvēji ir:

1.vieta – komanda „Taka” (Māris Sokolovskis, Pēteris Īvāns, Rihards Sokolovskis, Lība Sokolovska). Kopā nopelnīti 9720 punkti un nobraukti 422km.
2.vieta – komanda „Trusis” (Jānis Keterliņš, Pēteris Ločmelis, Maija Pūpola, Inese Austruma). Kopā nopelnīti 9638 punkti un nobraukti 495km.
3.vieta – komanda „Lidojošā varde” (Nikita Petrovs, Aleksandrs Veržbickis, Uldis Putnieks). Kopā nopelnīti 9335 punkti un nobraukti 476km.

Apsveicam uzvarētājus!

Nākamais autofotoorientēšanas sacensību posms „Piebalgas skati 2011” notiks 28.maijā. Reģistrācija jau sākusies sacensību mājas lapā www.aufotoorientesanas.lv

Mūs atbalstīja:

“PitStop” autokosmētika, “Wunderbaum” gaisa atsvaidzinātāji, “Smuku muiža”, peintbola parks “Dāre”, J.Rozentāla Saldus mākslas un vēstures muzejs, Vecauces pils, Kalvenes zooloģiskais dārzs “Cīruļi”, cepumu un saldumu ražotājs “MATSS”, motelis/kafejnīca “Kalnakrogs”, minerālūdens “Mihalkovo”, “Kurzemes Radio”, interneta portāli www.vietas.lv, www.travelnews.lv, www.iauto.lv, www.novonews.lv , www.bavariancar.lv, www.reitingi.lv 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 6

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 30

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti