Autošovā Ķīpsalā notiks iespaidīgs autokaskadieru šovs

 
20.aprīlis 2011 9:14

12.Rīgas Starptautiskā autošova apmeklētāji Ķīpsalā līdztekus plašai ekspozīcijai varēs vērot arī Latvijā vēl nebijušu, iespaidīgu somu autokaskadieru šovu.

Speciāli izveidotā autošova stadionā pie izstāžu halles Ķīpsalā apmeklētājiem būs iespēja vērot visdažādākos autokaskadieru trikus starptautisku atzinību guvušu profesionāļu izpildījumā. Šovā kopumā tiks izmantotas 14 vieglās automašīnas un viens kvadricikls.

Trakos trikus Rīgā rādīs divi somu kaskadieri, tostarp slavenais kaskadieris Vesa Kivimeki (Vesa Kivimäki), kas 2009. gada aprīlī uzstādīja Ginesa rekordu, savācot 26 konservu kārbas, braucot automobilī. Lai kārbas būtu ērtāk savācamas, kaskadieris automobili vadīja tikai uz diviem riteņiem. Starp citu, somu Vesa Kivimeki uz diviem riteņiem “uzlicis” arī autobusu. Tiesa gan, Ķīpsalā triki ar autobusu nav paredzēti, taču autošova apmeklētāji varēs vērot gan sinhrono braukšanu vienā virzienā, gan no pretējiem virzieniem atpakaļgaitā (Kā viņi “nesaliekas” kopā?!). Kaskadieri rādīs arī savu braukšanas prasmi, vadot autiņu uz diviem riteņiem, kūleņojot, lecot pāri rindā saliktiem autiņiem, būs arī autotriki ar domino efektu un uguni.

To vajag redzēt! Vairāk informācija tiem, kas saprot somu valodu: www.crazydrivers.fi.

Šeit paši savām acīm varat redzēt, uz ko ir spējīgi trakie somu kaskadieri:

Somu kaskadieru šova laiki tiks precizēti. Sekojiet līdzi informācijai www.bt1.lv/autoshow.

No 28. aprīļa līdz 1. maijam Ķīpsalā norisināsies gada lielākais autonotikums Latvijā – 12. Rīgas Starptautiskais autošovs – krāšņs un skaļš notikums, kurā katru izstādes dienu norisināsies virkne dažādu pasākumu – šovi, sacensības, paraugdemonstrējumi, jaunāko automodeļu prezentācijas. Autošova sadaļā “Auto Sale 2011” būs redzami jaunākie auto modeļi no Honda, Subaru, Renault, Dacia, KIA, Toyota, Nissan, Mitsubishi, Hyundai un citu marku autodīleriem. Savukārt sadaļas „Auto Exotica” autoklubu zonā būs jautrs tusiņš autofaniem ar mūziku un meitenēm, varēs aplūkot dažādus ekstremāli tūnētus spēkratus un vēl daudz ko citu.

Darba laiks:
28. aprīlis 11.00–18.00
29.–30. aprīlis 10.00–18.00
1. maijs 10.00–17.00

Biļešu cenas:
Ieejas biļete – Ls 3,50
Pensionāriem, skolēniem līdz 18 gadu vecumam – Ls 2,50
Ģimenes biļete (2 pieaugušie un 2 bērni līdz 18 gadu vecumam) – Ls 9,00
Bērniem līdz 4 gadu vecumam – bez maksas

Ar Rīgas Starptautiskā autošova biļetēm ir iespējams arī apmeklēt blakus hallē notiekošo izstādi “Automehānika 2011” un “Transports un Loģistika 2011”.
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti